- Poruka
- 42.187
da li je ovo normalno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako uzmemo u obzir da se u Srbiji za 150-200 evra nudi nocenje u betonjeri sa pogledom na obicnu sumu...Nije ni toliko preskupo.
Takodje neke nikakve luksuzne vile izdaju sobice za oko 100 evra sa pogledom na nista....
Evropa je postala nerealno skupa.
Zato postoje fine destinacije gde se celo ostrvo moze iznajmiti za 400-600 evra![]()
Nije nista naravno. Samo kazem da su i kod nas u Srbiji cene skoro pa iste. Za 200 evra imas beton i proplanak, eventualno sumarak, ovde za oko 400 evra imas more.Pa iskreno ne vidim šta je to toliko vrijedno pa da platiš 6900 eura u hrvatskoj ?
Pa da se gurnem u saint tropez pa da se duša nagleda i uživa za te pare
Je*bo te St. Tropez.Pa iskreno ne vidim šta je to toliko vrijedno pa da platiš 6900 eura u hrvatskoj ?
Je*bo te St. Tropez.
Bol na Bracu kakav god bio da bio, cuva jednu dragu uspomenu na otok, Zlatni rat i jedno nepredvidjeno nocno kupanje.
Ima tome vec 15 godina, ali davno, davno sam prepricao @Grom_sa_neba! , a on je ekspresno rjesio zagonetku, tj. sta se te sudbonosne noci dogodilo.
Boze dragi, upravo sada mislim, gdje su sve te godine proletile, kao kada zapalis komad papira i gledas kako plamen pohlepno guta sve pred sobom.
Pa da... kada sam bio dijete, ona tri mjeseca raspusta ljeti, cinili su se kao beskraj.Svima nam dodju te misli
![]()
Pa da... kada sam bio dijete, ona tri mjeseca raspusta ljeti, cinili su se kao beskraj.
Nikada ne bi povjerovala koliko je ta Bolska noc bila romanticna.Nemoj da bedacis sad pred spavanje
Kako si krenuo sad ćeš da pustas stare hitove lepe brene
Za mene i tebe je nenormalno za nekoga nije. Ja ne placam nista
Da mi neko placa ne bi isao ovje u ovaj sardina sistem.492€/dan u sezoni...
Za te pare otprilike ovo:
https://www.tripadvisor.com/Hotel_R..._Full_Moon_Resort_Spa-Furanafushi_Island.html
![]()
Ovo:
https://www.tripadvisor.com/Hotel_R..._Northolme_Resort_Spa-Glacis_Mahe_Island.html
![]()
Pa sad vi vidite jel normalno![]()
Pa ti si domaćiZa mene i tebe je nenormalno za nekoga nije. Ja ne placam nista
Da mi neko placa ne bi isao ovje u ovaj sardina sistem.
Stvar je tu jednostavna, svojom ponudom loviš one "dubljeg džepa" kojima nije problem platiti taj iznos. Naravno da znaju i oni sami da je to preplaćeno i precijenjeno, ali takav želi imati svoj mir i luksuz, za što je spreman platiti taj iznos u koju god da zemlju dođe.Pa iskreno ne vidim šta je to toliko vrijedno pa da platiš 6900 eura u hrvatskoj ?
U pravu si, a ima jos nesto. Vecina ljudi su kruti i komotni, a mene osobno briga za to pa tako ja natovarim kajak sjednem u njega i odveslam na par dana.Pa ti si domaći
Ti znaš gde se možeš brčkati čak i golisavo daleko od svih
![]()
U pravu si, a ima jos nesto. Vecina ljudi su kruti i komotni, a mene osobno briga za to pa tako ja natovarim kajak sjednem u njega i odveslam na par dana.
Za biti golisav u mom kraju je malo teze jer danas svako ima gps i nade svaku uvalu. Na otocima je jos to moguce
Pocetak puta izgleda ovako
Pogledajte prilog 1295169
Sta se tice cijena smatram da je bezobrazno skupo i sve si manje ljudi moze priustiti ljetovanje, a ponuda se malo pomakla s mjesta od kada sam bio mali. Mozda je najveca razlika onda i sada sta masu kuca ima bazene.
U vecini bazena je zabranjeno skakanje koliko ja znam.Pa to je mnogo lepo
Ali te cijene nisu realne iako ima bazen
Dodju na mire i skacu u bazen![]()
Ima nesto i u tome.. Nema bolje nego kad sa drustvom odes u planinu medju sume, nadises se vazduha, napijes vode sa potoka i okrenes prase
A dje se tu kupa ?. Nema bolje nego kad sa drustvom odes u planinu medju sume, nadises se vazduha, napijes vode sa potoka i okrenes prase
Brač je prelep.
Bila davno
Letovanje u Milni i lepe uspomene iz Supetra, oduševljeni ljudima, hranom, morem...