DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
odakle ti to da ga nosim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar to nije degradacija zene?
ono u fazonu..nas dvojica cemo se dogvoriti na ovaj ili onaj nacin sa kim ce ona..a nju niko nista ni ne pita![]()
znaci za nas sa coroskopima i malo soli ima nade![]()
šta borbe petlova...da se bijem zbog ribe ?
to je svojstveno balavcima
a da je u pitanju situacija da neki klipan nasrće na moju dragu, tu ne bi bilo borbe, nego kljuc i glavu i ćao zdravo
Nekako sam znala da tab nosi naocare^^
procitala sam izmedju redova![]()
ono..prosto odise geek izmedju redova![]()
Ajde da ispricam nesto....
Smuvala se ja sa jednim deckom, sutradan me startuje njegov drug na zurci.
Nije znao da smo smuvani
Bila je neprijatna situacija.... za svo troje.
Da je znao da sam se upravo dan ranije smuvala sa njegovim drugom, sigurno mi ne bi prilazio![]()
Hahaha.... to je zato sto si mnogo citao knjige ^^ ;-)
to je bilo nekada.a price?pa nisam neki pripovedac,drugi to umeju i bolje i socnije da ispricaju.Znaci imas dosta ponuda?![]()
ne. osim toga sta to znaci da se neko bori oko tebe? ko da ti nemas slobodnu volju i moc rasudjivanja da odredis sa kim ti je bolje i sa kim zelis da budes pa te oni kao nabedjuju da treba bas sa njima da budes!....nikad mi nije bilo jasno to prenemaganje oh ah oni tako zele da budu sa mnom a ja sirota ne mogu da se odlucim, sad moraju da mi dokazu ko je vredniji moje paznjeJel vam imponuje kada se muskarci bore oko vas? Ajmo neke price...![]()
I ovo je bio savrsen ozbiljan odgovor.ne. osim toga sta to znaci da se neko bori oko tebe? ko da ti nemas slobodnu volju i moc rasudjivanja da odredis sa kim ti je bolje i sa kim zelis da budes pa te oni kao nabedjuju da treba bas sa njima da budes!....nikad mi nije bilo jasno to prenemaganje oh ah oni tako zele da budu sa mnom a ja sirota ne mogu da se odlucim, sad moraju da mi dokazu ko je vredniji moje paznjeprvo sto ako neko ne zna da li hoce da bude tobom verovatno te nije ni vredan, a drugo ja bih licno takvu osobu oterala u tri lepe jer mi taj stav zbunjene kraljice u zivotu ne treba.
Jbg nijesi lepsi pol. Vrsim diskriminaciju.pazi ovog
a kad sam ja to isto napisao
http://forum.krstarica.com/showthread.php/672027-Borbe-Petlova-!?p=27219833&viewfull=1#post27219833
meni nista a njoj i vatromet![]()
Jbg nijesi lepsi pol. Vrsim diskriminaciju.![]()