хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.116
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам мислио на тај софтверски проблем, него што не желе да купе ћириличну тастатуру попут те који си окачио (ако су толики ретарди да им је то потребно), па им је онда то изговор.Нема проблема ту. Проблем је када скинеш индијски Windows са торента, не умеш да га инсталираш, не умеш после ни да скинеш и промениш језички пакет.
А како би ЕУ објаснили тај јавашлук са два писма ? Западњаци су прагматични људи, они ће рећи, ајде људи уозбиљите се и изаберите једно писмо, а ми смо још пре 13 година изабрали једно писмо.Većinski je to stvar navike, lijenosti i nepostojanja osjećaja ugroženosti. Tako mi izgleda da će sadašnja situacija, u pogledu pisma, ostati uglavnom nepromijenjena do daljnjega- ako ne bude nekih neočekivanih preokreta.
Нисам мислио на тај софтверски проблем, него што не желе да купе ћириличну тастатуру попут те који си окачио (ако су толики ретарди да им је то потребно), па им је онда то изговор.
Ја имам тастатуру са енглеским алфабетом (неколико њих сам променио, али увек је била на алфабету) и без проблема куцам на сва три писма, дакле могу и на такозваној српској латиници без обзира што тастатрура нема обележена слова попут č,ć,ž итд. Сада бих ја требало да имам изговор да не могу да куцам на такозваној српској латиници зато што имам обележена само слова енглеског алфабета.
Мислим који дебилизам латиничара, јбте.
А како би ЕУ објаснили тај јавашлук са два писма ? Западњаци су прагматични људи, они ће рећи, ајде људи уозбиљите се и изаберите једно писмо, а ми смо још пре 13 година изабрали једно писмо.
Уласком у ЕУ, тачније уласком у неку другу трећу лигу ЕУ како год се буде звала, Србија ће бити у обавези да се држи устава, односно једног уставног писма.
Pa drugi narodi ne koriste ravnopravno dva pisma ,a Srbi koriste ,pri tome ja na to gledam kao na realnost na terenu ,zatečeno stanje , ne smatram ni da je to dobro ,niti loše , da je to što smo dvojezični neko naše bogatsvo i sl . uopšte ne , kao što ne smatram ni da smo zbog toga kulturno osakaćeni zbog latinice.Kao da bi narod bio kulturniji ako bi isključivo na ćirilici čitao skim se yebala Stanija i gde provode leto Cecini i Arkanovi mladunci ,čak mi je ok da državni organi koriste ćirilicu zbog jednoobraznosti i eventualnih problema sa tumačenjima,a što se ostalog tiče tu nek radi ko kako mu je volja .
Ma увек ће постојати нека наднационална организација која ће груписати из неких интереса државе, зато сам и написао нека друга трећа лига ЕУ, како се већ буде распадала.Штета што од те ЕУ нема ништа...
А сад ОЗБИЉНО...о теми...
Ако нама треба ЕУ ил било ко други да пропише да се држимо СВОГ ПИСМА...
Зло и наопако.
Nepismena i nekulturna osoba si ti,idi u 3pm.Шта лупаш ти будало бугарска?
Ко пише о глагољици и бугарштицама?
Штета што од те ЕУ нема ништа...
Bugari se pise sa velika slova.Unija u kojoj su bugari, hrvati, grci, balticki SS-ovci pa i Rumuni nam ne treba ni za sta..... Putujuci cirkus...... Sto dalje od nas......
Ima rešenja i za to. Ja sam tako sredio laptop.Нисам мислио на тај софтверски проблем, него што не желе да купе ћириличну тастатуру попут те који си окачио (ако су толики ретарди да им је то потребно), па им је онда то изговор.
Ја имам тастатуру са енглеским алфабетом (неколико њих сам променио, али увек је била на алфабету) и без проблема куцам на сва три писма, дакле могу и на такозваној српској латиници без обзира што тастатрура нема обележена слова попут č,ć,ž итд. Сада бих ја требало да имам изговор да не могу да куцам на такозваној српској латиници зато што имам обележена само слова енглеског алфабета.
Мислим који дебилизам латиничара, јбте...