Brac Hrvatska

Pa pričaj mi o tome

Vidim da te ponela ta noć
Malo sam sramezljiv, ali sjecam se njenog izraza na licu, onako... poluosmjeh i kao da je imala odsjaj zvijezda u ocima kada mi je rekla: "Du bist so komisch...".

ooooo.gif

Upoznao neku odbojkasicu iz Leipziga dok sam radio sezonu, izasli navecer u setnju i na Zlatni rat, nocu tada bio prazan.
Njuskamo se mi, ljubimo, pipkamo, sjecam se da je noc stvarno bila vedra... i odjednom me presjece u stomaku.

Stislo me da prostis srat' kao nespasenog.

ooooo.gif

Sav se uzvrpoljio, neugodno mi reci, do najblizih hotela Elaphuse i Borka imas dobrih deset minuta brzog hoda.

Tu mi mozak krene raditi 200 na sat, prekinem pipkanje i njuskanje, pa kazem: " Toliko se zelim okupati u moru, hoces li samnom?", a u sebi boga molim da odbije.
Ona sva zbunjena: "Nein."
U sekundi stajao pred njom gol kao od majke rodjen, otrcim u more, otplivam dalje i kvalitetno se poserem.

Vracam se i nikad necu zaboraviti njen izraz lica, poluosmijeh, s jedne strane neka dragost, kao da gleda dijete pa kaze: "Du bist so komisch...", a ja na to: "Ich weiss..."

ooooo.gif

Bolje zakupi ostrvo u Hrvatskoj.
To su bivši svetionici sa velikim kućama, blizu je, zavisi šta biraš, može i vas desetoro da boravi.
Dostava hrane uračunata i slično..
Inače, na Braču, Bol je zaista lep, al ne za te pare, a ovi što nude i nije Bol..

Svuda su digli cene letovanja, bez obzira gde gledaš..

Upoznao neku odbojkasicu iz Leipziga dok sam radio sezonu, izasli navecer u setnju i na Zlatni rat, nocu tada bio prazan.
Njuskamo se mi, ljubimo, pipkamo, sjecam se da je noc stvarno bila vedra... i odjednom me presjece u stomaku.

Pogledajte prilog 1295443

Sav se uzvrpoljio, neugodno mi reci, do najblizih hotela Elaphuse i Borka imas dobrih deset minuta brzog hoda.

Tu mi mozak krene raditi 200 na sat, prekinem pipkanje i njuskanje, pa kazem: " Toliko se zelim okupati u moru, hoces li samnom?", a u sebi boga molim da odbije.
Ona sva zbunjena: "Nein."
U sekundi stajao pred njom gol kao od majke rodjen, otrcim u more, otplivam dalje i kvalitetno se poserem.

Vracam se i nikad necu zaboraviti njen izraz lica, poluosmijeh, s jedne strane neka dragost, kao da gleda dijete pa kaze: "Du bist so komisch...", a ja na to: "Ich weiss..."

Pogledajte prilog 1295448
kako ubiti romantiku? pa stvarno

:zcepanje:

Ali najbolje sto nisam ubio romantiku, snasao sam se, a njoj sam ispao jos sladji i misteriozniji, ali da me uhvatila panika, priznajem da jeste.

🐈

ali ja koja sam pochela da chitam kontam " sad tje neka lijepa pricha" kad ono autor

i odjednom me presjece u stomaku.

odmah pomoslih ------> zemljo otvori se

Back