Boris Tadić OPET laže?

Meni samo nije milo sto ce da kazne Tadica, prosto se ne sme ukljuciti televizor!
Ima da ga bude svuda u neogranicenim kolicinama, da prosto pozelim da ja platim umesto njega.
Neko mu je nekad rekao da je najlepsi predsnik od svih predsednika na svetu, i otad se vise ne moze ziveti:(

Prvo, nije samo u pitanju novcana kazna, nego prekrsaj, dakle, kad predsednik jedne drzave prvi prekrsi zakon koji je sam propisao, najmanje sto se ocekuje je da ponudi ostavku, ovaj nas ce samo da promovise sebe dodtano!

Jš će da ispadne da se udzverio od alkohola....

Thumb_0101_54.jpg

1.gif
1.gif
1.gif

Дрогира ли се овај:think:

.

Meni samo nije milo sto ce da kazne Tadica, prosto se ne sme ukljuciti televizor!
Ima da ga bude svuda u neogranicenim kolicinama, da prosto pozelim da ja platim umesto njega.
Neko mu je nekad rekao da je najlepsi predsnik od svih predsednika na svetu, i otad se vise ne moze ziveti:(

Prvo, nije samo u pitanju novcana kazna, nego prekrsaj, dakle, kad predsednik jedne drzave prvi prekrsi zakon koji je sam propisao, najmanje sto se ocekuje je da ponudi ostavku, ovaj nas ce samo da promovise sebe dodtano!

E, sigurno ce da da ostavku zbog case sampanjca, samo ti sanaj... :zcepanje:

Dokle ce taj covek da laze ovaj narod i dokle ce ovaj narod da trpi njegove lazi.

Tadić je pre dva dana za „Blic” izjavio da će platiti kaznu ako je prekršio zakon.

Nisam ja nešto pio toga dana, već sam se kucnuo čašom, ali ako sud nađe da je prekršen zakon, smatram svojom obavezom da platim kaznu”, rekao je Tadić. (Tanjug)

ej6fsm.jpg

A na slici se lepo vidi da je ipak pio.

Џукела једна лажљива, нека призна као мушко и здраво:rtfm:

Firmirana.....Ono sta B.T. podrazumeva pod crtu nije u usvojenom slengu vec u njegovom savetodavnom a i sire............ja mu na tu crtu tog tumacenja ne bi izasao/a ostalima ne pada ni na pamet/ i td. i Tome slicno...............a jos i da mi da fore........inace voli da daje fore ili malu prednost dok ne pristigne....mislim od poz.........:hahaha::hahaha:

Aha, a ko ce da mu izadje na crtu: Mlohavi, Grobar ili seoska luda? :roll:
Jaka konkurenica... u p.m. :mrgreen:

Ja ne bih da psujem, a ti kako hoces...
Pa, Ustavom je ogranicen mandat, odnosno pravo da se vise od dva puta kandiduje, tako da ce morati otici. Ko ce mu izaci na crtu, naci ce se, nemoj da brinse. "Grobar" je za samo 100 000 glasova izgubio, i to nesto govori. Ne znam ko je "mlohavi", jos manje ko je "seoska luda", ali znam da je ovaj sadasnji narcisoidan i stetan:cool:

Poslednja izmena:

Back