Boston

yona_bg

Početnik
Poruka
2
Pozdrav ljudi.

Ove godine sam se prijavila na program Work and Travel USA i velika je verovatnoca da cu raditi u nekom meksichkom restoranu nekoliko km udaljenom od centra Bostona, deo grada se zove BRIGHTON.
Zanima me kakav je Boston, kakvo je to predgradje, na shta treba da obratim pazhnju i sl.

Sve informacije su od koristi.

Hvala unapred svima!

yona_bg:
Pozdrav ljudi.

Ove godine sam se prijavila na program Work and Travel USA i velika je verovatnoca da cu raditi u nekom meksichkom restoranu nekoliko km udaljenom od centra Bostona, deo grada se zove BRIGHTON.
Zanima me kakav je Boston, kakvo je to predgradje, na shta treba da obratim pazhnju i sl.

Sve informacije su od koristi.

Hvala unapred svima!

Ja samo na kratko...Boston je predivan i prelep ... pravi Evropski gradic ( nije bas gradic :) ali znas sta mislim )...ja zivim u NYC, ali zaista volim da odem do Bostona jer iako je NY za mene broj jedan, on je ipak ogroman i prava je metropola...dok Boston stvarno ima taj neki evropski smek i osecam se skoro kaokod kuce...drvoredi, parkovi...kafici...setalista...predivan je...Bice ti super tamo...jedino ne znam kakvo je to predgradje...nisam bila.

Evo ovo je jedino sto sam nasla na netu ...nije to daleko od grada...super :
http://www.epodunk.com/cgi-bin/genInfo.php?locIndex=259519

Srecno!

Back