Borbe Petlova !

mene jednom povijo peto na selu

tad još nije bilo ovog veceja sa vodom nego smo išli u poljski, a poljski bijo međ kokoškama, a međ kokoškama bijo peto
a bijo mnogo drčan i zajeban pa počo da se kurči i da nas vija, nis mogo otići u nuždu ko čovek, nego si moro da nosiš metlu onu korovaču
pa malo zamašeš pred njim ako se zaleti

gadno to kad peto postane gazda u tvojoj sopstvenoj kući

al bude lepa supa

tad još nije bilo ovog veceja sa vodom nego smo išli u poljski, a poljski bijo međ kokoškama, a međ kokoškama bijo peto
a bijo mnogo drčan i zajeban pa počo da se kurči i da nas vija, nis mogo otići u nuždu ko čovek, nego si moro da nosiš metlu onu korovaču

al bude lepa supa

:rotf:

Ajde da ispricam nesto....

Smuvala se ja sa jednim deckom, sutradan me startuje njegov drug na zurci.
Nije znao da smo smuvani :hahaha:

Bila je neprijatna situacija.... za svo troje.
Da je znao da sam se upravo dan ranije smuvala sa njegovim drugom, sigurno mi ne bi prilazio :znamiguje:

baboon-fight.jpg

Slika vredi hiljadu reci.

Ne znam, nekako mi je primitivno sve to, osim ako stvarno nije neka situacija u kojoj je pitanje zivota i smrti.
Sta sada, vidim lepu devojku, smeska mi se, a ja pavijan krenem da se lupam po muzevnim dlakavim grudima signalizirajuci da zelim da se parim sa njom, a onda me gleda i trepce :trep:
Medjutim tu je izazivac, krupniji i veci, i on isto se lupa po grudima a ona balavi za njim, i ja kao ogorceni pavijan uzimam da "branim" svoju teritoriju, jer ja sam je video prvi, medjutim veci je i krupniji pa se ja povlacim i grabim flasu i cepam mu je o glavu.
Krv siklja iz njegove glave a on pada krvav na pod, u nesvesti. Dama je odusevljena mojim izlivom "muskosti", ne moze da se suzdrzi od silnog uzbudjenja tako da me hvata za ruku i odlazimo u prvi slobodan WC, auto, sta vec da se parimo.

Ne hvala.
To me podseca na onu epizodu u South Parku kada momci primete da devojkama rastu grudi pa se biju i vriste kao majmuni (bukvalno) za njenu paznju. Ja sam ljudsko bice a ne majmun, hvala lepo.

Ajde da ispricam nesto....

Smuvala se ja sa jednim deckom, sutradan me startuje njegov drug na zurci.
Nije znao da smo smuvani :hahaha:

Bila je neprijatna situacija.... za svo troje.
Da je znao da sam se upravo dan ranije smuvala sa njegovim drugom, sigurno mi ne bi prilazio
:znamiguje:

Da si ti znala da je situacija vise nego prijatna kada se zajedno nadjete svo troje sigurno bi ti njemu prisla. :zper: :lol:

al bude lepa supa

:rotf::rotf:

ispušena muštikla pa bi da ušićari pod stare dane još malo naklonosti ženskog dela publike...tupson
zapravo ne dela, jer je njegova publika samo ženski svet

AAAAA?!!! STA?!!! Zar tako o Coli legendi, koga gotivi ceo Bagljas, a i sire?!!! POVUCI REC!!! Ili izadji napolje da to resimo pesnicama ili uputi izvinjenje Coli i nama njegovim fanovima. Da je zbog neke ribe ni po jada, ali uvrede na Colin racun necu trpeti, znas! :ljutko:

:lol:

Back