Борис Тадић - историја посртања

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Борис Тадић.............шта рећи.
Неки су га волели а неки не. Неки су га подржавали (и даље га подржавају) а неки од њега беже као "ђаво од крста".
Све је то ОК, свако бира своје симпатије. Међутим.............
да, увек то "међутим" или "али"
Од када је пукао као звечка на изборима од приученог домаћина из Бајчетине и од када је постао прошлост и у народу и у држави и у својој странци, Борис је почео да показује једно друго лице. То више није лице ГОСПОДИНА председника (небитно да ли смо га подржавали или не) , лидера...............то више није лице ЧОВЕКА који даје крв у мајици на брателе, који пика баскет, зеза се са светским лидерима............који има свет под својим ногама, Почео је да показује лице малог диктатора који не може да прихвати губитак валасти, који не може да се привикне на своју немоћ, на своју неважност...........па листом почиње да ради све против чега се до скора борио, да мрзи оне у које се до јуче клео, да пљује, блати.........Рукује се са онима против којих се "формално" борио, своје сараднике које је лично увео у политику мрзи као "Немце" зато што су..
-остварили добар резултат
-увидели да је Бирис постао камен око врата ДС-а
У медијима наступа као највећи критичар валде и странке (и државе) у којима је ОН био на челу и реално вукао све потезе. Лупета о изгубљеним биткама које добија, другим филмовима, оставкама, премијерима, непремијерима. Толико је застранио да чак и своје најближе сараднике који су му и даље одани (Мићун и Лихт) на крајње суманут начин "закопава" и блати. ПОЛИТИКА..........Убише се месецима доказујући нешто у шта ни дете не верује - да није ДС купила политику, да нико не зна ко је иза рузске фантомске фирме,........Мићун и Соњица грло изгубише лајући да није тако...а онда Ботица (Ију...гле чуда на радио ФОКУС-у) мртав ладан изјављује да је он форсирао да наши људи купују медије!!!!!!!!!!!!!!!
Нож у леђа какав се не памти.
Затим..........Ђиласа (кога је он лично увео у странку и поставио на важна места) одједном почиње да оптужује за увођење бизниса у политику!!!!!!!!!!! а са тим истим Ђиласом је до јуче носио жуте шлемове на глави и "излазио на црту". Прошле године забрањује педербал из "безбедносних разлога" а данас га подржава и критикује државу којом је до јуче владао зато што није у стању да се избори са противницима параде????.......не знам али неко је нашег бившег председника убедио да после њега следи потоп....Човек једноставно више није у стању да нормално расуђује, да доноси рационалне одлуке ..........Тај господин заиста више није способан за обављање било каје јавне функције.........реално.
Нешто размишљам ...зашто се Борис толико боји да Ђилас преузме странку?
Одговор је више него једноставан, Ђилас као прагматичан човек (да не говоримо о поштењу) ће моментално донети одлуку да се укине плаћање стана (виле) бившем председнику јер је то заиста непотребан трошак ...и БоТа ће нам остати на улици или ће морати да се врати у родитељски дом. (да не питам да ли је човек који за 50 година живота није успео да скрпи за кров над главом достојан да води државу)...........

Елем.............све ово није уопште битно, њихова ствар и њихов прљав веш,. нека се сами са тим носе........................битно је то што је наш бивши председник , све ми се тако чини, због свог непредвиђеног пораза почео да прилично директно МРЗИ СОПСТВЕНИ НАРОД и да се труди да што више обичних људи повуче са собом у амбис јер је остављен на цедилу. Наравно, ни једног тренутка није ни покушао да сагледа своје поступке, изјаве, наступе, грешке...................увек је крив неко други.

Звучи познато, Зар не?

Poslednja izmena:
images

Борис Тадић.............шта рећи.
Неки су га волели а неки не. Неки су га подржавали (и даље га подржавају) а неки од њега беже као "ђаво од крста".
Све је то ОК, свако бира своје симпатије. Међутим.............
да, увек то "међутим" или "али"
Од када је пукао као звечка на изборима од приученог домаћина из Бајчетине и од када је постао прошлост и у народу и у држави и у својој странци, Борис је почео да показује једно друго лице. То више није лице ГОСПОДИНА председника (небитно да ли смо га подржавали или не) , лидера...............то више није лице ЧОВЕКА који даје крв у мајици на брателе, који пика баскет, зеза се са светским лидерима............који има свет под својим ногама, Почео је да показује лице малог диктатора који не може да прихвати губитак валасти, који не може да се привикне на своју немоћ, на своју неважност...........па листом почиње да ради све против чега се до скора борио, да мрзи оне у које се до јуче клео, да пљује, блати.........Рукује се са онима против којих се "формално" борио, своје сараднике које је лично увео у политику мрзи као "Немце" зато што су..
-остварили добар резултат
-увидели да је Бирис постао камен око врата ДС-а
У медијима наступа као највећи критичар валде и странке (и државе) у којима је ОН био на челу и реално вукао све потезе. Лупета о изгубљеним биткама које добија, другим филмовима, оставкама, премијерима, непремијерима. Толико је застранио да чак и своје најближе сараднике који су му и даље одани (Мићун и Лихт) на крајње суманут начин "закопава" и блати. ПОЛИТИКА..........Убише се месецима доказујући нешто у шта ни дете не верује - да је ДС купила политику, да нико не зна ко је иза рузске фантомске фирме,........Мићун и Соњица грло изгубише лајући да није тако...а онда Ботица (Ију...гле чуда на радио ФОКУС-у) мртав ладан изјављује да је он форсирао да наши људи купују медије!!!!!!!!!!!!!!!
Нож у леђа какав се не памти.
Затим..........Ђиласа (кога је он лично увео у странку и поставио на важна места) одједном почиње да оптужује за увођење бизниса у политику!!!!!!!!!!! а са тим истим Ђиласом је до јуче носио жуте шлемове на глави и "излазио на црту". Прошле године забрањује педербал из "безбедносних разлога" а данас га подржава и критикује државу којом је до јуче владао зато што није у стању да се избори са противницима параде????.......не знам али неко је нашег бившег председника убедио да после њега следи потоп....Човек једноставно више није у стању да нормално расуђује, да доноси рационалне одлуке ..........Тај господин заиста више није способан за обављање било каје јавне функције.........реално.
Нешто размишљам ...зашто се Борис толико боји да Ђилас преузме странку?
Одговор је више него једноставан, Ђилас као прагматичан човек (да не говоримо о поштењу) ће моментално донети одлуку да се укине плаћање стана (виле) бившем председнику јер је то заиста непотребан трошак ...и БоТа ће нам остати на улици или ће морати да се врати у родитељски дом. (да не питам да ли је човек који за 50 година живота није успео да скрпи за кров над главом достојан да води државу)...........

Елем.............све ово није уопште битно, њихова ствар и њихов прљав веш,. нека се сами са тим носе........................битно је то што је наш бивши председник , све ми се тако чини, због свог непредвиђеног пораза почео да прилично директно МРЗИ СОПСТВЕНИ НАРОД и да се труди да што више обичних људи повуче са собом у амбис јер је остављен на цедилу. Наравно, ни једног тренутка није ни покушао да сагледа своје поступке, изјаве, наступе, грешке...................увек је крив неко други.

Звучи познато, Зар не?

Svaka cast vracarac. :ok:

Šta reći ...sem...NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA...:think:
Iskreno, ne znam na koga si mislio, ali bi bilo dobro da sacekamo da nas bivisi imperator izgovori cuvene reci svog daleko u proslosti nestalog kolege sto se vikase kako ime jednog meseca u kalendaru : Acta est fabula:lol:

I ode u ad acta, no bojim se da nece milom pa cemo se morati cerati jos:mrgreen:

Do sutra...

:bye:

Срећа ваша што је модератор ултратолерантни господин Платин, јер да сам ја био на том месту, одавно бих пребрисао све коментаре против господина Тадића, бановао оне који бљују и пљују по Секси Деди а њихове податке доставио ратоборним фалангама и милитантном крилу у Демократској Странци.

Срећа ваша што је модератор ултратолерантни господин Платин, јер да сам ја био на том месту, одавно бих пребрисао све коментаре против господина Тадића, бановао оне који бљују и пљују по Секси Деди а њихове податке доставио ратоборним фалангама и милитантном крилу у Демократској Странци.

Ma, ostrvilo se to na Tadića evo, celo leto, a i jesen dodje. Udaraju, na Boga ne misle. A, njegovi dojučerašnji obožavaoci sad vole Drvoseka. I ne samo da ga vole, nego mu se i dive.

Svi su oni ista vnago, da je doslo do bilo kakvih promena ceo vrh DSa bi momentalno bio uhapsen i lisen slobode.
O cemu vi ljudi pricate, kao da nekog boli Q hoce li neko od tih lopova sa desetinama i stotinama miliona evra/dolara nastaviti politicku karijeru ili otici u "penziju".
:roll:

To je sustina. Strasno me nervira sto se kod nas stalno potencija jedna licnost, naravno lider, kao jedini krivac za sve. Sloba, Tadic, ovaj, onaj.
Valjda ljudima nije jasno da niko ne moze nista sam. Sta vise, potrebno mu je mnogo ljudi. Recimo hocu lazni pasos - mora da "odobri" neki budza koji to vodi, pa da se nekako zamaskira nestanak jednog blanko pasosa, pa da mi uzmu podatke "nezvanicno", i na kraju da neka tetka to odstampa i zavede.

Malo sam karikirao, ali jasno vam je da je u primeru ukljuceno 5-10 ljudi, sto budzovana sto onih pioncica. Nema nista sam. Evo i Agrobanka, 100 ih je umesano na samom pocetku.

Stoga ne moze samo Tadic, MORA celo rukovodstvo DS-a na odgovornost. Ako nista drugo, onda zato sto su drzali tog Tadica na celu a time ga i "pokrivali". Dakle oducite se da prozivate samo jednu licnost, kada objektivno ona ne moze sama biti kriva.

Ovo nije nikakva odbrana Tadica, niti Djilasa, upravo obrnuto - ako su krivi, krivi su svi, ne samo jedan.

Ovde nije nikakav greh kada se pljuje Tadic kao bivsi Predsednik....

Ali je greh ako se pljuje Milosevic....

I tada se primenjuje Pravilnik.

Ma, ostrvilo se to na Tadića evo, celo leto, a i jesen dodje. Udaraju, na Boga ne misle. A, njegovi dojučerašnji obožavaoci sad vole Drvoseka. I ne samo da ga vole, nego mu se i dive.

Сцила и харибда је ударила на нашег председника. Али се он још бори и убеђен сам да ће из овога изаћи јачи. Збигњев Бжежински је јутрос изјавио, цитирам : "Да ми имамо једног Тадића овде у Јунајтед Стејтс, не бих се бринуо за будућност и излазак из кризе."

Сцила и харибда је ударила на нашег председника. Али се он још бори и убеђен сам да ће из овога изаћи јачи. Збигњев Бжежински је јутрос изјавио, цитирам : "Да ми имамо једног Тадића овде у Јунајтед Стејтс, не бих се бринуо за будућност и излазак из кризе."

Evropski druze, samo da znas, Boza Djelic je stao na stranu Klerofasistickih struja u DS-u. Nije uz Seksija.:(

I Car Putin mu je onomad poručio da mu želi uspeh u daljem radu, ali to ova Destruktivna stranka nije pravilno shvatila.

E, lako je tebi, ti se brčakaš sa Božom, a taj sad hvali Drvoseka. Ostajemo Tadić i ja usamljeni. Tu je i Predrag Ejdus. Ne znam gde su prle i Tihi. Sramota što ih nema.

Back