Boško Obradović kandidat za predsednika, Dveri samostalno na izbore

Da li biste glasali za Boška Obradovića na predsedničkim izborima 2022?

• DA

glasova: 5 26,3%
  • NE

glasova: 14 73,7%

• Ukupno glasova
    19

đavolčić

Legenda
Moderator
Poruka
51.629
Predsedništvo Srpskog pokreta Dveri donelo je odluku da na predstojeći parlamentarne i beogradske izbore izađe samostalno, a da kandidat za predsednika države bude njihov lider Boško Obradović.

Vrh Dveri doneo je nedavno odluku da ta partija na svim nivoima učestvuje samostalno, dok je odluka o predsedničkom kandidatu uslovljena evnetualnim dogovorom sa ostatkom opozicije.

Rukovodstvo Dveri, kako prenose mediji, je spremno da prihvati zajedničkog kandidata opozicije ukoliko taj kandidat bude ispunjavao uslove o kojima je u nekoliko navrata govorio predsednik tog pokreta Boško Obradović.

https://direktno.rs/politika/379334/bosko-obradovic-dveri-izbori-predsednik.html

Hrabro nema šta. Samo po meni je ovo nerealno i preambiciozno.

Rukovodstvo Dveri, kako prenose mediji, je spremno da prihvati zajedničkog kandidata opozicije ukoliko taj kandidat bude ispunjavao uslove o kojima je u nekoliko navrata govorio predsednik tog pokreta Boško Obradović.

Od imena koje su do sada kružile, Dveri bi podržale samo Bodirogu i Škora; možda bi podržale Kavčića, ako on dobije široku podršku opozicije, za šta je mala verovatnoća za sad.

Svi drugi predlozi, ništa. Bjelogrlić je kandidaturu odbio tako da nije ni u opticaju, a o Lomparovoj kandidaturi samo Boško mašta, dok je Mlađa već proglasio bojkot, a ni od Kovića po svemu sudeći ništa po ovom pitanju.

Trebali su Dveri da nađu neke koalicione partnere, pa makar i stranke sa po 10ak hiljada glasova. Bitno je da se prebaci cenzus ili dolazi do rasipanja glasova.

Ali ako je nešto specifično za Boška, to je da je jako sujetan. Oterao Glišića, oterao Parovića, oterao Noga, misli da sam može sve, i verovatno (samo pretpostavka) i ovde ne želi ni sa kim da deli poslanička mesta jer je ubeđen da će sam da uspe da uđe u skupštinu.

Nazalost posle ispijanja vina, Boskova politicka karijera je zavrsena a samostalni izlazak na izbore ce za njega biti politicko samoubistvo, ako ostatak opozicije izadje sa svojim kandidatom.

U dva dana imamo i vest da je Boska napustio njegov najjaci odbor ispod BG-a uz onaj u Nisu, tako da svedocimo da je u toku finalni raspad te stranke. Ocigledno da je Bosko hteo sve sam da odlucuje i da se pita, pa su ga svi najblizi saradnici napustili, a sem ovog Mitrovica koji je u Dverima bio praktinco od pocetka do juce, njemu je u Predsednistvu ostalo samo jos 2 takvih sto su tu od starta. Samostalno ne moze nikako do cenzusa, jer nije ni na 1,5% a ne vise od toga.

Nazalost posle ispijanja vina, Boskova politicka karijera je zavrsena a samostalni izlazak na izbore ce za njega biti politicko samoubistvo, ako ostatak opozicije izadje sa svojim kandidatom.

U dva dana imamo i vest da je Boska napustio njegov najjaci odbor ispod BG-a uz onaj u Nisu, tako da svedocimo da je u toku finalni raspad te stranke. Ocigledno da je Bosko hteo sve sam da odlucuje i da se pita, pa su ga svi najblizi saradnici napustili, a sem ovog Mitrovica koji je u Dverima bio praktinco od pocetka do juce, njemu je u Predsednistvu ostalo samo jos 2 takvih sto su tu od starta. Samostalno ne moze nikako do cenzusa, jer nije ni na 1,5% a ne vise od toga.

Šta ti znači "ispod BG-a"?

Trebali su Dveri da nađu neke koalicione partnere, pa makar i stranke sa po 10ak hiljada glasova. Bitno je da se prebaci cenzus ili dolazi do rasipanja glasova.

Ali ako je nešto specifično za Boška, to je da je jako sujetan. Oterao Glišića, oterao Parovića, oterao Noga, misli da sam može sve, i verovatno (samo pretpostavka) i ovde ne želi ni sa kim da deli poslanička mesta jer je ubeđen da će sam da uspe da uđe u skupštinu.
Da sam uđe sam u parlament možda. Više od toga vrlo teško.

Da sam uđe sam u parlament možda. Više od toga vrlo teško.
Ma kakvi, ni to, a pogotovo posle ovog sa izlaskom ovog odbora iz Dveri, taj Mitrovic je bio godinama u vrhu stranke. Svi ih cene, od Vucicevih do ovih drugih agencija na oko 1,5%. Moraju sa DJB, inace ce im se stranka raspasti odmah posle izbora

Jači je bio i od niškog i čačanskog.
Ja se secam nekih drugih ljudi koji su bili u predsednistvu Dveri do pre godinu, dve, ovo sto sada vidim na njihovom sajtu, 80% mi je nepoznato. Znam za Kostica koji deluje da se utisao, Puskica, Pavlovica, Vesovica i Mitrovica. Ovo ostalo im je nepoznato i novo

Predsedništvo Srpskog pokreta Dveri donelo je odluku da na predstojeći parlamentarne i beogradske izbore izađe samostalno, a da kandidat za predsednika države bude njihov lider Boško Obradović.

Vrh Dveri doneo je nedavno odluku da ta partija na svim nivoima učestvuje samostalno, dok je odluka o predsedničkom kandidatu uslovljena evnetualnim dogovorom sa ostatkom opozicije.

https://direktno.rs/politika/379334/bosko-obradovic-dveri-izbori-predsednik.html

Hrabro nema šta. Samo po meni je ovo nerealno i preambiciozno.
ПОКС и Двери би требало да иду заједно, чак и онај смрад прелетачки кРадуловић би био од користи, али онда би већина гласача морала да запуши нос приликом гласања, јер Доста смрде.

Опозиција у две колоне је најбоља опција, патриоте и издајници.

ПОКС и Двери би требало да иду заједно, чак и онај смрад прелетачки кРадуловић би био од користи, али онда би већина гласача морала да запуши нос приликом гласања, јер Доста смрде.

Опозиција у две колоне је најбоља опција, патриоте и издајници.
Zar nije POKS lažna opozicija

Šta bi bile posledice, kad bi Beograd bio oslobođen, a SNS pobedio u svemu drugom.

Zar to nije situacija iz 1996, kad ipak mora još da se čeka
Vucic to psihicki ne bi podneo, kao sto se pogubio ono prosle godine na protestima. Pritom bi mu se rasprsila ta kula od karata, da narod voli Vucica i da je Vucic nepobediv a izgubio glavni grad. Druga stvar, opozicija bi sigurno ojacala jer bi grdne pare mogla da uzima u BG, i drugo imala bi Studio B kao gradsku tv koja mora da se emituje na svim.

Back