Борко Стефановић (ДС) тражи хитну смену Вулина због подела Срба на КиМ

Koliko ja znam Vulina je želeo Narod sa Kosova, a ne DS.

Jedino što me čudi, je to što takav kvalitetan političar i čovek kao što je Stefanović dozvoljava sebi prostačko nisku politiku DS-a, i idalje je član iste partije.
Da ga nisu omađijali? :roll:

Dobro pitanje.
I meni nije jasno

(...) Valjda sad svi znate kako je DS došao na vlast.

Наравно, а знамо такође и како је национал-шовиниста и кварни банкар МИЛОШЕВИЋ дошао на власт, а чак знамо и како је ваш четнички војвода НИКОЛИЋ у другом кругу победио уз подршку Европске уније, а помогао је Дипломи са своје стране и Драган Ђилас који, између осталог, није одрадио кампању за Тадића у другом кругу - јер је одавно хтео да буде председник ДС, а то је био једини начин - ДА ИЗРАДИ ТАДИЋА НА ПРЕСЕДНИЧКИМ У БЕОГРАДУ.
УМЕСТО ТАДИЋА СМО НА ТАЈ НАЧИН ДОБИЛИ ВЛАСТ КОЈА ЈЕ УРУШИЛА УСТАВ СРБИЈЕ И ПРЕДАЛА КОСОВО И МЕТОХИЈУ ТАЧИЈУ.
А сада ова власт НАМЕРНО изазива поделе између Срба на северу Косова.

Poslednja izmena:
Од милоште "Борко" и његови се вјероватно кају што нису били "кооперативнији" док су били у седлу.

То не знамо, али знамо да су они сада социјал-демократска опозиција накарадном режиму националистичког суперстара 'Алека', и ја их подржавам у томе, а нарочито при оваквим њиховим изјавама.

Наравно, а знамо такође и како је национал-шовиниста и кварни банкар МИЛОШЕВИЋ дошао на власт, а чак знамо и како је ваш четнички војвода НИКОЛИЋ у другом кругу победио уз подршку Европске уније, а помогао је Дипломи са своје стране и Драган Ђилас који, између осталог, није одрадио кампању за Тадића у другом кругу - јер је одавно хтео да буде председник ДС, а то је био једини начин - ДА ИЗРАДИ ТАДИЋА НА ПРЕСЕДНИЧКИМ У БЕОГРАДУ.
УМЕСТО ТАДИЋА СМО НА ТАЈ НАЧИН ДОБИЛИ ВЛАСТ КОЈА ЈЕ УРУШИЛА УСТАВ СРБИЈЕ И ПРЕДАЛА КОСОВО И МЕТОХИЈУ ТАЧИЈУ.
Neznaš ti ništa, lupetaš jer i tebi su ubacili čip, i "stao si na trag" DS DOS sekte.

Trebao bi da se posvetiš Crkvi i veri, da se spaseš dok još imaš vremena. :)

Jel i ti ideš po grobljima i "mađijaš"?

Кад погледам какав све олош антисрпски комунистичко-титоистички напада Слободана Милошевића, морам да кажем да је он (поред свих мана које је као грешни човек свакако имао) ипак био на правом путу!

Back