Borbe Petlova !

zar to nije degradacija zene?

ono u fazonu..nas dvojica cemo se dogvoriti na ovaj ili onaj nacin sa kim ce ona..a nju niko nista ni ne pita :)

Pa to su primitivniji oblici....
jos iz doba vitezova.

Zakon jacega :-)

Potvrddjuje onu musku teoriju da su zene sponzoruse i idu samo kod onog ko je "jaci".....

To ima smisla, samo sto je danas "snaga" i u mnogim drugim stvarima..a ne samo u misicima :whistling:

Ajde da ispricam nesto....

Smuvala se ja sa jednim deckom, sutradan me startuje njegov drug na zurci.
Nije znao da smo smuvani :hahaha:

Bila je neprijatna situacija.... za svo troje.
Da je znao da sam se upravo dan ranije smuvala sa njegovim drugom, sigurno mi ne bi prilazio :znamiguje:

Novo doba, facebook je obavezan, bas zbog tih brzopoteznih smuvavanja i raskidanja.
Mora da se brani cast zena preko facebooka.

- - - - - - - - - -

Hahaha.... to je zato sto si mnogo citao knjige ^^ ;-)

Vidis kako jedna polutacna izjava moze dovesti do potpuno netacnog zakljucka.

Sad razmisljam kako bi meni bilo da se dve devojke bore oko mene ( znam da je naucna fantastika, ali ajde ).
Ako bi krenule da se napusavaju, vriste i cupaju, bezao bih glavom bez obzira.

Ako bi mi i jedna i druga udovoljavale, umiljavale bi mi se, delile komplimente i "borile" za moju naklonost hranilo bi ego "dve ili vise devojke se bore za moju naklonost, mora da sam ja bas neki frajer".
Koliko god to da hrani ego, opet bih 1 na 1, bez igara i sl.

Jel vam imponuje kada se muskarci bore oko vas? Ajmo neke price...z:mrgreen:
ne. osim toga sta to znaci da se neko bori oko tebe? ko da ti nemas slobodnu volju i moc rasudjivanja da odredis sa kim ti je bolje i sa kim zelis da budes pa te oni kao nabedjuju da treba bas sa njima da budes!....nikad mi nije bilo jasno to prenemaganje oh ah oni tako zele da budu sa mnom a ja sirota ne mogu da se odlucim, sad moraju da mi dokazu ko je vredniji moje paznje :sad2: prvo sto ako neko ne zna da li hoce da bude tobom verovatno te nije ni vredan, a drugo ja bih licno takvu osobu oterala u tri lepe jer mi taj stav zbunjene kraljice u zivotu ne treba.

ne. osim toga sta to znaci da se neko bori oko tebe? ko da ti nemas slobodnu volju i moc rasudjivanja da odredis sa kim ti je bolje i sa kim zelis da budes pa te oni kao nabedjuju da treba bas sa njima da budes!....nikad mi nije bilo jasno to prenemaganje oh ah oni tako zele da budu sa mnom a ja sirota ne mogu da se odlucim, sad moraju da mi dokazu ko je vredniji moje paznje :sad2: prvo sto ako neko ne zna da li hoce da bude tobom verovatno te nije ni vredan, a drugo ja bih licno takvu osobu oterala u tri lepe jer mi taj stav zbunjene kraljice u zivotu ne treba.
I ovo je bio savrsen ozbiljan odgovor.:ok:
Repka, pobedila si u ovom malom takmicenju !!! :)
Cestitamo !!! :D

I jedan vatromet na kraju !!! :D
:vatromet:

borba petlova oko kokoske
malo mi to gubo da krv svoju graorastu prolivam,a i tudju
obicno pustim da se petlovi bore
a ja pokupim pilence,da ne gleda krvoprolice
a piletina slatka sve se lepi za ruke
a i opasna
ne moze lako da se opere...s dlanova
priraste

Back