Борба за Србију

Pošto je βλάκας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ jadnik izdajnički koji ne dozvoljava da se priča o normalnim stvarima, predlažem da se βλάκας (malakas) ignoriše, te da se vratimo temi...

:hahaha::hahaha:

Ja pricam o temi,dok tvoja opatica skrece temu sa tebe(teme) na mene :mrgreen:

Znaci tvoji virtualni bojevi su tema........posto si jelte' hteo da iskazes svoj patriotizam.:mrgreen:.........ja se slazem da ti treba dati neki net orden ako nista drugo :mrgreen:

Malakas a?

Pipa me putsa :bye:

Poslednja izmena:
Virtuelni boj je takođe boj, a pljuvanje i sramoćenje vlastite države je dijametralno suprotno od toga.

Drago mi je da znaš latinicu, zato sam ti i preveo. βλάκας

Naravno da je boj ali ne samo u tvom slucaju.............kada drugi to rade nazivas ih kako sam i ja tebe........i to si barem 500 x uradio..........a sada kada ti nesto tako uradis,dodjes ovde da se hvalis kako si ko zna sta ucinio,a verovatno si to sto si naveo uradio mnogo manje puta nego bilo ko ovde,a sigurno manje puta nego ja.;)

Dakle mala muni mia sam po sebi zasluzujes orden net ratnika........:mrgreen:

Shapke :mrgreen:

Naravno da je boj ali ne samo u tvom slucaju.............kada drugi to rade nazivas ih kako sam i ja tebe........i to si barem 500 x uradio..........a sada kada ti nesto tako uradis,dodjes ovde da se hvalis kako si ko zna sta ucinio,a verovatno si to sto si naveo uradio mnogo manje puta nego bilo ko ovde,a sigurno manje puta nego ja.;)

Dakle mala muni mia sam po sebi zasluzujes orden net ratnika........:mrgreen:

Shapke :mrgreen:

Lažeš čoveče, kao pas... Nažalost, samo dokazuješ koliko mi bolesnika imamo u državi. Kao i svako smRadikalsko-narodnjačko govedo, ni tebi ne odgovara kad komšija ima kravu i hrani ceo komšiluk. Radije bi da krava crne. Zato si jadan, da jadniji ne možeš biti...

.............kada drugi to rade nazivas ih kako sam i ja tebe

Ovo lažeš... Borba nije lajanje na zvezde i pljuvanje ljudi koji žele dobro Srbiji. Jadniče, na ignore si mi. Sad odfuckaj, jer si veom glup... I ne troluj temu, šljame izdajnički.

Pogledati moju malu kolekciju gowanaca.

Poslednja izmena:
Ovo lažeš... Borba nije lajanje na zvezde i pljuvanje ljudi koji žele dobro Srbiji. Jadniče, na ignore si mi. Sad odfuckaj, jer si veom glup... I ne troluj temu, šljame izdajnički.

Pogledati moju malu kolekciju gowanaca.

Ne lazem,lazes ti i svi to znaju.........jos pamtim one tvoje internet,tople fotelje ratnici itd.
:mrgreen:

Dalibor junak foteljash :mrgreen::hahaha::hahaha:

Sha je,boli te sto si svestan da si izdajnik :mrgreen:

Pa ti ne zelis dobro Srbiji to se barem zna.........zuti izdajnik :mrgreen:

Back