Bosanske Dzihadistkinje "Hocemo kuci" smrc...

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prevarene verom
Da li su baš prevarene?
Nije li njihovo učenje da će se svako ko pogine u Svetom ratu, naći u Raju punom devica? One su kao device samo okusile delić tog Raja.

Kako su one tako maloletne došle u Siriju? Nekako mi je logično da ih je neko oteo, napisao poruku i poslao na štajgu u neku sirijsku vukojebinu.
Zašto onda ne pominju da su otete nego samo da hoće kući? (Dosta im je Raja?)

Dve muslimanke bosanskog porekla, odrasle u Austriji pobegle su od kuce i otisle u Siriju da se prikljuce dzihadu.

Sada su trudne i cmizdre da neko dodje, spase ih i odvede kuci u Austriju.

Austrijanci im kazu "nece da moze" :mrgreen:

Samra Kesinovic 17 godina i Sabina Selimovic 15 godina, pobegle su od kuce u Becu u Aprilu ostavljajuci roditeljima poruku "Ne trazite nas, sluzimo Alahu i umrecemo za Alaha".

article-2788605-221AA82500000578-22_634x422.jpg

article-2788605-221AA67800000578-952_306x545.jpg
article-2788605-221AA70500000578-307_306x545.jpg

http://www.dailymail.co.uk/news/art...-want-come-home-officials-say-impossible.html

ako im je, bas mi milo sto su ih odjjebali

Poslednja izmena:
Djeca za koju se nadam da ce biti vracena roditeljima

Ako je roditeljima stalo, neka odu do svoje dece.

Mlooogo mi se svidja ta germanska pravicna surovost :D
Pre par meseci, na DW sam citao o rodjenoj Nemici koja se udala za Turcina i otisla u Tursku da zivi. Pre nego sto je otisla, dali su joj da potpise nesto. Par godina kasnije, kad je izhivela svoju uvrnutu perverziju a "ljubav" sa Kucuk Alijom nestala, krenula je kuci u Nemacku...ali prtzz

Izbrisali su je sa spiska nemackih drzavljana ( uzela je i tursko drzavljanstvo ) i rekli da ako hoce kuci mora da podnese zahtev za drzavljanstvo. Sluzbenica joj je bez pardona rekla "...i u molbi obavezno objasnite sta bi to Nemacka dobila primanjem Vas u drzavljanstvo" :lol:

Pa savrseno, sta reci :cool:

Ps- drzavljanstvo naravno nije dobila

Pre par meseci, na DW sam citao o rodjenoj Nemici koja se udala za Turcina i otisla u Tursku da zivi.

Izbrisali su je sa spiska nemackih drzavljana
Не верујем. Због живота у страној земљи је не смеју да избришу из књиге држављана. Њено је право где ће да живи и колико.

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk

Не верујем. Због живота у страној земљи је не смеју да избришу из књиге држављана. Њено је право где ће да живи и колико.

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk

Trazi na DW , clanak je na srpskom.
Nesto je morala da potpise, mozda bas istupanje iz drzavljanstva jer nemacka ne priznaje dvojna drzavljanstva nekim zemljama, sta li.

Uglavnom - otkacili je kao poslednju i u pravu su. Prastanje sljamu samo dovodi do zagadjivanja nacije

Trazi na DW , clanak je na srpskom.
Nesto je morala da potpise, mozda bas istupanje iz drzavljanstva jer nemacka ne priznaje dvojna drzavljanstva nekim zemljama, sta li.

Uglavnom - otkacili je kao poslednju i u pravu su. Prastanje sljamu samo dovodi do zagadjivanja nacije

da. moguce da je ptpisala da se odrice nemackog drzavljanstva.

Da, verovatno se odrekla nemačkog državljanstva da bi otišla u Tursku.

Interesantno je koliko ovde ima "sočnih" postova povodom sudbine ove dve maloletne devojke. Jedva čekate da pokažete svoju perverznu stranu... :roll:

el smo mi krivi sto su im roditelji utucali u glavu veru toliko da su odlucile da zbrisu u siriju? sumnjam da su im roditelji liberalni po pitanju vere, jer da jesu ne bi njima palo na pamet da odu u dizhad. al' sad prc da se vrate, pogotovo sa poklon paketima.

Back