Bozicjna chudesa :)

milicaanchy

Veoma poznat
Poruka
14.860
Prvo da s izvinim Cjalcu ak postoji tema...
Ali eto da vas pitam verujete li u chuda za Bozicj(ne mislim na Bozic Batu&co)
Eto npr.ja se danas po prvi put za Bozicj(i uopshte)
nisam pobila sa sestrom ili posvadjala s majkom...Slushamo Krajishnike iz Futoga iz uzivamo :lol:

a068.gif
...:LOOOOOLCHINA:

e i ja sam dobila 200 dindzi... :D
izvykla sam iz chesnitze qqryz :? a ne znam shta to znachi :P
chydno mi je bilo yjytry shto sam tako lako ystala...a zaspala sam y 3h a probydila y 7h :P
volem ove praznike mlogo :mrgreen:
sad tjy na qnt... :D

bilo bi chudo kad bi nensi milica i vladimir pare koje su dobili dali meni....to je 725 dinara.....da kupim onu majcu sa jason-om i fredi krugerom......to je 500 dinara,a za onih 200 cemo da kupimo karte za prevoz i da se vozimo po gradu....:|.....

milicaanchy:
Ali eto da vas pitam verujete li u chuda za Bozicj
meni je cudo da taj bozic uopste postoji

nensy4ever:
e i ja sam dobila 200 dindzi...
izvykla sam iz chesnitze qqryz a ne znam shta to znachi
chydno mi je bilo yjytry shto sam tako lako ystala...a zaspala sam y 3h a probydila y 7h
volem ove praznike mlogo
sad tjy na qnt...
stil pisanja ti je uzasan
odmori malo

ja sam isla danas da se pricestim.....i dok sam isla ka crkvi mnooogo sam bila nervozna i samo sam se mrstila i nikako nisam htela u crkvu...ugurali me nekako, a ja prebledela i pala, mama me izvukla, pa sam sedela ispred crkve za vreme liturgije, pa sam usla samo da se pricestim i onda mi je bilo ok...uzas.....

nisam izvukla nista..:(

ja nisam dobila nikak'e pare...nsiam izvukla nista.....znaci..definitivno za mene nema srece ove godine....
to nEje fer.... :(
a cuda....ne znam...do sad se nista nije dogodilo...
bilo bi lepo da se dogodi neko cudo..verujem u to....

Ne verujem u bozicna cudesa .....kao fazon ono sto uradish na danasnji dan ...radicesh cele godine .....sta danas da sam spavao do 12h spavacu tako cele godine :)))) ..kako da ne ...a ko ce da radi umesto mene svako jutro .....Bozic Bata :) :lol:

Back