Borko Stefanović: Ruska obaveštajna služba se otvoreno meša u unutrašnja pitanja Srbije

Poruka
20.402
„Ne postoji bilo kakav evropski plan, niti srpski Majdan, obojena revolucija i slične besmislice, kojima se pokušava sakriti činjenica da građani Srbije sami žele svoju slobodu, odgovornost, zakon i zatvore za lopove i ubice. To ćemo i postići“, poručio je Stefanović na društvenoj mreži X.

Zamenik predsednika SSP-a je pritom javno postavio i nekoliko pitanja ruskim obaveštajcima.
„Zašto ste vi protiv vladavine prava, zaustavljanja užasne korupcije i krađe izbora? Zašto vi podržavate diktatora u Srbiji i mrzite našu budućnost koja ne mora biti sjajna, ali mora biti puna reda i zakona, slobode i odgovornosti? Šta se to tiče vaše države i zašto odbijate želju građana Srbije da žive u državi slobode i prosperiteta a ne u diktatorskoj i korumpiranoj prćiji“, naveo je Stefanović.

Poručio je i da Srbiju nikad niko spolja nije gurao ka svojoj slobodi. „Sami smo mi to. Toliko poznajete istoriju“, zaključio je Stefanović. https://nova.rs/vesti/politika/bork...se-otvoreno-mesa-u-unutrasnja-pitanja-srbije/
Konacno jedan istinski Srpski Patriota !

Za tebe nema veceg patriote, on vam je prvi zacrtao granicu (a Vucic uveo medjudrzavne granicne prelaze), koji nisu postojali do 2012 godine.. Obadvojica su "patriote" da ne mogu biti veci !
Pa sad za neke su patriJote Vulin, Seselj, Milos Francuz, Nestorovic, Milica zavetnica, Dacic, Misa Vasic itd.

Koja paranoja vlada sad medju "anarhistima":gace::super::gace:
20250916_180049.jpg

Kolega, ti kao Albanac ako vec zelis da nam "uvalis" Borka, onda treba da ga pljujes a ne da ga hvalis ;)
pa pravio je on bizmis sa njima, išao na ubrzani kurs albanskog "ja tebi ti meni" "Unë për ty - ti për mua"

nagradno pitanje - prevedi sledeći poslovni slogan:
"Problemet kalojnë, por paratë mbeten." :D

Back