Botove SNS razbesneo Ponoš izjavom o NATO: Nisam '99. rešavao stambeno pitanje

Није њему, него Жики Гојковићу, бившем СНС посланику.
Идеја је била, кад је Вучић основао ПОКС, да направи лажну опозициону странку удбашког карактера.

Међутим, некако испало да се заиста пуно монархиста учланило у ПОКС, и онда су истински монархисти својом бројношћу надјачали удбашки део странке. Тако је и избио сукоб и подела на две фракције.

Iako mi POKS (ni jedan od dva) nije opcija, cenim ovakav razvoj situacije - provalli semu i razbucali udbase. To za mene i znaci biti clan stranke - da mozes da promenis vodju ako ne valja. Hebes stranku koja je = vodji stranke. Onda to nije stranka nego banda.

Tako treba i razbucavati udbase svuda.

Ja recimo ne bih glasao ni za koga ko ne kaze da ce da sprovede "6., 7. i 8. oktobar". 6. za Crvenu bandu, 7. za Zutu bandu, 8. za Crnu bandu. Nije to toliko tesko, bande su se spojile u jednu, tako da je danas dovoljan 8. oktobar + pojuriti par odbeglih prascica. I naravno udarac bezbednosnim brlozima maljem u glavu.

Ponoš je izabran da ne pobedi.

Крезубасрбија ће јести сендвиче док најмудрији и најпаметнији Крезубосрбијанац вучић буде јео без леба, другосрбијанца поноша у неком тв дуелу.

То ће бити хтонски, адски и телурски призор сукоба, како Несрбин прождире Несрбина.

Биће ту прекомерног дијаболичког задовољстав и незадовољства на обема странама, а ја ћу бити индиферентан !

Iako mi POKS (ni jedan od dva) nije opcija, cenim ovakav razvoj situacije - provalli semu i razbucali udbase. To za mene i znaci biti clan stranke - da mozes da promenis vodju ako ne valja. Hebes stranku koja je = vodji stranke. Onda to nije stranka nego banda.

Tako treba i razbucavati udbase svuda.

Гласати за некога ко обећава промену целокупног система, а не само промену власти.

ДОС је доказао да није довољно само мењати власт изборима.

1644582439295.jpeg
Ovako je to izgledalo ‘99

Back