ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.720
Manje vise Vucic, jadno je kako ce se neki za koju godinu presaltati u drugu stranku bez imalo stida sta su radili.
Srbi bez obraza.
Srbi bez obraza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Veleizdaju i potporu terorizmu glava ide na giljotinu!
to si slagao...sns-u a to znači i tebi koji si na njihovom platnom spisku izuzetno smeta boško obradović...posle njega đilas i na kraju, vuk jeremićPogađa?
On mi je omiljeni predmet sprdnje.
Mali, na mom platnom spisku je 23 ljudi.to si slagao...sns-u a to znači i tebi koji si na njihovom platnom spisku izuzetno smeta boško obradović...posle njega đilas i na kraju, vuk jeremić
zašto ih se plašite?
znači da znate nešto što mi ne znamo
pa počni na vreme da savetuješ zaposlenima da nađu drugi posao i drugog gazdu jer ćeš i ti u ćorku sa svojim gazdomMali, na mom platnom spisku je 23 ljudi.
Vi ste predmet sprdnje jer ste smešna i skaradna grupacija.
Treće, plašite mečku rešetom.
Kad budeš zarađivao kao oni, možeš da dajem mišljenje.pa počni na vreme da savetuješ zaposlenima da nađu drugi posao i drugog gazdu jer ćeš i ti u ćorku sa svojim gazdom
nemam ja ništa sa dverima, smrdo prdo...ti po sebi misliš da svi imaju neku stranačku pripadnost? sve meriš po sopstvenom zidarskom parizeru?Kad budeš zarađivao kao oni, možeš da dajem mišljenje.
Počnu ti da tražiš posao mimo dveronjskog kombija
Ali ti jesi dveronjski sendviče, a tvoj senvič ja plaćam preko budžeta.nemam ja ništa sa dverima, smrdo prdo...ti po sebi misliš da svi imaju neku stranačku pripadnost? sve meriš po sopstvenom zidarskom parizeru?
pa ima nas koji nismo stranačke pi_čke, koji živimo od sopstvenog znanja i obrazovanja i to dobro, nećeš verovati, a ne ko ti, stranačka podguzna muva koja halapljivo grabi šta gazda iskenja...
ali džabe ja to pričam hendikepiranom retardu, ne shvata to ćelava svinjska glava
Nebitno. Vučić će ionako proglasiti pobjedu, uz obrazloženje da je Albance satjerao u kut time što je pristao da im se dozvoli enregetska neovisnost od Srbije.