Braća Rusi priželjkuju novu seobu Srba

Pa, verujem, bilo bi ti mnogo lakshe, kada bi i kyo otishao.
Tada bi, ti, tako "mudar" manje "dolazio do izrazaja"

Ма,не.Баш је супротно.Њихово,а и твоје присуство,ми олакшава посао "изражавања".Било би ми теже да вас нема.:D

:roll:

pokaži svojim ličnim primerom kako se to radi:mrgreen::lol:
Па,ја не певам жалопојке за њим,него ти.

Али,`ајде показаћу вам да сам и ја солидаран са вама,али на мало другачији начин.
Оооооо,Адемеееее,Врати сееееее...Овце твоје не могу без тебе!:D:D:D

ПС
Шалим се мало са вама,немој одмах да се љутите.Поготову ви хистерични и алергични.:)

Али,`ајде показаћу вам да сам и ја солидаран са вама,али на мало другачији начин.
Оооооо,Адемеееее,Врати сееееее...Овце твоје не могу без тебе!:D:D:D

ПС
Шалим се мало са вама,немој одмах да се љутите.Поготову ви хистерични и алергични.:)
ma, taman da se ljutim, na tebe
samo ti jedi i uzivaj

Jevgenij Primakov izjavio je da Srbi iz južnih delova Kosova treba da se presele u severni deo, a onda da se pripoje Srbiji.

Isti onaj koji je 1999. pomogao da nas bombarduju sada,umesto pomirenja,priziva nove kolone izbeglica.

"Mislim da bi sada bilo najbolje rešenje da se Srbi presele iz južnih delova u severne, koji su bliže Srbiji, a zatim da se sjedine sa Srbijom."

Nije važno šta kažu Rusija, Amerika ili Ekvador da je dobro za Srbiju.
Važno je da Srbi sačuvaju pa makar se preselili privremeno na sigurniju lokaciju!
Uostalom i u prvom svetskom ratu nam je vlada bila privremeno u Grčkoj...

Eво још једног доказа, дакле наши нису тражили од Руса ни хуманитарну помоћ за Србе, а камоли оружје. Албанци и Тачи се не стиде да траже од американаца оружје а наши се устручавају да затраже Руску помоћ.Према томе Руси су већи Срби од нас самих.

Pravi prijatelj ne čeka da ga zoveš.
Šta kažete za pomoć koju su Amerikanci slali pa Srbi opet uzimali uprkos svemu?

Pravi prijatelj ne čeka da ga zoveš.
Šta kažete za pomoć koju su Amerikanci slali pa Srbi opet uzimali uprkos svemu?

5637368133c9dc51069039169605447.jpg

Jevgenij Primakov izjavio je da Srbi iz južnih delova Kosova treba da se presele u severni deo, a onda da se pripoje Srbiji.

Isti onaj koji je 1999. pomogao da nas bombarduju sada,umesto pomirenja,priziva nove kolone izbeglica.

"Mislim da bi sada bilo najbolje rešenje da se Srbi presele iz južnih delova u severne, koji su bliže Srbiji, a zatim da se sjedine sa Srbijom."

Da napomenem da Primakov

a) nije pomogao da nas bombarduju, vec je bio ostro protiv
b) je smenjen
c) nije Rus nego ruski Jevrejin
d) ima sasvim dobru ideju, mnogo bolju od 'multietnickog Kosove'

Da napomenem da Primakov

a) nije pomogao da nas bombarduju, vec je bio ostro protivb) je smenjen
c) nije Rus nego ruski Jevrejin
d) ima sasvim dobru ideju, mnogo bolju od 'multietnickog Kosove'

:D:D:D E odlično je. Neodoljivo podseća na Koštunicu.

Btw, jutros čujem na vestima da je dotični na nekom predizbornom mitingu izjavio da je Kosovo priznala "šaka jada":D:D

Potrazi, ne bilo ti zapovedjeno, reci "Primakov" i "Kosovo" i nadji i jedan tekst gde se on nije najkritickije moguce osvrnuo na bombardovanje i otimanje Kosmeta.

Kad ga nadjes, kao ilustraciju njegove pomoci bombardovanja Srbije, priznacu da sam i Kostunica i Mihalj Kertes ako treba.

Gledaj ovako: fakat je da su se mnogi najoštrije suprotstavili bombardovanju i otimanju Kosova. Ne sporim. Problem je u tome što su nas i bombardovali i oteli Kosovo.

Lepo je biti oštro protiv takvih postupaka jedne velesile, ali je isto tako ružno ništa ne činiti, već samo oštro kritikovati. Deluje neiskreno.

Upravo sam na BBC-ju gledao intervju sa Pedijem Esdaunom o statusu severnog dela Kosova.
Da ne poverujes, covek se je pozvao na Rezoluciju 1244, koja ga obavezuje da brani granice Kosova unutar Srbije onako kako ih je zatekao. Uz to je jos i otvoreno zapretio da ce, ako zatreba, spreciti odvajanje Republike Srpske od Bosne, jer bi to za Balkan bila ,,daleko veca katastrofa od Kosova".

Inace kada se radi o Rusima, stvarno ne znam s kojim pravom se mi pozivamo na te neke bratsko-prijateljske odnose. Znam da je u srpsim ratovima oduvek bilo ruskih dobrovoljaca. Nesto se ne secam da je bilo nasih u Ceceniji.

Pedi nije nikakav faktor više.(a nije ni bio)

Evo, dragi radikali šta kaže vaš šef o Rusiji, a u poglavlju Istorija srpska - svog čuvenog biografskog pojmovnika:

http://www.vojislavseselj.org.yu/index.php?c=12

"Веровали смо у Русију као у неку магичну силу. Из те Русије нам дође највеће зло – комунизам. Комунизам је имао шанси да превлада на нашим просторима само зато што је дошао из Русије. Нема те земље на целоме свету која би нам комунизам могла понудити осим Русије а да га ми Срби прихватимо. Ми не смемо заборавити да је српски народ већим својом делом изабрао комунизам, и да је једини народ на Балканском полуострву, може се слободно рећи, који је искрено прихватио комунизам. На страну то што је комунизам Русију упропастио, што ју је рашчеречио, што јој је срце извадио."

Ispade da on smatra da su nam prvo Rusi zapržili čorbu, pa sad vi učite iz istorije...

Back