- Poruka
- 15.711
Ti si bre mnogo moćan, mora da si se nakrkao pasuljčine![]()
Ja ne zivim da bih jeo,nego jedem da bih ziveo za razliku od tebe kojoj pamet ulazi na usta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si bre mnogo moćan, mora da si se nakrkao pasuljčine![]()
Nema veće selendre od Beograda, na 2 km od centra grada nema kanalizacije koju dobar deo tih selendri ima, zato šetnjaaaaa![]()
Ja ne zivim da bih jeo,nego jedem da bih ziveo za razliku od tebe kojoj pamet ulazi na usta![]()
Ma ti živiš da bi preživao u Topčiderskom parku u kojem nema kanalizacije Beograđanine![]()
Pošto je βλάκας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ jadnik izdajnički koji ne dozvoljava da se priča o normalnim stvarima, predlažem da se βλάκας (malakas) ignoriše, te da se vratimo temi...
Virtuelni boj je takođe boj, a pljuvanje i sramoćenje vlastite države je dijametralno suprotno od toga.
Drago mi je da znaš latinicu, zato sam ti i preveo. βλάκας
Naravno da je boj ali ne samo u tvom slucaju.............kada drugi to rade nazivas ih kako sam i ja tebe........i to si barem 500 x uradio..........a sada kada ti nesto tako uradis,dodjes ovde da se hvalis kako si ko zna sta ucinio,a verovatno si to sto si naveo uradio mnogo manje puta nego bilo ko ovde,a sigurno manje puta nego ja.
Dakle mala muni mia sam po sebi zasluzujes orden net ratnika........
Shapke![]()
Lažeš čoveče, kao pas... Nažalost, samo dokazuješ koliko mi bolesnika imamo u državi. Kao i svako smRadikalsko-narodnjačko govedo, ni tebi ne odgovara kad komšija ima kravu i hrani ceo komšiluk. Radije bi da krava crne. Zato si jadan, da jadniji ne možeš biti...
Sta lazem?![]()
.............kada drugi to rade nazivas ih kako sam i ja tebe
Ovo lažeš... Borba nije lajanje na zvezde i pljuvanje ljudi koji žele dobro Srbiji. Jadniče, na ignore si mi. Sad odfuckaj, jer si veom glup... I ne troluj temu, šljame izdajnički.
Pogledati moju malu kolekciju gowanaca.
ne samo ste vi Beogradjani Srbi svi ostali su stoka
seljak je stoka \
samo neznam od cega bi ziveo da nije seljaka sabane glubi .
Pošto je βλάκας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ jadnik izdajnički koji ne dozvoljava da se priča o normalnim stvarima, predlažem da se βλάκας (malakas) ignoriše, te da se vratimo temi...
Koliko znam malakas se ne pise ovako![]()
Ovo lažeš... Borba nije lajanje na zvezde i pljuvanje ljudi koji žele dobro Srbiji. Jadniče, na ignore si mi. Sad odfuckaj, jer si veom glup... I ne troluj temu, šljame izdajnički.
Pogledati moju malu kolekciju gowanaca.
sta ce ti olimp sa svim tim hrvatima?![]()
а мене ниси видо,значи ја да останем са те ујке јели.