Bosanac gazio i sekao ljude po Gracu!

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ТРАГИЧНА СУДБИНА ЖРТАВА ИЗ ГРАЦА: Адис погинуо 13 дана пред венчање, Адиса у коми!

adisa-nanic-adis-dolic-1434870580-683955.jpg

http://www.kurir.rs/austrija/krvnik...o-povredena-u-masakru-na-ulici-clanak-1827355

Sta ima veze ko je i odakle je,nacionalnosti i vere, masovni ubica:rtfm:
Taj nema mesta ni u zivotinjskom svetu.
Monstrum je i dosta, kao i onaj pedercic sto ubi 9 ljudi u Americi.

Treba otvarati ludnice ,bacati unutra sve sumnjive,zakljucati i baciti kljuc u more.

- - - - - - - - - -

Previse ludaka hoda ulicama ovih dana ,za moj ukus:think:

Луд човек може свашта да направи, али намерно гажење људи аутом и сечење ножем по улици, до сада се могло чути само од радикалних исламиста у Француској. Готово идентичан сценарио десио се пре не мање од годину дана у Дижону. Иако сви тврде да овај случај нема везе са тероризмом, у шта заиста желим да верујем, ипак се прибојавам да све неко не гура под тепих, ради мира у малој земљи коју су окупирали муслимански инигранти.

Луд човек може свашта да направи, али намерно гажење људи аутом и сечење ножем по улици, до сада се могло чути само од радикалних исламиста у Француској. Готово идентичан сценарио десио се пре не мање од годину дана у Дижону. Иако сви тврде да овај случај нема везе са тероризмом, у шта заиста желим да верујем, ипак се прибојавам да све неко не гура под тепих, ради мира у малој земљи коју су окупирали муслимански инигранти.
Vidi, nigde nije bilo nikakvo secenje izuzev u prvoj vesti. Policija je potvrdila da je covek mirno izasao iz tog svog dzipa, totalno zbunjen i nesvestan sta je uradio.

Tebi bi bilo lakse da je terorista pa jos iz Bihaca?:think:
Nazalost mrtvima to nije nikakva uteha, a ni onim tesko ranjenima.

Vidi, nigde nije bilo nikakvo secenje izuzev u prvoj vesti. Policija je potvrdila da je covek mirno izasao iz tog svog dzipa, totalno zbunjen i nesvestan sta je uradio.

Тако су пренели сви медији? Значи само је погазио тридесетак људи? Није било ножа?

Као што сам лепо рекао, желео бих да верујем да ово нема везе са радикалним учењима ислама, али некако ми се чини да аустријанци покушавају да умање значај његовог понашања.

ja citam vesti na engleskom i svi pricaju da je sekao ljude, mozda ovi na nemackom pisu nesto drugo???

Treba otvarati ludnice ,bacati unutra sve sumnjive,zakljucati i baciti kljuc u more.

- - - - - - - - - -

Има има. Нема више да се извлачите на ,,није битно које је вере и нације ако је добар човек" жваку за будале.

Ovi Britanci su malo tupavi, u komentarima na Daily Mailu se ubise pisuci kako eto nije musliman, valjda je ipak Srbin sa ovakvim imenom????????? :think:

To pišu "Bošnje".
Postavi link ( ako ne treba registracija) da ih lepo spopandrčim

Jednom sam se se ubio, pola sata pisao opširan i ubistven comment na nekom britianskom sajtu, doterivao da se ne vidi da je stranac pisao i kad sam kliknuo za slanje - ovaj mi traži Fejsbuk, Gmail, JMBG, pasoš i ode trud u 3pm

Poslednja izmena:
Лепо на неком од Пинкових дневника јавише име и презиме /муслиманско-бошњачко/, возач-шофер, познат и хапшен, због насилничког понашања према жени и
деци, има забрану приласка породици, коју пазе они за заштиту од насилништва, те због тога и отпуштен са посла....што у преводу значи нека "душа од човека"...

To pišu "Bošnje".
Postavi link ( ako ne treba registracija) da ih lepo spopandrčim

Jednom sam se se ubio, pola sata pisao opširan i ubistven comment na nekom britianskom sajtu, doterivao da se ne vidi da je stranac pisao i kad sam kliknuo za slanje - ovaj mi traži Fejsbuk, Gmail, JMBG, pasoš i ode trud u 3pm

mora se registrujes i onda moderatori regledaju post pre objave, meni tako nisu objavili post gde kazem da je musliman

- - - - - - - - - -

naravno da ima veze..radi godisnjeg preseka, da se zna odkale poticen najveci broj loodaka.

Back