Борис Тадић ради против Србије !

Kojen podneo ostavku na funkcije i teško optužio predsednika
Tadić ispod žita vodio pregovore

Kojen: Tadićev tim vodi paralelne pregovore o Kosmetu bez mog znanja
BEOGRAD - Leon Kojen podneo je ostavku na mesto političkog savetnika predsednika Srbije i najavio ostavku na mesto koordinatora državnog pregovaračkog tima za Kosmet zbog paralelnih pregovora koje Tadićev tim navodno vodi iza njegovih leđa. U pregovaračkom timu Srbije, nezvanično se šuška da su po sredi neke "stranačke igre" i da Kojen do sada nije pokazivao nikakve namere da napušta poslove.

- Razloge svoje ostavke objasnio sam u pismu koje sam 15. aprila 2007. uputio predsedniku Srbije. Intervju austrijskog kancelara Alfreda Guzenbauera Rojtersu, objavljen 13. aprila 2007, pokazao mi je da spoljnopolitički tim predsednika Srbije vodi razgovore o Kosovu i Metohiji o kojima ja, kao njegov politički savetnik i koordinator pregovaračkog tima za Kosovo i Metohiju imenovan na njegov predlog, ni na koji način nisam bio obavešten - rekao je juče Kojen .

On je u pismu istakao da u takvoj situaciji ne može više da obavlja funkcije savetnika i koordinatora, niti da "deli odgovornost za političke korake o čijoj sadržini naknadno saznaje iz medija".

- To je pogotovu tačno danas, kada, gotovo tri meseca posle održanih parlamentarnih izbora, nije konstituisana Narodna skupština. Pregovarački tim zbog toga nije mogao da ispuni obavezu da Narodnoj skupštini podnese izveštaj o svom radu posle 14. februara 2007. godine, kao što ni sama Narodna skupština nije mogla da donese preko potrebne odluke o mandatu i ovlašćenjima pregovaračkog tima - naveo je Kojen.

On je dodao da bi bila "tragična zabluda dozvoliti da zbog stranačkih nesuglasica pregovaračka pozicija Srbije bude toliko oslabljena da to dovede u pitanje sve što je dosad postignuto" za odbranu suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije.
Nosilac srpske liste sa Kosova i Metohije, Oliver Ivanović, ovakav potez Kojena naziva "malodušnim" i nagoveštava "eroziju" unutar pregovaračkog tima.

- To je loš znak. Znak slabosti ili malodušnosti jer je bilo logičnije da je stav neslaganja iskazan na sastanku pregovaračkog tima nego ovako. Ovo neće biti dobro za tim jer taj potez može da izazove dalju eroziju unutar pregovaračkog tima što nikako ne valja jer nema nove vlade, a vlada je jedina koja može da formira novi tim - kaže Ivanović koji ističe da iz dosadašnjih javnih nastupa predsednika i premijera nije mogao da primetiti nejedinstveno u stavu oko Kosmeta.

---------------

Znaci bivsi savetnik Tadica, Leon Kojen kaze jasno i glasno da je Boris Tadic izdao Srbiju i ispod zita vodio pregovore sa Austrijom o nezavisnosti Kosova!!

AKO LAZE KOZA NE LAZE ROG!

Od svih politicara na istoj sceni Srbije u zadnjih dva meseca a i nesto vise reci:
-Ni po koju cenu Srbija nece dati KiM niti priznati njenu nezavisnost-
nije izgovorio a pogotovo posle odredjenih istupa isturenih lobista OTIMACA, kao B.Tadic.
A Koen dade ostavku iz jasno odredjenih razloga, treba li se sumnjati u njih kad je sam onaj iz Osterajha AG to izgovorio u video snimku prisutnih novinara niti je izreceno demanttovao za razliku od prozvanog koji iz rukava izvuce zamenu.
Indikativna grlatost u odbrani KiM, sto narod rece: zna se ko najvise vice DRZTE LOPOVA.

Овако мали жути мисле :
"Kina će reći 'ne'

Što se tiče stava Kine, koja je članica Saveta bezbednosti, nekadašnji dopisnik agencije Hsinhua iz Beograda Jang Das Hou smatra da će Kina odbaciti eventualno američko priznavanje nezavisnosti Kosova.

Ako Amerikanci dođu u Kinu i kažu da će oni podržati kosovske Albance, njihovu nezavisnu državu, ja mislim da će većina Kineza - uključujući i vladu - mi ćemo kazati 'Ne, mi se ne slažemo', jer to je veoma opasno. Ako Kosovo dobije nezavisnost, to će dati jedan veoma loš primer za druga mesta gde postoje slična pitanja, kaže Jang u izjavi za BBC.

U posetu Beogradu u sredu je stigao zamenik predsednika vlade Kine Hui Liangju, koji će sa najvišim srpskim zvaničnicima razgovarati o političkim pitanjima i bilateralnoj saradnji."

КО ради против Србије не борисе тадић?
Па немој тако мито ! дали си видео да има и ђозлуке и радни сто комп.
ма ради он ради, само смо ми глупи и националисти па га не разумемо?
ето набавио је и бембару,шта ћему блинда? Ма поштен човек нема шта?
Могао би и он мало на гсб као прави демонкрата и као мики маус ђелић...
а то што се по мало курв..то није битно и то је политика,за то су гласали...
мислим ови са шалтера до нас...ето шта су ти аустријанци проћиће ко ономад на церу или ко курсула на испиту код путника.

Jerry Ropero:
ma tadic je mnogo gori po srbiju od cede jovanovica. ceda je makar iskren pa se otvoreno deklarise kao izdajnik. a tadic se predstavlja u javnosti za patriotu, kaze da nikada necemo dati kosovo a ovamo ispod zita pregovara sa austrijancima o nezavisnosti :mad:

sve dosad sam mislio da je ovo zapadno maslo da nas razjedine a sad posle ove ostavke Koena sam bas razocaran
Bezveze... isto bi bilo da je neko drugi u pitanju, mislim, neki drugi politicar.

Pa šta?:
КО ради против Србије не борисе тадић?
Па немој тако мито ! дали си видео да има и ђозлуке и радни сто комп.
ма ради он ради, само смо ми глупи и националисти па га не разумемо?
ето набавио је и бембару,шта ћему блинда? Ма поштен човек нема шта?
Могао би и он мало на гсб као прави демонкрата и као мики маус ђелић...
а то што се по мало курв..то није битно и то је политика,за то су гласали...
мислим ови са шалтера до нас...ето шта су ти аустријанци проћиће ко ономад на церу или ко курсула на испиту код путника.
Stvarno sta cemu bilindirana bembara.
http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/april/18/V-04-18042007.shtml

Winner:
pa sto pitas sta ce mu! Pa da se vozi covek! Sakupio covek para iz nasih dzepova pa kupio bembaru, a ne ko mi glupi narod pa vozimo fice, kola kupljena iz deponije. Pametnu vlast imamo, deru nas na svakom koraku, a sad se jos obezbedili sa blindiranim vozilima, valjda zato da ih mi tj. narod nemoze lincovati kada dodje vreme nego da sa tim kolima stuknu put casablanca!!! Sve to treba povesati kao sadama

Ursula P danas lepo ispred Tadica a za novinare i ostale medije izrece uz osmeh il podsmeh da ce se-Austrija ili Osterajh- zalagati i priznati nezavisnost KiM- a on je izljubi i pravo joj se obradova.
Ponovio je ponovo da Srbija ni po koju cenu nece priznati nezavisnost KiM. Stvarno ucestalo to ponavlja, valjda se to jednom kaze za sva vremena.
Ili mu je Koen zadao domaci zadatak.
Uloga Pilata sa pranjem ruku, koja simbolika, a verujem da ce i sutra pa i na dalje ponavljati vec izreceno.
PS
Pere ruke i umiva se redovno.

Back