- Poruka
- 3.616
Borusssia D je moj najomlijeniji klub ali taj klub je postao poznat tek devedesetih godina dotle najpoznatija Borussia je bila iz Monchengladbacha u kojoj je mislim igrao malo Rumenige gdje je nakon toga prijesao u Bayern. Borussia Monchengladbach je sedamdesetih godina vazila za primjer njemackog stila fudbala i emocije oprema tom klubu su uvijke bile za postovanje sve dok taj primat nije prezuela druga Borussia a to je iz Dortmunda koja je naravano sa Molerom i Zamerom ubiiljezila titulu Europskog Prvaka 1997 godine. Zato, je ta tajana koju ja vama izlazem nesto intimno za svakog Njemca i svaki Njemac se nada da ce jednog dana Borussia ponovo preuzeti primat one prave Borusssie a ne ove iz Dortmunda. Jer ranije kad nije bilo Borussie Dortmund, postojala je samo jedna Borussia a to je ona iz Monchengladbacha.
Ali ipak pored svega ja navijam za Milionere jer oni su oznacili jednu moju ranu mladost i zato ih volim.
Ali ipak pored svega ja navijam za Milionere jer oni su oznacili jednu moju ranu mladost i zato ih volim.