gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Da li se borite za ljubav neke osobe? Nebitno da li je partner ili najbolja prijateljica.Da li zelite da je sacuvate po svaku cenu? Ako konstatujete da je njoj svejedno,da li se i dalje borite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se borite za ljubav neke osobe? Nebitno da li je partner ili najbolja prijateljica.Da li zelite da je sacuvate po svaku cenu? Ako konstatujete da je njoj svejedno,da li se i dalje borite?
Ako ukapiras da je toj osobi svejedno, cemu onda borba za ljubav
tako da ..ne borim se za ljubav koja nema sanse ...
Ako joj je svejedno, sto bih se borila?
lite je napisao da postoji nada
Sta..da molis za ljubav, da se taj neko smiluje ..?zato što postoji nada do određenog momenta...
Sta..da molis za ljubav, da se taj neko smiluje ..?
Ljubav je interaktivna i samo takva je vredna borbe
zato što postoji nada do određenog momenta...
dobar jeSta..da molis za ljubav, da se taj neko smiluje ..?
Ljubav je interaktivna i samo takva je vredna borbe
naravno dostojanstveno...zato sam i napisao da postoji granica dokle se ide...jer naravno da neću od sebe da pravim krpu ili papuču
jer poznato je da ako je tebi stalo, a drugoj strani nije stalo, da si onda pogodan materijal za manipulaciju i vučenje za nos
Siguran sam da se vise nikada necu boriti sam . Borio sam se i sve sam bitke izgubio . Nije mi zao ali je takva borba nevidjena glupost .
Sad sam sreo zenu za koju mislim da je prava . Pitao sam je da li je spremna da se bori za nas . Da , kaze , spremna sam !
Cekaju nas mnoge prepreke a neke smo vec presli . E , takve borbe volim da vodim !