- Poruka
- 42.311
Šta nije jasno, pokošena?I to je vredno 7000 eura za 14 dana ?
Ma Ajde ?
O tome pričam riba ko riba svadje na mediteranu je kuhinja super
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta nije jasno, pokošena?I to je vredno 7000 eura za 14 dana ?
Ma Ajde ?
O tome pričam riba ko riba svadje na mediteranu je kuhinja super
![]()
Ispod tusa ako stignesA dje se tu kupa ?
Putujes mlaznjakom?Ima nesto i u tome.
Ja se znam kupati cijeli dan, veceram kod mojih i odem u svoju kucicu na 900 metara nadmorske visineDobitna kombinacija.
Ne moram putovat mlaznjakom jer sam od doma do doma za niti sat vremena automPutujes mlaznjakom?
Malo sam sramezljiv, ali sjecam se njenog izraza na licu, onako... poluosmjeh i kao da je imala odsjaj zvijezda u ocima kada mi je rekla: "Du bist so komisch...".Pa pričaj mi o tome
Vidim da te ponela ta noć
Malo sam sramezljiv, ali sjecam se njenog izraza na licu, onako... poluosmjeh i kao da je imala odsjaj zvijezda u ocima kada mi je rekla: "Du bist so komisch...".
Pogledajte prilog 1295259
Upoznao neku odbojkasicu iz Leipziga dok sam radio sezonu, izasli navecer u setnju i na Zlatni rat, nocu tada bio prazan.
Bolje zakupi ostrvo u Hrvatskoj.
kako ubiti romantiku? pa stvarnoUpoznao neku odbojkasicu iz Leipziga dok sam radio sezonu, izasli navecer u setnju i na Zlatni rat, nocu tada bio prazan.
Njuskamo se mi, ljubimo, pipkamo, sjecam se da je noc stvarno bila vedra... i odjednom me presjece u stomaku.
Stislo me da prostis srat' kao nespasenog.
Pogledajte prilog 1295443
Sav se uzvrpoljio, neugodno mi reci, do najblizih hotela Elaphuse i Borka imas dobrih deset minuta brzog hoda.
Tu mi mozak krene raditi 200 na sat, prekinem pipkanje i njuskanje, pa kazem: " Toliko se zelim okupati u moru, hoces li samnom?", a u sebi boga molim da odbije.
Ona sva zbunjena: "Nein."
U sekundi stajao pred njom gol kao od majke rodjen, otrcim u more, otplivam dalje i kvalitetno se poserem.
Vracam se i nikad necu zaboraviti njen izraz lica, poluosmijeh, s jedne strane neka dragost, kao da gleda dijete pa kaze: "Du bist so komisch...", a ja na to: "Ich weiss..."
Pogledajte prilog 1295448
Ali najbolje sto nisam ubio romantiku, snasao sam se, a njoj sam ispao jos sladji i misteriozniji, ali da me uhvatila panika, priznajem da jeste.kako ubiti romantiku? pa stvarno
![]()
Ali najbolje sto nisam ubio romantiku, snasao sam se, a njoj sam ispao jos sladji i misteriozniji, ali da me uhvatila panika, priznajem da jeste.
![]()