Borsko selo Zlot: Brutalno prebili komšiju i ukrali mu 12.000 evra, dukate i pištolj.

• Začetnik teme Začetnik teme cmcm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cmcm

Primećen član
Poruka
784
Zbog sumnje da su pre nekoliko dana na I. T. (73), iz borskog sela Zlot, brutalno prebili, nakon čega su mu oteli 12 hiljada evra, šest dukata, 40 hiljada dinara, lovačku pušku i pištolj, policija je jutros uhapsila njegove komšije M.F. (81), S. D. (59), E. M. (27) i S. J. (34), kao i dvojicu maloletnika od 15 i 17 godina.
Kako se sumnja, sve je ”tipovao” M. F., koji je znao da njegov komšija ima bogatu ušteđevinu, koju je, navodno, krio u skrovištu koje je izdubio u cigli. Sve to je kazao S. D. koji je organizovao pljačku.
Razbojnici su, pod okriljem mraka, ušli u dvorište I. T, ali ih je starac čuo. Izašao je napolje, gde su ga maloletnici napali i pretukli bejzbol palicama, dok su S. D, E. M. i S. J. izvršili premetačinu. M.F. je, navodno, čuvao stražu.
Razbojnici su pronašli i pokupili novac, dukate i oružije, nakon čega su pobegli, ali ih je policija, posle nekoliko dana, jutros sve pohvatala.
Zapomaganje I. T. su čule komšije, koje su pozvale policiju. Starac je odmah prebačen u borsku bolnicu, gde je utvrđeno da su mu polomnjene kosti lica. On se, trenutno, bez svesti, nalazi na Odeljenju centralne intenzivne nege Opšte bolnice u Boru i prognoze za njegov oporavak su neizvesne.
Šestorica razbojnika su uhapšeni, podneta im je krivična prijava, nakon čega su sprovedeni u Okružni zatvor u Zaječaru.
Izvor: Telegaf

Razmisljo sam tako kada ostarim nesto ustedim no onemoco sam i odem na selo i da mi ovo urade :neutral: msm hipoteticki pa kom postenom starcu zelis ovakvu smrt odumiranje ili sta vec a? Kako stati kriminalcima na put?

Prva stvar koju treba da uradis kao neko ko iole ima novca jeste da se ne druzis sa sirotinjom i da niko ne zna da imas pare. Uvek se druzis sa ljudima za koje si sirotinja ili koji su tebi jednaki.
Druga stvar je da si naoruzan i da imas petlje da ubijes nekog i treca stvar je da drzis pare u banci i da podizes samo onoliko koliko ti realno treba.

Prva stvar koju treba da uradis kao neko ko iole ima novca jeste da se ne druzis sa sirotinjom i da niko ne zna da imas pare. Uvek se druzis sa ljudima za koje si sirotinja ili koji su tebi jednaki.
Druga stvar je da si naoruzan i da imas petlje da ubijes nekog i treca stvar je da drzis pare u banci i da podizes samo onoliko koliko ti realno treba.

Брате ниси морао да будеш брутално реалан , частим те пивом.

Razumem zašto policja sakriva imena počinilaca, ali mi nije jasno zašto sakrivajupodatke o pokradenom?
Slobodno napišite i ime i prezime i adresu - on nema više pa nema
Sad i sve da znamo o kome je reč mi od njega više fajde nemamo
Ali, kad bi napisali imena i prezimena počinalaca ni oni ne bi više imali 12.000, dukate ni tandžaru :mrgreen:

Poslednja izmena:
a ovi već povatani?
e izem ti vest...
gde je tu ona slatkoća neizvesnosti?
prvo dal se juri za počiniocima
drugo dal su navatali bar jednog pa će on da slavujiše ostale
pa onda kolko su vratili čiči uz izgovor da su lopovi već potrošili nešto

se sećate one RTS emisije Rikošet kad u istoj epizodi posle montaže materijala ipak ne umeju da ponove koliko su inspektori zatekli para na astalu :mrgreen:

E ovaj čiča od 81 što je organizator E TO JE OLIČENJE SRBINA
zavidno, pohlepno, potuljeno, svrbi ga tudje...
jednom nogom u grobu a drugom na kori od banane al do poslednjeg dana muči njega - tudje pare
ne muči ga odakle i kako, kojom mukom nego samo - on ima pare

to smo mi,,,

e zato se niko ni buni za poskupljenja
jes da ću plaćam više al ima da plaća i Pera a on je smrad
e nek i njemu skupo, baš da ga vidim kako će sad... aham..

Брате ниси морао да будеш брутално реалан , частим те пивом.

A jbga, svi mi kazu da nemam takta.
pare u banci lol

Pa primer drzis jednu penziju na racunu,a ustedjevinu drzis u sefu. Imas u banci sefove da zakupis i mozes da drzis tu sta hoces.
Ako banka propadne,propadne ti jedna penzija,a sef uzmes u drzavnoj stedionici ili negde i tu stekas kintu. Cak ni banka ne zna sta imas u tim sefovima. Mozes da drzis i drogu i les ako si sposoban da uneses.

Back