A ti si bio tamo? Toliko ste ostrasceni da radije prihvatate laz od istine. Ajde reci mi da li ima bar jedan zlocin da su borci RS skrivili,Srebrenica,Markale ,Srdjan Aleksic.
Mozes da bezis u fikciju ili teorije zavere ali najbolje da se suocis sa istinom i krenes dalje.Problem je sto su Bosnjaci ostali nekaznjeni za slicne zlocine.
Да, био сам. Ти ћеш мени, учеснику ратних дешавања и распада СФРЈ да солиш памет и кхењаш о истини?
Острашћен си ти јер учествујеш у пласирању ортодоксних лажи.
Злоупотреба тог догађаја од стране модерне телевизијске историографије је само још једна у низу лажи о дешавањима деведесетих.
Прича и јесте фабрикована од стране оних који вичу 'па ко нас то завади', на крилима новополитичке коректности.
У ствари је на српску штету, јер представља један трагичан догађај као напад добровољаца на грађанина иноверца,
што је ноторна лаж. Како замишљаш могућност преживљавања наводне жртве?
Он да је био мета, нема те силе која би му спасила главу.
Србина Алексића нико није успео да заштити а муслиман мета напада злих националиста преживео и нису га ни скалпирали?!???
И не приписуј ми речи које нисам написао. Злочина је наравно било а и сам сам спасао неколико муслимана из канџи
Булајићевих добровољних 'четника'.