Da li je neko radio i kakva su iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa botulinum je toxin koji parališe rad mišića na jedno 3-4 meseci tako što poremeti rad neurotransmitera motornih neurona, praktično ubacujemo u sebe otrov. ali mi je još gadnije kad zezne obrveMeni licno deluje odbojno.
Mogu da namazem kremu ali nista vise od toga.
Pored uverenja o lepoti prirodnog starenje, plasi me i cega sve u tim bockama ima i kako ce telo na te bocke reagovati. I cemu to...na dugom stapu...
ne čekaj da se pojave usekline, kreni već danas, ali konzervativno, počni sa bejbi botoksomNisam radila
ali planiram da radim za 10 godina (+/-)
ne čekaj da se pojave usekline, kreni već danas, ali konzervativno, počni sa bejbi botoksom
Evo jedne pobedničke priče napisane na temu botoksa.ne čekaj da se pojave usekline, kreni već danas, ali konzervativno, počni sa bejbi botoksom
koliko si jedinica botulinuma primila?Ja jesam između obrva i zadovoljna sam, imala sam i blage glavobolje jer mi je mimika loša- dosta se mrštim i tu mi se stvarao pritisak, pa sam to sredila botoksom.
ono što me odvraća od ovog tretmana je podizanje krajeva obrva, mada ne znam ako se rade samo glabele da li se dižu obrve
princeza je lepo osvežila lice
Pogledajte prilog 1281241
kad kreme ne budu imale efekta mozda promenis misljenjeMeni licno deluje odbojno.
Mogu da namazem kremu ali nista vise od toga.
Jedna dr je rekla da su svi estetski zahvati spolja, nelecene traume iznutra...pa botulinum je toxin koji parališe rad mišića na jedno 3-4 meseci tako što poremeti rad neurotransmitera motornih neurona, praktično ubacujemo u sebe otrov. ali mi je još gadnije kad zezne obrve
ima li kakve vajde od tih krema? mene izluđuje ova jedanaestica između obrva