Bosna kolijevka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bošnjak:
Ko i uvijek, popuše od Osmanlija na Kosovu i proglase pobjedu i mjenjaju historiju, tako smo "njihovu" morali učiti... ali prošla su i ta vremena....
Eto sad 'ucite da je bosna kolevka civilizacije od koje je sve poteklo'....

Doduse ja to ne bih zvao 'istorija' nego vic, al' ako vas takve gluposti cine manje istraumiranim jadnicima nego sto ste inace, sto da ne...
madaaaaa...izgleda da ni to ne deluje, sudeci po tebi i ovom drugom jadniku sto je postavio 'temu' :roll:

Salvantis:
Eto sad 'ucite da je bosna kolevka civilizacije od koje je sve poteklo'....

Doduse ja to ne bih zvao 'istorija' nego vic, al' ako vas takve gluposti cine manje istraumiranim jadnicima nego sto ste inace, sto da ne...
madaaaaa...izgleda da ni to ne deluje, sudeci po tebi i ovom drugom jadniku sto je postavio 'temu' :roll:
Čovječe ja sam već rekao da Bosna nije kolijevka pismenosti i civilizacije...

Bošnjak:
Čovječe ja sam već rekao da Bosna nije kolijevka pismenosti i civilizacije...
a zasto Bosna ne bi mogla biti kolijevka pismenosti i civilizacije?

zasto to mogu biti ostali dijelovi svijeta a Bosna ne moze,zbog cega,sta je razlog.

zasto to moze biti Afrika a Bosna NE MOZE?

ipak ce biti da je bosanska dolina piramida bila sjediste najstarije civilizacije,koja jos nije nigdje zabiljezena i ovo je senzacionalno otkrice koje je uzdrmalo naucne krugove i koje ce tek uzdrmati a bogme ce i doktorati i doktorske disertacije zavrsiti na smecu.pisace se nova historija svijeta gdje ce pisati da je u Bosni nastao "veliki prasak" sto se tice pismenosti i civilizacijskih dostignuca tog vremena.

ca-mu47:
http://www.republikabih.net/content/Historija.htm#No5

pismenosti i svjetske civilizacije,sve je pocelo u Bosni.
Cirkus tema.
d010.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back