БОШКО ОБЕЋАО ВУЧИЋУ: Робија те зове за издају Космета!

to si slagao...sns-u a to znači i tebi koji si na njihovom platnom spisku izuzetno smeta boško obradović...posle njega đilas i na kraju, vuk jeremić
zašto ih se plašite?
znači da znate nešto što mi ne znamo
Mali, na mom platnom spisku je 23 ljudi.
Vi ste predmet sprdnje jer ste smešna i skaradna grupacija.
Treće, plašite mečku rešetom.

Kad budeš zarađivao kao oni, možeš da dajem mišljenje.
Počnu ti da tražiš posao mimo dveronjskog kombija
nemam ja ništa sa dverima, smrdo prdo...ti po sebi misliš da svi imaju neku stranačku pripadnost? sve meriš po sopstvenom zidarskom parizeru?
pa ima nas koji nismo stranačke pi_čke, koji živimo od sopstvenog znanja i obrazovanja i to dobro, nećeš verovati, a ne ko ti, stranačka podguzna muva koja halapljivo grabi šta gazda iskenja...
ali džabe ja to pričam hendikepiranom retardu, ne shvata to ćelava svinjska glava

nemam ja ništa sa dverima, smrdo prdo...ti po sebi misliš da svi imaju neku stranačku pripadnost? sve meriš po sopstvenom zidarskom parizeru?
pa ima nas koji nismo stranačke pi_čke, koji živimo od sopstvenog znanja i obrazovanja i to dobro, nećeš verovati, a ne ko ti, stranačka podguzna muva koja halapljivo grabi šta gazda iskenja...
ali džabe ja to pričam hendikepiranom retardu, ne shvata to ćelava svinjska glava
Ali ti jesi dveronjski sendviče, a tvoj senvič ja plaćam preko budžeta.
Srećom, brzo ćete da odsmrdite gde i svi drugi ljotićevci i patriJote na privremenom radu.
Kad ste nesposobni da promenite svoje jadne živote, onda hejtujetw sa sigurne udaljenosti. Lenjinste i glupi pa bi svakog čoveka da poistovetiti sa sobom.
Ja vam otvoreno kažem da ste jadni i to vam smeta.

1761205_51749988-306462283553994-6268352885583511552-n_ls.jpg

Back