alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Придружите му се.
Где вам је солидарност?
Pa, verujem, bilo bi ti mnogo lakshe, kada bi i kyo otishao.
Tada bi, ti, tako "mudar" manje "dolazio do izrazaja"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Придружите му се.
Где вам је солидарност?
Придружите му се.
Где вам је солидарност?
Pa, verujem, bilo bi ti mnogo lakshe, kada bi i kyo otishao.
Tada bi, ti, tako "mudar" manje "dolazio do izrazaja"
Па,ја не певам жалопојке за њим,него ти.
pokaži svojim ličnim primerom kako se to radi![]()
ma, taman da se ljutim, na tebeАли,`ајде показаћу вам да сам и ја солидаран са вама,али на мало другачији начин.
Оооооо,Адемеееее,Врати сееееее...Овце твоје не могу без тебе!
ПС
Шалим се мало са вама,немој одмах да се љутите.Поготову ви хистерични и алергични.:)
Jevgenij Primakov izjavio je da Srbi iz južnih delova Kosova treba da se presele u severni deo, a onda da se pripoje Srbiji.
Isti onaj koji je 1999. pomogao da nas bombarduju sada,umesto pomirenja,priziva nove kolone izbeglica.
"Mislim da bi sada bilo najbolje rešenje da se Srbi presele iz južnih delova u severne, koji su bliže Srbiji, a zatim da se sjedine sa Srbijom."
Eво још једног доказа, дакле наши нису тражили од Руса ни хуманитарну помоћ за Србе, а камоли оружје. Албанци и Тачи се не стиде да траже од американаца оружје а наши се устручавају да затраже Руску помоћ.Према томе Руси су већи Срби од нас самих.
Pravi prijatelj ne čeka da ga zoveš.
Šta kažete za pomoć koju su Amerikanci slali pa Srbi opet uzimali uprkos svemu?
Jevgenij Primakov izjavio je da Srbi iz južnih delova Kosova treba da se presele u severni deo, a onda da se pripoje Srbiji.
Isti onaj koji je 1999. pomogao da nas bombarduju sada,umesto pomirenja,priziva nove kolone izbeglica.
"Mislim da bi sada bilo najbolje rešenje da se Srbi presele iz južnih delova u severne, koji su bliže Srbiji, a zatim da se sjedine sa Srbijom."
Da napomenem da Primakov
a) nije pomogao da nas bombarduju, vec je bio ostro protivb) je smenjen
c) nije Rus nego ruski Jevrejin
d) ima sasvim dobru ideju, mnogo bolju od 'multietnickog Kosove'
Potrazi, ne bilo ti zapovedjeno, reci "Primakov" i "Kosovo" i nadji i jedan tekst gde se on nije najkritickije moguce osvrnuo na bombardovanje i otimanje Kosmeta.
Kad ga nadjes, kao ilustraciju njegove pomoci bombardovanja Srbije, priznacu da sam i Kostunica i Mihalj Kertes ako treba.
Upravo sam na BBC-ju gledao intervju sa Pedijem Esdaunom o statusu severnog dela Kosova.
Da ne poverujes, covek se je pozvao na Rezoluciju 1244, koja ga obavezuje da brani granice Kosova unutar Srbije onako kako ih je zatekao. Uz to je jos i otvoreno zapretio da ce, ako zatreba, spreciti odvajanje Republike Srpske od Bosne, jer bi to za Balkan bila ,,daleko veca katastrofa od Kosova".
Inace kada se radi o Rusima, stvarno ne znam s kojim pravom se mi pozivamo na te neke bratsko-prijateljske odnose. Znam da je u srpsim ratovima oduvek bilo ruskih dobrovoljaca. Nesto se ne secam da je bilo nasih u Ceceniji.
Hocemo li sutra u "Ljutomir" na po koju pivu, ak nas ne zdrmusaju Slovenke, ne?
pokaži svojim ličnim primerom kako se to radi![]()
Hocemo li sutra u "Ljutomir" na po koju pivu, ak nas ne zdrmusaju Slovenke, ne?