Botswana

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uzasno me je iznervirao ovaj post. Muka mi je od takvih foliranata. Njujork je grozan, a tamo neka vukojebina je super. Sto ti sebe mucis i idesu u Njujork? Dodji i zivi i radi u toj divljini. Ko te to sprecava? Ne daju ti mama i tata?

za pocetak:
tvoj stav prema mom postu je izraz tvog licnog neshvatanja, i licne nesvesti, te si samo ti odgovorna za tvoju mucninu :)

zatim:
ko kaze da se ja "mucim" u New York-u :zcepanje:

pa onda:
radiio sam dve godine u Gabsu :)

i na kraju:
mene bas niko do sada nije sprecio bas nista :)

Poslednja izmena:
Zanima me posao u Bocvani, čuo sam da rade na kultivisanju ljudi tamo predsednik Bocvane je to izjavio. Ja sam stručnjak za kompjutere umem da prenesem znanje na drugog (znam da pričam i engleski jezik osim srpskog), po zanimanju se vodim kao elektro-tehničar računara i imam želju da obučavam ljude u Bocvani za računarima jer se tamo traži edukacija u državi. Bilo koju informaciju da mi date o Bocvani značiće mi.
Sa poštovanjem Aleksandar iz Kikinde

Zanima me posao u Bocvani, čuo sam da rade na kultivisanju ljudi tamo predsednik Bocvane je to izjavio. Ja sam stručnjak za kompjutere umem da prenesem znanje na drugog (znam da pričam i engleski jezik osim srpskog), po zanimanju se vodim kao elektro-tehničar računara i imam želju da obučavam ljude u Bocvani za računarima jer se tamo traži edukacija u državi. Bilo koju informaciju da mi date o Bocvani značiće mi.
Sa poštovanjem Aleksandar iz Kikinde

Lose si cuo.

Avionska karta iz Srbije preko Londona do Bocvane,Gabarone košta 700 evra ili manje. Zna neko za jeftiniju varijantu? Po kojoj proceduri bih mogao da ostanem u Bocvani da živim?

Avionska karta iz Srbije preko Londona do Bocvane,Gabarone košta 700 evra ili manje. Zna neko za jeftiniju varijantu? Po kojoj proceduri bih mogao da ostanem u Bocvani da živim?

добро си чуо.
Ботсвана много напредује а да би тамо могао да останеш неопходно ти је да нађеш посао.....

А авио карта...јефтиније од 700 евра тешко да можеш да нађеш

za pocetak:
tvoj stav prema mom postu je izraz tvog licnog neshvatanja, i licne nesvesti, te si samo ti odgovorna za tvoju mucninu :)

zatim:
ko kaze da se ja "mucim" u New York-u :zcepanje:

pa onda:
radiio sam dve godine u Gabsu :)

i na kraju:
mene bas niko do sada nije sprecio bas nista :)

Њен став је последица генералног незнања.

добро си чуо.
Ботсвана много напредује а да би тамо могао да останеш неопходно ти је да нађеш посао.....

А авио карта...јефтиније од 700 евра тешко да можеш да нађеш
Lepa priroda tamo a SIDA hebega moraš da koristiš ''gumicu'' i izbegavš kontakt sa sumljivim ženskinjem.Ko i ovde uostalom.

Forumasi!

Hteo bih da putujem za Bocvanu ali mi treba pomoc oko vize...zvao sam neki broj ambasade u Londonu,slao mailove(bez uspeha) ali nista se ne desava
Ima li neko ideju na koji nacin???hvala unapred :DD

Back