Браћа из Србије претукла лекара и cеcтру болнице у Берлину, ниcу хтели да чекају!

Imbecili.
A jos su veci imbecili ovi koji ih podrzavaju. Zamisli, podrzavas pijane i drogirane budale koji tuku medicinsko osoblje.
Koliki stepen umobolnosti.
Umobolnost ovde krece tako sto se prvo pocne razdvajanje nasilja, kao nasilje je ako je prema zenama a nije ako je prema muskarcima....i to osoblje oboje....
E kad tako krene, onda svasta moze na kraju da ispadne i nasilje prema klovnovima...

Evo videces vec, neko ce da se poziva da udara samo nasminkane jer ima traumu od klovnova, a danas zene masovno uz neku dioptriju izgledaju kao klovnovi...

Pazi da neko dodje i kaze razdvajajte nasilje ovo je nasilje prema zenama a ovo je nasilje prema muskarcima, to je antigradjanski gest i to bas bukvalno treba odmah sankcionisati izjednacavanjem batinama....redom....borba za gradjansko drustvo...

Umobolnost ovde krece tako sto se prvo pocne razdvajanje nasilja, kao nasilje je ako je prema zenama a nije ako je prema muskarcima....i to osoblje oboje....
E kad tako krene, onda svasta moze na kraju da ispadne i nasilje prema klovnovima...

Evo videces vec, neko ce da se poziva da udara samo nasminkane jer ima traumu od klovnova, a danas zene masovno uz neku dioptriju izgledaju kao klovnovi...

Pazi da neko dodje i kaze razdvajajte nasilje ovo je nasilje prema zenama a ovo je nasilje prema muskarcima, to je antigradjanski gest i to bas bukvalno treba odmah sankcionisati izjednacavanjem batinama....redom....borba za gradjansko drustvo...
Saglasan da je imbecilno razdvajanje nasilja.
Nasilje je nasilje, bez obzira ko prema kome.

Pikax salimo se.
Nemoj da si emotivna.
Odma bih se tukla...
Ma necemo mi Pikax da diramo.Dobra je ona osoba,samo malo treba da razmisli i da prizna da i medju njenim kolegama ima kvarnjaka,ali sve u svemu,najgore je raditi sa narodom,bilo koji posao.Sreo sam poprilican broj dobrih doktora koji te stvarno saslusa i posle odredi terapiju,ali brate ima i onih drcnih,koji bi svaki dan trebalo da dobijaju batine.

Saglasan da je imbecilno razdvajanje nasilja.
Nasilje je nasilje, bez obzira ko prema kome.
Eh, kolko sam se puta susreo sa zenama koje navijaju i podsticu tucu izmedju muskaraca.
Ljudi ne znaju da i od jacih ima jaci,a ko ne jaci ima ludjih koji ti zivot zagorcaju posle.

Ma necemo mi Pikax da diramo.Dobra je ona osoba,samo malo treba da razmisli i da prizna da i medju njenim kolegama ima kvarnjaka,ali sve u svemu,najgore je raditi sa narodom,bilo koji posao.Sreo sam poprilican broj dobrih doktora koji te stvarno saslusa i posle odredi terapiju,ali brate ima i onih drcnih,koji bi svaki dan trebalo da dobijaju batine.
Ja sam imao problem u Nisu u vmc.

Cistili smo sneg u kasarni i ja se prijavljivao kao dobrovoljac za ciscenje snega. Popunio sam kolonu, najvise cistio sneg.

U vmc sam primljen pod temp 39,6. Niko nije hteo da promeni posteljinu. I ja pitam jel ovo tretman vojnika, jel da legnem bolestan bez vecere sta je ovo...
Ja cistio sneg ko da smo u ratu s nato paktom.

Okrenem broj napravim im haos i onda moze sve. I vecera i cista posteljina. Dakle da, dolazimo na to da u svakoj profesiji ima profesionalaca i olosa.

Cistili smo sneg u kasarni i ja se prijavljivao kao dobrovoljac za ciscenje snega. Popunio sam kolonu, najvise cistio sneg.

U vmc sam primljen pod temp 39,6. Niko nije hteo da promeni posteljinu. I ja pitam jel ovo tretman vojnika, jel da legnem bolestan bez vecere sta je ovo...

Okrenem broj napravim im haos i onda moze sve. I vecera i cista posteljina. Dakle da, dolazimo na to da u svakoj profesiji ima profesionalaca i olosa.

Okrenuo broj 😂😂😂

Snimak pokazuje poslovicu gde god nadjes zgodno mesto tu pi , razvali....
A pi je blagodarna pa ce da sledeci put uvede preko reda...
Uuuuu...što volim ovakve.
Znaš ima jedna takođe poslovica : Jak na retorici slab u motorici.

Imao sam i ja sličan slučaj al sa EPS-om, pre nekih desetak godina...

Ne, sad je ravnopravnost, nema toga vise....pice ne pice, razvaljuj ....
Ili si nasilnik ili nisi , nema ta zenska picomanija pa ako si nasilnik prema muskarcima onda si heroj , a ako si nasilnik prema zenama onda si pica...no no no

A ovi nisu iz Srbije, kod nas se naviknes i na ulazak preko reda i da cekas 4h dok krvaris, a nisi doneo kovertu ....ovi nisu skoro bili u Srbiji..
Vreme je da odrasteš.

Mi jako volimo nestrpljive , što okreću brojeve i što vole preko reda i što guraju stvarno bolesne u stranu.
Hitan pacijent ne galami , ne vređa , ne tuče se ..jer nije u stanju.

Mi jako volimo nestrpljive , što okreću brojeve i što vole preko reda i što guraju stvarno bolesne u stranu.
Hitan pacijent ne galami , ne vređa , ne tuče se ..jer nije u stanju.
Pa i jeste,kao sto sam i rekao,najgore je raditi sa neljudima,ali moras priznati da ima i drcnih medju tvojom strukom.Nisu svi zlatni.Kod ortopeda i neurohirurga sam video ,gorih od bilo koje zivotinje,e za njih mi je zao sto ih nisam tukao,iako sam jedva stajao na nogama,ili sam bio na krevetu iz saniteta,ali kada me udari adrenalin u glavu,ne moze nista da me spreci da im odgrizem grkljan.Nego srecom ljudi koji su me dovezli u bolnicu su me drzali,pa nisam mogao da se izborim sa njima.

Pa i jeste,kao sto sam i rekao,najgore je raditi sa neljudima,ali moras priznati da ima i drcnih medju tvojom strukom.Nisu svi zlatni.Kod ortopeda i neurohirurga sam video ,gorih od bilo koje zivotinje,e za njih mi je zao sto ih nisam tukao,iako sam jedva stajao na nogama,ili sam bio na krevetu iz saniteta,ali kada me udari adrenalin u glavu,ne moze nista da me spreci da im odgrizem grkljan.Nego srecom ljudi koji su me dovezli u bolnicu su me drzali,pa nisam mogao da se izborim sa njima.
Znam sve , i ja sam bila nezadovoljna u nekim slučajevima, ali postoji kulturan način da se izrazi to nezadovoljstvo.

Znam sve , i ja sam bila nezadovoljna u nekim slučajevima, ali postoji kulturan način da se izrazi to nezadovoljstvo.
Veruj mi da ima momenata da ne moze drugacije,na zalost.jednom sam bio poludeo na glavnu medicinsku sestru na Banjici,jer su pretumbali zakazani spisak za pregled.I ona mene ubedjuje da je to nemoguce izvesti.Odgovorio sam joj da me puste 3 minuta na kompjuter i da cu napraviti spisak,da ni same nece znati ko je i kada na redu.Medjutin nije me pustila normalno.Sreca sto je bila zensko,inace bi bilo batina i to dobrih.Ne znam da li si nekada bila na Banjici tu gde su salteri,kada sam dreknuo,masa ljudi je ucutalo i pogledalo u mene,a ja sam bogmio,zbog nepravde.Onda mi je prisao jedan satriji covek i rekao da odem u zgradu preko puta,gde je pravnik za zastitu pacijenata.Nisam se dvoumio ni malo.Otisao sam i objasnio sta se desilo.Ona je zvala nekoga i rekla da ta glavna sestra odmah dodje kod nje.Pre nego sto sam otisao kod pravnice,pitao sam jel mozemo da se dogovorimo,jer covek koji me je dovezao,je trebao da ide u drugu smenu,a po mom redu ne bi nikako stigao.Rekla je da nema nikakvog dogovora.Kada je otvorila vrata i usla u prostoriju advokata,rekla mi je,"Pa niste morali,mogli smo da se dogovorimo".Advokatica mi je trazila knjizicu i rekla sestri,"Evo vam Knjizica i odmah prosledite coveka na pregled".Sestra nije rekla ni reci.Samo je jedan covek usao pre mene,jer smo jos bili u hodniku i ja sam bio sledeci na pregledu.Da sam cutao,otisao bih kuci,jer nisam znao sta da radim od besa.Ovako je ispalo sve kako treba.Inace sam bio zkazan za 8 i 15,a na spisak su me stavili u 12 i 20.I kako covek da ne poludi.

Zato u BG imamo novu uslugu , pozoves lekara i on te saceka ispred ustanove uvede u ordinaciju kod svojeg kolege, izvede, uvede u ordinaciju drugog i sve to platis samo sa litrom ili dve viskija....

Nema tuce, nema buke....sve ugodno i na vrhunskom Vegas nivou...

Kao sto se ministri takmice ko ce imati vise stranih kompanija koje mu placaju reket u svom bookletu, tako se izgleda i kod lekara javila svest o preop i postop marketingu...

Back