Botoks zurka

Kameron Dijaz (42) pre nekoliko meseci požalila se kako joj je lice upropašćeno jer je nekada koristila botoks i očigledno nije zadovoljna rezultatima. Ukoliko je uporedite sa damama koje su njeno godište a to su Sofija Vergara, Dženifer Garner, Ališa Milano ili Rebeka Rominj, Kameron zaista liči na prosečnu ženu srednjih godina.

:cao:

Kameron Dijaz (42) pre nekoliko meseci požalila se kako joj je lice upropašćeno jer je nekada koristila botoks i očigledno nije zadovoljna rezultatima. Ukoliko je uporedite sa damama koje su njeno godište a to su Sofija Vergara, Dženifer Garner, Ališa Milano ili Rebeka Rominj, Kameron zaista liči na prosečnu ženu srednjih godina.

i ti verujes svemu sto procitas :)

ovo su oni tendeciozni novinari
ja bih ovakvima zbog manipulacije podacima oduzela trajno radno dozvolu
na prvoj fotografiji je zena sa ful sminkom, na poslednjoj bez truncice
mislim, ko ima oci to odmah vidi

- - - - - - - - - -

izvini, a sta fali prosecnoj zeni srednjih godina?

ja ne znam tacno kako to ide sa botoksom, kolike igle, koliko boli i to, znam samo da bi dupe dala da stalno izgledam kao da imam 35, al da me nista ne boli i da imam kinte da se kupam u njoj
posto mi je bolova dosta i ovako i posto kinte za brckanje nemam, moram na silu usvojiti ono "meni je bas lepo da izgledam u skladu sa svojim godinama"
a, iskreno mislim da to u skladu sa svojim godinama moze da se izgleda i na drugi nacin, a da bore mogu biti ispeglane svakako
al, cvrc

Back