- Poruka
- 3.223
Da li se borite za ljubav neke osobe? Nebitno da li je partner ili najbolja prijateljica.Da li zelite da je sacuvate po svaku cenu? Ako konstatujete da je njoj svejedno,da li se i dalje borite?
lol pa tek tad se najviše i bore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se borite za ljubav neke osobe? Nebitno da li je partner ili najbolja prijateljica.Da li zelite da je sacuvate po svaku cenu? Ako konstatujete da je njoj svejedno,da li se i dalje borite?
ni pod cenu od 1 dinarDa li se borite za ljubav neke osobe? Nebitno da li je partner ili najbolja prijateljica.Da li zelite da je sacuvate po svaku cenu? Ako konstatujete da je njoj svejedno,da li se i dalje borite?
lol pa tek tad se najviše i bore
Šta bre ako je svejedno? Kakva borba, kakva ludila? Brateeee
Jes, ako su totalne prsotine.
jedina borba koja mi pada na pamet jeste fajt sa nekom drugom zenom oko ljubavi i naklonosti naseg voljenog...pa ni u ludilurekla bih joj: sestro slatka, evo ti ga, ne treba mi. taj neodlucni razmazeni sisoje nije vredan da vadim bandazere i rukavice iz ormara
ok, sad ozbiljno.
nisam tip koji se bori za neciju naklonost. ljubavi ili ima ili nema, a prepreke koje se eventualno isprece trebalo bi zaednickim snagama prevazici.
borba, nametanje, laktanje, vucenje nekoga za rukav i molitva za milostinju necije ljubavi nikad nije bio moj nacin, ponizavajuce mi je to i ne bih se po cenu vecite samoce spustila na taj nivo.
Ima i drugih fajtova a ja cu sada pisati o jednom svom .jedina borba koja mi pada na pamet jeste fajt sa nekom drugom zenom oko ljubavi i naklonosti naseg voljenog...pa ni u ludilurekla bih joj: sestro slatka, evo ti ga, ne treba mi. taj neodlucni razmazeni sisoje nije vredan da vadim bandazere i rukavice iz ormara
ok, sad ozbiljno.
nisam tip koji se bori za neciju naklonost. ljubavi ili ima ili nema, a prepreke koje se eventualno isprece trebalo bi zaednickim snagama prevazici.
borba, nametanje, laktanje, vucenje nekoga za rukav i molitva za milostinju necije ljubavi nikad nije bio moj nacin, ponizavajuce mi je to i ne bih se po cenu vecite samoce spustila na taj nivo.
Ima i drugih fajtova a ja cu sada pisati o jednom svom .
Ja sam zivio u Osijeku a djevojka koju sam volio je bila u Zenici . To je nekih 150 km razdaljine . Ja Srbin iz Slavonije a ona Hrvatica iz Bosne .
Moji svi bili partizani a njeni ustase . Moji su cupali kosu kad sam im rekao iz kakve je familije djevojka . Kod nje je vjerovatno bilo i gore jer je
imala mnogobrojnu rodbinu . Ja tada bio nezaposlen a ona tek zavrsila fakultet . Dogovorili smo da se borimo jer smo vidjeli da nas cekaju nevolje .
Nisam mogao cesto odlaziti tamo jer su ti odlasci povezani sa nekim troskovima . Moji su se ucutali jer sam im objasnio da mi ne mogu stati na put .
Na kraju je ona popustila jer su joj nudili i stap i sargarepu a kompletna familija je radila sistematski i sinhronizovano .
Borio sam se kao lav a odustao sam kada sam vidio da u njoj vise nemam saveznika . Takvu ljubav dozivis jednom u zivotu ili je ne dozivis .
Poslije sam imao djevojaka i htio se zeniti ali nije islo . Nije bilo ni priblizno tako kao sa ovom bivsom ., Prava ljubav zna biti i prokletstvo .
jedina borba koja mi pada na pamet jeste fajt sa nekom drugom zenom oko ljubavi i naklonosti naseg voljenog...pa ni u ludilurekla bih joj: sestro slatka, evo ti ga, ne treba mi. taj neodlucni razmazeni sisoje nije vredan da vadim bandazere i rukavice iz ormara
ok, sad ozbiljno.
sta bre naravno?Naravno.
sta bre naravno?
'What if I say I'm not like the others? What if I say I'm not just another one of your plays? You're the pretender! What if I say that I will never surrender?'
You are like the others, ready to surrender.
vristi iz tebe.
Ako sam ja nesto pogresila, borim se u tom smislu da se izvinim i popravim situaciju. Ako je nekome svejedno, automatski napravim rez. Nisam mazohista.Da li se borite za ljubav neke osobe? Nebitno da li je partner ili najbolja prijateljica.Da li zelite da je sacuvate po svaku cenu? Ako konstatujete da je njoj svejedno,da li se i dalje borite?