Boris Tadić pozitivan na koronavirus

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši prdsednik Srbije Boris Tadić objavio je da je pozitivan na koronavirus.

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 5.12.2020. | 08:33

"Sinoć sam dobio rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam bio u posrednom ili neposrednom kontaktu. Poštujte sve mere zaštite i čuvajte sebe i druge", napisao je Tadić na Tviteru.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=12&dd=05&nav_category=11&nav_id=1775632

Sad će da se izvini i virusu! :hahaha:

Spasiće ga ovi njegovi. Takvi ne umiru.

ti na koje mislis, su ovom tvom ubrizgali imunoglobulin.

Neverovatno je koliko ste vi naprednjaci dvolicni. Za istu stvar, svojima oprastate, a zutarama to nikada ne biste oprostili. Ono za sta pljujete zute, svojima nikada ne zamerata ili se pravite da ne postoji, i tako stalno.

Treba da imate jedinstvene kriterijume za sve. Ako osudjujes, uvek osudjuj. Ako ne osudjujes kod svojih, nemoj ni kod drugih samo zato sto su zutare.

Uostalom, najvise zutara danas ima bas kod vas.

Ima člansku kartu kod gosn Soroša kao i Vučić. To može biti znak da će živeti 100 godina.

Da li ce i on biti ruzan kao gospoda sa slike?

soros-rotsild-rokfeler.jpg

Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši prdsednik Srbije Boris Tadić objavio je da je pozitivan na koronavirus.

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 5.12.2020. | 08:33

"Sinoć sam dobio rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam bio u posrednom ili neposrednom kontaktu. Poštujte sve mere zaštite i čuvajte sebe i druge", napisao je Tadić na Tviteru.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=12&dd=05&nav_category=11&nav_id=1775632

Sad će da se izvini i virusu! :hahaha:

U Srbiji je sve vise pozitivnih, imas nameru da za svakog coveka otvaras poseban topik?

Sa velikim zaprepascenjem sam procitao vest,da je G.Boris Tadic pozitivan na virus korona.Brine me,da li ce lekari shvatiti,ko je u pitanju.i da ce dobiti poseban apartman u nekoj od elitnih beogradskih bolnica.Ne zaboravimo,G.Tadic je bio Predsednik Republike Srbije.Njemu se mora posvetiti sva paznja
najcuvenijih lekara profesora.Mora imati posebnog lekara i med.sestru,koji ce biti pored njega,svih 24 casa dezurni,samo njemu na usluzi.
Citao sam kako je negovan Marsal Tito,u Klinickom Centru u Ljubljani.Isti takav tretman,mora imati i bivsi Predsednik G.Tadic.Zelim mu brzo ozdravljenje
i sve najbolje,na radost naseg naroda i svih narodnosti srbije !

Back