white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Šta vi podrazumevate bračnom obavezom i da li je to zaista obaveza u smislu moranja ili se samo tako kaže za određene segmente u braku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mjok. Al uvece kad se legne, sta drugo preostaje.'elem,...s.ex spada pod bliskost!![]()
Šta ako žena nije raspoložena ili ako su oni dani u mesecu?Redovan seks, redovan ručak i KOLIKO ĆEŠ SRPČIĆA DA MI RODIŠ![]()
spavanjeMjok. Al uvece kad se legne, sta drugo preostaje.
Ili se njemu više ne diže? Usled godina.Šta ako žena nije raspoložena ili ako su oni dani u mesecu?
Mogla bi i da skuva nešto.Bliskost, poštovanje, razumevanje i vernost. Nije moranje, ali nije ni zajednica moranje.
Šta vi podrazumevate bračnom obavezom i da li je to zaista obaveza u smislu moranja ili se samo tako kaže za određene segmente u braku?
Glupo razmisljanje ako stvarno tako mislisЖена има обавезу да редовно даје своме човеку.
А кад је боли глава, има право на одмор на свако треће бољење главе.
Pa nije bas glupoGlupo razmisljanje ako stvarno tako mislis
A ako ne mislis, glupo sto tako pricas
Šta da radimNe slazwm se nesto sa tobom
brak ne zavisi od sexa.Šta da radim
Ne moraš
Ali ako misliš da muž treba da bude isfrustriran i da je to ok, ja se sa tim ne slažem nikako
Isto važi i obrnuto
Žena mora da bude ispoštovana
Mora da dobije sex kad želi
Ali važi u oba smera
Ajde ponekad, ima raznih dana
Ali ako se to ne održava brak puca
Nema druge
Te dve reci "Bracna obaveza" je izmisljena,nekim zakonom.Sloga,bliskost,ljubav i razumevanje je potrebno za dobar brak.Šta vi podrazumevate bračnom obavezom i da li je to zaista obaveza u smislu moranja ili se samo tako kaže za određene segmente u braku?
Možeš da se ljutiš kolko hoćešbrak ne zavisi od sexa.
ako ti je toliko stalo do sexa, i njoj i njemu, nisu za brak.
ne mora da dobije sex kad pozeli. muz joj nije sexualna igracka ili lutka. Isto vazi i za muskarce.
Brak je ugovor, koji se registruje, sa svedocima, a svaki ugovor sadrzi obaveze,.... pa ne bih rekla da se samo tako kaze...Šta vi podrazumevate bračnom obavezom i da li je to zaista obaveza u smislu moranja ili se samo tako kaže za određene segmente u braku?
bukvalno kontriraš sam sebi al ajdeMožeš da se ljutiš kolko hoćeš
Ne govorim napamet već iz iskustva
Naravno da brak nije samo sex i naravno da ne mora da bude uvek sex kad muž to hoće ili žena
Ali
Ako je tu neko isfrustriran, nema o čemu da pričamo
Ako neko pati, kraj priče
Ne mogu da kažem iz iskustva jer nisam imala brak, ali mene odbija pomisao da sam pred državom ili čak i crkvom nešto obećala... više na to gledam da sam obećala sebi i tom nekom da ću dati sve od sebe da budem sa njim i u dobru i u zlu... dok može i dok ima smisla.Šta vi podrazumevate bračnom obavezom i da li je to zaista obaveza u smislu moranja ili se samo tako kaže za određene segmente u braku?
Mo'ž i brojati "ovce",...ako ti je tako bolje!Mjok. Al uvece kad se legne, sta drugo preostaje.