Bosnjaci u Srbiji zenama odrezuju klitorise

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
goxy:
Ova tema je za lock,lock,lock
thread_lock.gif
thread_lock.gif
thread_lock.gif

Vehabije su islamska varijanta fashizma :x

Шта је било ? Не одговара твојим коалициЈоним партнерима шиптарима ова тема - па брже-боље тражиш катанац?

pumps:
Zasto bi ja nekome ili neko meni kidao kliPtoris ili kliKtoris i pojeo ga ?!?!?

Ne razumem ;)

ko prica o jedenju bilo cega.... :neutral: mislim salis se za ovo,ne?

ovo uopste nije bezazlen problem,posebno ako se desava i u ovoj zemlji. tolerisem ma koju god religiju,dok se ne namece i dok ne ugrozava druge.a ovo je primer sakacenja i narusavanja seksualnosti zena,maltretiranja i moguceg ugrozavanja zivota usled priucenosti raznih baba vracara i slicnih dobrovoljaca.

samo se stavite na mesto tih zena bilo da je to teorijski moguce ili ne.i informisite se.hebem mu mater,pa boli vas kad vadite zub,a ne nesto drugo :shock:

i nekome je to smesno ili neozbiljno :roll:

Obrezuju se i mushkarci ali ta praxa obrzivanja zena je neshto najprimitivnije shto postoji u islamu ........Verovatno je vezana za predislamski period.....U Egiptu naprimer vlada preduzima drastichne mere da se to zlo iskoreni .....U gradovima ga vishe nema ali se zadrzalo po selima i medju neobrazovanima i zaostalima kao shto su te ''Vehabije''

To jeste idiotski i zaostao obicaj, ali ne mislim da treba da se dize velika prasina.....jednostavno, gospodje bez klitorisa, mogu ceo slucaj da prijave muriji , i krivci ce biti kaznjeni. No big deal.......

I u Srba su donadavno postojali neki bolesni obicaji u razni krajevima......npr.Virgina, u hercegovini i Crnoj Gori, ubijanje staraca u istocnoj Srbiji.......i jos mnogi zaostali i primitivni obicaji zaostali iz nekih mracnih vremena i niko nijie siguran da su potpuno iskorenjeni u zabacenim sredinama....

Ni Srbi, naravno , nisu nikakav izuzetak , jer i u drugih naroda ima obicaja od kojih se coveku dize kosa na glavi, cak nekih , prema kojima je ovo obrezivanje kliche , smesno........

Sto zaostalija i nazadnija sredina , to vise paganskih ili zaostalih obicaja , i naprotiv.......zapadna civilizacija takve stvari skoro i da ne poznaje........sve je stvar obrazovanosti, emancipacije, i prihvatanja savremenih tekovina civilizovanog drustva...........

jedite_kod_Joa:
А,ови наши муслимани су јако еманциповани и цивилизовани...

De nisu gledao sam ih u vojsci,uzme prikan mesni narezak kaze "neka mi Alah oprosti" i kida ga ko zmaj ili se kriju iza zgrada i jedu isti...
A te tzv. Vehabije... pa ajd... proterao bih na Kolmu da kopaju srebro u gulagu...sa zenama cuvarima...

Salvantis:
Ako stvarno rade takve stvari u ovoj zemlji, onda bi drzava morala nesto da preduzme. Pa ybte, nismo Nigerija ili Sudan, a i tamo se bore protiv takvih ludaka.

I sta sa svim onim silnim "nevladinim pokretima", borcima za ljudska prava? Gde je Kandicka da ostro odreaguje sada?

Kako gde,pa rade na otimanju Kosova,a kada zavrse bice sigurno ono Srbi kolju muslimanke po Sandzaku...

inagadadavida:
To jeste idiotski i zaostao obicaj, ali ne mislim da treba da se dize velika prasina.....jednostavno, gospodje bez klitorisa, mogu ceo slucaj da prijave muriji , i krivci ce biti kaznjeni. No big deal.......

I u Srba su donadavno postojali neki bolesni obicaji u razni krajevima......npr.Virgina, u hercegovini i Crnoj Gori, ubijanje staraca u istocnoj Srbiji.......i jos mnogi zaostali i primitivni obicaji zaostali iz nekih mracnih vremena i niko nijie siguran da su potpuno iskorenjeni u zabacenim sredinama....

Ni Srbi, naravno , nisu nikakav izuzetak , jer i u drugih naroda ima obicaja od kojih se coveku dize kosa na glavi, cak nekih , prema kojima je ovo obrezivanje kliche , smesno........

Sto zaostalija i nazadnija sredina , to vise paganskih ili zaostalih obicaja , i naprotiv.......zapadna civilizacija takve stvari skoro i da ne poznaje........sve je stvar obrazovanosti, emancipacije, i prihvatanja savremenih tekovina civilizovanog drustva...........

Пре стотинак година узимаш примере. Ништа горе нема од обрезивања жена. Обично секу и друге ствари и то оставља јако болне последице до остатка њиховог живота.

А твој цивилизовани запад је лећа окренуо силованим Српским женама од потурица, шиптара и хрвата. Кажу не интересује их. На косову су побили много Српских деца , укупно 1000 Срба 0д нато окупације. Толико о твом цивилизованом западу.

inagadadavida:
ne bih se slozila.
policija?ja prva nemam poverenja u njih,a u vise navrata su se dokazali kao nesposobni da reaguju u takvim situacijama.to mora da se regulise strogo zakonom.
drugo,to je neka vrsta nasilja nad zenama.a to je vrlo slozna pojava u socioloskim,psiholoskom i kulturoloskom smislu.zna se da masa zena ne prijavljuje ni kada dobije batine a retko koja ima snage da pobegne od skota koji je zlostavlja.sto zbog ekonomske zavisnosti,zbog dece,pa i zbog samog mentaliteta i obrazovanja.tim ljudima treba menjati svest i ukazivati im koja su njihova prava,obrazovati i slicno....to jednostavno ne moze da se banalizuje i poistoveti sa telefonskim pozivom policiji ili odlazkom kod istih.jer zamisli da muz sazna za to,i npr ubije je od batina,ili sta god....i naravno da je potrebno da se drzava umesa u takva pitanja.al to ce da se desi kad postanemo svedska.:roll:
i ko sto sam vec napisala,nije samo klitoris nego sve sto moze da se odsece,bolan proces zarastanja,sivenje i presivanje,infekcije itd...a da ne pricam o seksualnom zivotu tih zena,koji postaje misaona imenica.
na kraju krajeva,zar niko nije sposoban da se stavi na mesto tih nesrecnica.ko kad bi neko muskarcima odseko pola kite.
inagadadavida:

slazem se,masa takvih obicaja i dan danas postoji.
ali to sto postoji jedan,ne znaci da ne treba najstroze zabraniti i ograniciti ovakvo seksisticko ponasanje ekstremnih muslimana.
to prevazilazi religiju,i prelazi u vode nasilja i zlostavljanja zena.

al dobro,nisam ni ocekivala da se muskarci bas previse potresu,na kraju krajeva vi nikad ne bi ni mogli da se nadjete u takvoj situaciji....
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Banshee:
ne bih se slozila.
policija?ja prva nemam poverenja u njih,a u vise navrata su se dokazali kao nesposobni da reaguju u takvim situacijama.to mora da se regulise strogo zakonom.
drugo,to je neka vrsta nasilja nad zenama.a to je vrlo slozna pojava u socioloskim,psiholoskom i kulturoloskom smislu.zna se da masa zena ne prijavljuje ni kada dobije batine a retko koja ima snage da pobegne od skota koji je zlostavlja.sto zbog ekonomske zavisnosti,zbog dece,pa i zbog samog mentaliteta i obrazovanja.tim ljudima treba menjati svest i ukazivati im koja su njihova prava,obrazovati i slicno....to jednostavno ne moze da se banalizuje i poistoveti sa telefonskim pozivom policiji ili odlazkom kod istih.jer zamisli da muz sazna za to,i npr ubije je od batina,ili sta god....i naravno da je potrebno da se drzava umesa u takva pitanja.al to ce da se desi kad postanemo svedska.:roll:
i ko sto sam vec napisala,nije samo klitoris nego sve sto moze da se odsece,bolan proces zarastanja,sivenje i presivanje,infekcije itd...a da ne pricam o seksualnom zivotu tih zena,koji postaje misaona imenica.
na kraju krajeva,zar niko nije sposoban da se stavi na mesto tih nesrecnica.ko kad bi neko muskarcima odseko pola kite.

slazem se,masa takvih obicaja i dan danas postoji.
ali to sto postoji jedan,ne znaci da ne treba najstroze zabraniti i ograniciti ovakvo seksisticko ponasanje ekstremnih muslimana.
to prevazilazi religiju,i prelazi u vode nasilja i zlostavljanja zena.

al dobro,nisam ni ocekivala da se muskarci bas previse potresu,na kraju krajeva vi nikad ne bi ni mogli da se nadjete u takvoj situaciji....
_ducky__by_gadgetsguru-1.png
Dobar komentar,Banshee...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back