KninGrad
Iskusan
- Poruka
- 6.162
![]()
_nobody_
A koja bi budala prihvatila taj plan? Ne samo sto bi izgubili Kosmet vec bi im poklonili jos strateski vazne zemlje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
_nobody_
volo bi da bude kalif umesto kalifaVIDI,JA SAM SE TIH PREVRTAČKIH PRIČA NASLUŠAO OD MUSLIMANA ZA KOJE STE VI MALE BEBE,ZA TRI ŽIVOTA.
SASVIM KONKRETNO PITAM.
ŠTA JE OBRADOVIĆ RADIO I ZAŠTO JE IŠAO U AMERIČKU AMBASADU,ON JE OPOZICIONAR I ŠTA JE TRAŽIO U AMERIČKOJ AMBASADI?
dok ne dodje na vlas' posle ce da peva na engleskomBeograd autor: VV izvor: Beta
Obradović: Raška oblast je izvor srpske državnosti, pogrešno je nazivati je Sandžakom
![]()
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je Raška oblast "izvor srpske državnosti" i ocenio da je "krajnje pogrešno taj deo Srbije nazivati Sandžakom".
Prisustvujući obeležavanju 1.000 godina postojanja Raške eparhije SPC u Petrovoj crkvi u Starom Rasu, Obradović je naveo da su Novi Pazar i ceo Stari Ras "državna i crkvena kolevka u srpskom narodu".
"Ovde u Raškoj oblasti začeta je i srpska država i crkva, i zato je krajnje pogrešno ovaj deo Srbije nazivati Sandžakom - prema nazivu teritorijalne jedinice iz vremena turske okupacije naših prostora. Tek nas čeka svečano obeležavanje 800 godina SPC ali, kao što vidimo na ovim prostorima, hrišćanstvo, srpski narod i država stariji su od Nemanjića", naveo je Obradović a prenele Dveri.
Бошко Обрадовић: Вучић и Вулин издали Србију – ево доказа!
Гост медијске куће „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић..
Тема емисија је била велики опозициони скуп, који у организацији Савеза за Србију је заказан за суботу, 13. април, у 15:00ч, у Београду, испред Скупштине Србије.
Vucic je sklopio pakt sa zapadom da prizna nezavisno Kosovo , ukinuo je institucije Srbije na Kosmetu i naterao Srbe sa Kosmeta da budu gradjani nelegalne lazne siptarske drzave na Kosmetu....
Vuciceva vlast je jedan od najvecih sponzora nezavisnosti Kosova....
malo me podseća na radikale, samo kulturnija verzijaBeograd autor: VV izvor: Beta
Obradović: Raška oblast je izvor srpske državnosti, pogrešno je nazivati je Sandžakom
![]()
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je Raška oblast "izvor srpske državnosti" i ocenio da je "krajnje pogrešno taj deo Srbije nazivati Sandžakom".
Prisustvujući obeležavanju 1.000 godina postojanja Raške eparhije SPC u Petrovoj crkvi u Starom Rasu, Obradović je naveo da su Novi Pazar i ceo Stari Ras "državna i crkvena kolevka u srpskom narodu".
"Ovde u Raškoj oblasti začeta je i srpska država i crkva, i zato je krajnje pogrešno ovaj deo Srbije nazivati Sandžakom - prema nazivu teritorijalne jedinice iz vremena turske okupacije naših prostora. Tek nas čeka svečano obeležavanje 800 godina SPC ali, kao što vidimo na ovim prostorima, hrišćanstvo, srpski narod i država stariji su od Nemanjića", naveo je Obradović a prenele Dveri.
malo me podseća na radikale, samo kulturnija verzija