Boricu se...

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Da li se borite za ljubav neke osobe? Nebitno da li je partner ili najbolja prijateljica.Da li zelite da je sacuvate po svaku cenu? Ako konstatujete da je njoj svejedno,da li se i dalje borite?

Da li se borite za ljubav neke osobe? Nebitno da li je partner ili najbolja prijateljica.Da li zelite da je sacuvate po svaku cenu? Ako konstatujete da je njoj svejedno,da li se i dalje borite?

dokle god vidim da ima šanse, pokušavam...i ne toliko zbog same ljubavi nego više zbog svoje savesti, da sutra kad se rastanemo ne bi osećao krivicu ili grižu savesti...da znam da sam sve pokušao, sve dao od sebe, al nije išlo i gotovo...ali postoji granica...kad vidim da je njoj svejedno dižem ruke...

Ne treba se boriti ni za koga.I onako se kod takvih osoba sve iskristalise onda kad ti vise nije stalo.
Pametno je uzivati u drustvu ljudi koji te hoce,sto dalje od onih kojima je "sve jedno".
Nesto ili ide,ili ne ide i to je to.
Zato,samo opusteno
Ghelyon.gif

naravno dostojanstveno...zato sam i napisao da postoji granica dokle se ide...jer naravno da neću od sebe da pravim krpu ili papuču
jer poznato je da ako je tebi stalo, a drugoj strani nije stalo, da si onda pogodan materijal za manipulaciju i vučenje za nos

U takvoj situaciji sam pokusala da popravim,da ne kazem drugacije.Nije to borba nego svijest o tome da smo mozda prema toj osobi pogrijesili i pokusaj da ispravimo te greske. Ni jedna ljubav ne nestane samo tako,sama od sebe,za sve ostoji razlog.Ako mi je stalo,a mislim da je do mene "borim se",a ako nije tako,odustanem,sto prije tim bolje.

Sta..da molis za ljubav, da se taj neko smiluje ..?
Ljubav je interaktivna i samo takva je vredna borbe
dobar je

- - - - - - - - - -

naravno dostojanstveno...zato sam i napisao da postoji granica dokle se ide...jer naravno da neću od sebe da pravim krpu ili papuču
jer poznato je da ako je tebi stalo, a drugoj strani nije stalo, da si onda pogodan materijal za manipulaciju i vučenje za nos

vuce te za nos:lol:

Siguran sam da se vise nikada necu boriti sam . Borio sam se i sve sam bitke izgubio . Nije mi zao ali je takva borba nevidjena glupost .
Sad sam sreo zenu za koju mislim da je prava . Pitao sam je da li je spremna da se bori za nas . Da , kaze , spremna sam !
Cekaju nas mnoge prepreke a neke smo vec presli . E , takve borbe volim da vodim !

Siguran sam da se vise nikada necu boriti sam . Borio sam se i sve sam bitke izgubio . Nije mi zao ali je takva borba nevidjena glupost .
Sad sam sreo zenu za koju mislim da je prava . Pitao sam je da li je spremna da se bori za nas . Da , kaze , spremna sam !
Cekaju nas mnoge prepreke a neke smo vec presli . E , takve borbe volim da vodim !

:super:

Back