- Poruka
- 9.306
**beš tu istoriju kad je pišu hodže,a ne istoričari! 8-)Bošnjak:Ko i uvijek, popuše od Osmanlija na Kosovu i proglase pobjedu i mjenjaju historiju, tako smo "njihovu" morali učiti... ali prošla su i ta vremena....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
**beš tu istoriju kad je pišu hodže,a ne istoričari! 8-)Bošnjak:Ko i uvijek, popuše od Osmanlija na Kosovu i proglase pobjedu i mjenjaju historiju, tako smo "njihovu" morali učiti... ali prošla su i ta vremena....
svetolik trpkovic:Kakve to ima veze kakvo je ime Bosanci su glupi i zaostali bilo koje da su vere i nacije![]()
to ti je lokal-sovinista mali da budem precizan :wink: nego pogledaj sta se pise po celoj temi a ti se bas za moj post ufatioAltinaD:Ко нам је то шовиниста, или да то назовем, локал-нациста?
Karlito Brigante:**beš tu istoriju kad je pišu hodže,a ne istoričari! 8-)
Eto sad 'ucite da je bosna kolevka civilizacije od koje je sve poteklo'....Bošnjak:Ko i uvijek, popuše od Osmanlija na Kosovu i proglase pobjedu i mjenjaju historiju, tako smo "njihovu" morali učiti... ali prošla su i ta vremena....
Čovječe ja sam već rekao da Bosna nije kolijevka pismenosti i civilizacije...Salvantis:Eto sad 'ucite da je bosna kolevka civilizacije od koje je sve poteklo'....
Doduse ja to ne bih zvao 'istorija' nego vic, al' ako vas takve gluposti cine manje istraumiranim jadnicima nego sto ste inace, sto da ne...
madaaaaa...izgleda da ni to ne deluje, sudeci po tebi i ovom drugom jadniku sto je postavio 'temu'![]()
a zasto Bosna ne bi mogla biti kolijevka pismenosti i civilizacije?Bošnjak:Čovječe ja sam već rekao da Bosna nije kolijevka pismenosti i civilizacije...
Bosna ima svoj visemilinijski kontinuitet.Bosna ima ono sto nemЧе Гевара:Čega Bosna kolevka jadan nebio? To je bre veštačka država koja nastala '45! Tu je oduvek bila Srbija!
Cirkus tema.ca-mu47:http://www.republikabih.net/content/Historija.htm#No5
pismenosti i svjetske civilizacije,sve je pocelo u Bosni.