Botovi u akciji

toz972

Poznat
Poruka
8.376
Autorska tema.

Na jednom sajtu je bila postavljena anketa oko izgradnje Novog Sada na vodi. Novi Sad na vodi je projekat vlasti i za to je veoma promenjen urbanistički plan grada u tom delu gde se predviđa pomeranje nasipa i odbrane od poplave za petsto metara bliže obali Dunava. Do sada je tu bio planiran sportsko, rekreativni i turistički centar grada koji bi mogli da upražnjavaju svi građani i gosti grada. Vode Vojvodine su negativno ocenile taj novi projekat zbog uticaja na odbranu od poplave. I pored toga gradonačelnih insistira da se taj projekat sprovede u delo. Na početku ankete je broj onih koji su glasali protiv bio daleko veći od onih koji su glasali za i broj ukupnih glasova je bio realan. Međutim odjednom su se uključili botovi. Juče je samo za jedan sat na anketi glasalo preko 40000 glasova. Od sinoć je glasalo preko 200000 glasača. Ukupno je glasalo preko 430000 glasača što prevazilazi broj stanovnika Novog Sada u koji su uključene i bebe i starci. Mene zanima kako postati bot i da li se isplati to zanimanje? Da li je potrebno neko znanje, neki alat, automat i da li je to posao budućnosti od koga će ova država procvetati? Ja mislim da je ovo posao budućnosti i mislim da je ovo veoma bitno za ekonomsku politiku u ovoj državi i budućnost mladih zato je tema postavljena na ovom forumu politike. Sa botovima u sigurnu, bolju i svetlu budućnost. Živeli botovi naša nada u bolje sutra. Oni će nam osvetlati obraz. Šta vi mislite?

Ali mene zanima da li je botovanje časno zanimanje i koliko od njega može da se zaradi? Da li nas to zanimanje vodi u realno sagledavanje mišljenja građana i samim tim u bolju budućnost ove države.

Naravno da moze.ali ja zaista mislim da ne moze ni Vucic sve sam i da radi najbolje sto moze.a sve to nas vodi u bolju buducnost. ne bavim se ja botanjem.ne znam sta je to.samo znam da su nam autoputevi nikad bolji a plate isto nikad bolje.nego za vreme zutog ds-a.

Aman ljudi jedan je pustio prave botove (software) da glasaju ;)
Propust sistema je sto program moze glasati. Svako od nas moze da nabije
toliko glasova ako nema one capcthe da se proveri da li je covek :P

Aman ljudi jedan je pustio prave botove (software) da glasaju ;)
Propust sistema je sto program moze glasati. Svako od nas moze da nabije
toliko glasova ako nema one capcthe da se proveri da li je covek :P
Pretpostavljam da svi znamo da je to softver. Da li je to budućnost politike i realno sagledavanje mišljenja građana. Naravno da nije. Da li je dozvoljeno varanje javnog mnenja zakonima ove države? Da li će u budućnosti softveri glasati umesto ljudi pa će jedan čovek aktiviranjem određenog softvera moći da da hiljadu glasova za određenu partiju?

Pazi kada desetak botova, naziva 500000 ljudi botovima....paradoks intelegencije...
botovi i ne smeju da se jave kao ljudi, jer to i nisu, nego jedan sljam virtualnog sveta.
Bez obraza, bez znanja, puni lazi i gneva....nesto kao lopov iz mraka, secikesa...

Mislim da gospodin Vucic radi sve sto je u njegovoj moci,al ne moze ni on sve sam. topli pozdrav.
Da imalo imas mozga znao bi da je potrebno da drzava ima institucije,a ne da jedan covek pokusava da ceo aparat drzi pod kontrolom.
Nije ni potrebno da sve radi jedan covek kada imas institucije,one su tu da sve funkcionise.
A ovde je sve oduvek tako bilo ustrojeno da se pojedinci koji drze pozicije pitaju i odlucuju o svemu,nikada ovde nije bilo zdravih institucija i zdrave drzave,zato je ovaj prostor u khurcu zadnjih 100+godina....

Da imalo imas mozga znao bi da je potrebno da drzava ima institucije,a ne da jedan covek pokusava da ceo aparat drzi pod kontrolom.
Nije ni potrebno da sve radi jedan covek kada imas institucije,one su tu da sve funkcionise.
A ovde je sve oduvek tako bilo ustrojeno da se pojedinci koji drze pozicije pitaju i odlucuju o svemu,nikada ovde nije bilo zdravih institucija i zdrave drzave,zato je ovaj prostor u khurcu zadnjih 100+godina....
Hahahaha, pa curi ti mozak na sve strane...a institucije ste zatrovali toliko da jedino motka moze da ih ocisti, ali motka koju vodi jedan covek...
Koje su to institucije u srbiji koje rade? Napravili ste od njih privatne prcije koje sluze da se bogate negativnom selekcijom postavljeni strucnjaci, zvani debilna srbija.

Nije to zbog institucija nego je zbog zute bagre.oni su ovu drzavu unazadili retroaktivno 100 godinama unazad.predsednik je institucija vi to treba da znate,a sa ovakvim predsednikom ni jedna druga institucija je nepotrebna. Pozdrav.

Hahahaha, pa curi ti mozak na sve strane...a institucije ste zatrovali toliko da jedino motka moze da ih ocisti, ali motka koju vodi jedan covek...
Koje su to institucije u srbiji koje rade? Napravili ste od njih privatne prcije koje sluze da se bogate negativnom selekcijom postavljeni strucnjaci, zvani debilna srbija.
Pa nema ih niti ih je ikada bilo u tome i jeste problem....

Back