Боже, има ли те?

Обилић

Elita
Poruka
17.234
Пољска и Мађарска забраниле увоз и транзит украјинских пољопривредних производа.

https://www.kurir.rs/planeta/414544...-sopstvene-poljoprivrednike-i-sprece-pad-cena

Дакле отворен је и други фронт против Украјине,
поред руског војничког напада,
сада је и под страшним економским санкцијама.

Сећам се како је нас свет ломио ...

Свака земља и сваки појединац треба да буду свесни
како пролази онај који се гица,
тј. понаша неприлагођено.

Нацизам је давно осуђен,
проскрибовано је чак и оно што само личи на њега.

Господине Зеленски,
ипак је било боље да сте се сами обрачунали са тим својим будалама,
бандерашима,
морате научити да гутате слине без гађења.

Кад у немачким репрезентацијама наступају црнци,
онда је све требало да вам буде јасно.

Комунисти су дали милионе живота у борби против нациста,
масони су их гађали чак атомским бомбама ...

Схватите своје заблуде,
Србија је на путу избављења из сличне ситуације попушила много кита,
и још се бори и на сламку дише.

Прекините страдање свог народа,
нису ваши прави родољуби они који су у Другом св рату били за Хитлера,
као што нису ни наши, српски.

Кога боли к...., што ће Пољаци и Мађари стопирати транзит жита, и онако ће наћи неко решење да ови буду задовољни. Само тврде пазар.

И наравно да су Срби који су били на страни нациста и фашиста, били родољуби, јер наши једини непријатељи су били Титови партизани и комунисти. Чак и српски стаљинисти су били мање зло, јер боље бисмо прошли да смо били под СССР-ом, него под Титовим комуњарама.

Pripreme u toku za rasparcavanje Ukrajine,jer na frontu ne ide.
Шта рече шеф Вагнера, до су Руси довољно ослободили. Дакле 10ак % Украјине ће бити у Русији, остатак у НАТОу.

Ако је Путин због тога гурнуо у смрт толике Русе, онда до к... све.

Пољска и Мађарска забраниле увоз и транзит украјинских пољопривредних производа.

https://www.kurir.rs/planeta/414544...-sopstvene-poljoprivrednike-i-sprece-pad-cena

Нацизам је давно осуђен,

Господине Зеленски,
бандерашима,

Схватите своје заблуде,

Volodimir Zelenski zapravo nije Ukrajinac po nacionalnosti
Ukrajina ima dosta probisveta i kriminalaca
Zapad će ih podržavati samo dok smrde u Ukrajini i narušavaju normalan život.
Prihvatiti ih neće

Кога боли к...., што ће Пољаци и Мађари стопирати транзит жита, и онако ће наћи неко решење да ови буду задовољни. Само тврде пазар.

И наравно да су Срби који су били на страни нациста и фашиста, били родољуби, јер наши једини непријатељи су били Титови партизани и комунисти. Чак и српски стаљинисти су били мање зло, јер боље бисмо прошли да смо били под СССР-ом, него под Титовим комуњарама.

Шта рече шеф Вагнера, до су Руси довољно ослободили. Дакле 10ак % Украјине ће бити у Русији, остатак у НАТОу.

Ако је Путин због тога гурнуо у смрт толике Русе, онда до к... све.
Moj deda je tamanio naciste i ustase na sremskom frontu.
Vidi se da citas kikiriku propagandu,Prigozin rekao da se povlace a Vagner se danas probio jos vise u zapadni Bahmut.

Moj deda je tamanio naciste i ustase na sremskom frontu.
Vidi se da citas kikiriku propagandu,Prigozin rekao da se povlace a Vagner se danas probio jos vise u zapadni Bahmut.
Мој ђед је био четник и таманио је усташе из ханџар дивизије, али у Херцеговини није било нациста т.ј. Немаца, већ италијанских фашиста, који су били у коректним односима са четницима и који су четницима и оставили оружје када су капитулирали 1943. године.
Дакле и италијанским оружјем су таманили усташе.
Усташе су желеле да сви Срби буду против Италијана и Немаца, да би што брже остварили геноцид над Србима, јер наравно најлакше је потаманити све Србе, ако су сви против Срба и ако Срби провоцирају све око себе.

Шта Вагнер је још увек у Бахмуту ? Па ја сам већи оптимиста од тебе, ја сам мислио да је тај град очишћен.
Како год, срамна војна акција Путина, која траје превише дуго и која доноси много жртава. Или је руска војска слаба или је руководство толико ретардирано и неспособно, да ми Срби посебно ови из РС, можемо да држимо предавања и Путину и Зеленском, како се ратује у условима када пола света је против тебе, а ти немаш ништа.
Они бар имају технику.

Мој ђед је био четник и таманио је усташе из ханџар дивизије, али у Херцеговини није било нациста т.ј. Немаца, већ италијанских фашиста, који су били у коректним односима са четницима и који су четницима и оставили оружје када су капитулирали 1943. године.
Дакле и италијанским оружјем су таманили усташе.
Усташе су желеле да сви Срби буду против Италијана и Немаца, да би што брже остварили геноцид над Србима, јер наравно најлакше је потаманити све Србе, ако су сви против Срба и ако Срби провоцирају све око себе.

Шта Вагнер је још увек у Бахмуту ? Па ја сам већи оптимиста од тебе, ја сам мислио да је тај град очишћен.
Како год, срамна војна акција Путина, која траје превише дуго и која доноси много жртава. Или је руска војска слаба или је руководство толико ретардирано и неспособно, да ми Срби посебно ови из РС, можемо да држимо предавања и Путину и Зеленском, како се ратује у условима када пола света је против тебе, а ти немаш ништа.
Они бар имају технику.
Onda imas relevantan izvor informacija.

Нацизам је давно осуђен,

Господине Зеленски,
бандерашима,

Схватите своје заблуде,

Konfuzno.Mađari na stranu, no Poljaci su to morali učiniti zbog mira u kući.
Koliko pak pomažu Ukrajince na 100 drugih polja, praktički je nemoguće i nabrojati.

Do poraza ruske agresije na Ukrajinu proći će još mjeseci, vjerojatno, no dotle će biti raznih poteza mnogih vlada koji samo pokazuju da u životu ništa nije crno-bijelo.

Back