Браћа из Србије претукла лекара и cеcтру болнице у Берлину, ниcу хтели да чекају!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.044
Двадесетпетогодишњи младић из Србије је имао рану на руци која је крварила, и Хитна помоћ га је довезла у болницу. Према писању немачких медија, браћа су била пијана када су дошла у болницу, и „полудели“ су због дугог чекања.

Претили су убиством сестри и лекару, и помињали су да ће се осветити њиховим породицама, а потом су их и физички напали. Даљу ескалацију насиља над медицинским особљем спречили су људи у чекаоници.

Особље болнице је покушало да смири ситуацију до доласка полиције. Немачка полиција је привела пијану тројку, а у крви су им пронађени уз алкохол и наркотици.

Како пишу немачки медији, због напада се сестра и лекар налазе на боловању јер су повређени. Медицинска сестра је задобила контузије главе од ударца, док је доктор добио повреде лица и масницу на оку.
Image2.jpg

Извор: Билд

Poslednja izmena:
Sramota me je i ukoliko išta znači, žao mi je.
Ljudi, čuvajmo zdravlje, jer jednom kad se naruši-nije krivo niti za to treba da plaća visoko obrazovano, stručno osoblje kliničkih centara. Šta sam videla u nekoliko sati boravka sa bakom u jednom domu zdravlja, na odeljenju hitne... navelo me je da mislim-zaključim da su to zapravo naj"krvaviji", bukvalno i figurativno, radnici našeg društva.

25- togodišnji mladić je imao primarno već zbrinutu povredu koja očito nije ugrožavajuća, zavoj je čist a istom tom rukom , povređenom je udarao medicinsko osoblje , a i ostali na potpuno brutalan način.
Nemam komentar osim da je odvratno to što sam videla.

Pa da..prednost da imaju siledžije i galamdžije..problematični ?
Na drznike od msedicibskog osoblja samo tako moze da se utice.Inace ima bnezobranih diktora i medicinskih sestara koji sami izazovu takvo ponasanje pacijenata,bilo pijanih,bilo treznih.Pisao sam vise puta.malo gde sam u ordinaciji video hipokratovu zakletvu,ili bistu.Znaci prosto,zaboli ih za pacijente.

Back