- Poruka
- 366
Понекад баш волим овај форум због оваквих случајева, а понекад се баш питам где се такви запате и како их нема у стварном животу....![]()
E da nisam pomenuo da zene ne kapiraju bas dobro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Понекад баш волим овај форум због оваквих случајева, а понекад се баш питам где се такви запате и како их нема у стварном животу....![]()
Naime u jednom filmu koji sam skoro gledao cuo jednu recenicu koja me je zaintrigirala a glasi...
"U vezama je najbitnija kontrola. Ko poseduje kontrolu sacuvan je od moguce patnje".
U nekom vidu zaista sam se slozio sa time. Ljudi se, ipak, najvishe plashe patnje a ta kontrola u vezi zaista predstavlja zastitu od istog.
Da li je to i kod nas zastupljeno?
Pa ne želim baš da mali oseti na svojoj koži tako nešto.Ili da malo na svojoj koži oseti šta je to ženska dominacija.![]()
![]()
quite simple....to je quiet simple ali odluka je teska![]()
shta bi uopste bila kontrola u vezi?
Ko god veruje da borba za kontrolom ne može biti produktivna nikad nije testerisao u paru.
Pa nema borbe jer se zene osecaju LAGANO kontrolisane.Ali se ipak zna ko je musko.
Tip ima jako lepu zenu.NIKADA je ne pusta da ide na putovanje da ode sama...uvek posalje nekog rodjaka da je pazi.Npr kada kod je neki posao kod njih kada god negde ide UVEK je neko sa njom...ni C market ne sme sama
On je nesiguran u sebe i ljubomoran,ali ima jaku KONtrolu,pa im je svima fino.
Kako je njoj fino..to mi nije jasno?![]()
jel tebe kontrolisu zene?
Ali svejedno se slazem da u vecini obicnih veze zene mogu lako da manipulisu muskarcima.
Medjutim to je DALEKO od REALNOSTI realna je stvar da
1) Zena ima vise nego muskaraca
2) Zene vise vole sex nego muskarci (ko je glasniji ?)
3) Zene ne mogu lepo da zive bez cvrste muske ruke
4) Muskarac mnogo lakse moze da nadje drugu nego zena drugog - nekima treba ne vise od 20 min za to.
Sto znaci da je stvar da zena kontrolise veze NEMA veze sa mozgom.
Ne zena nema tolikomogucnosti kao muskarac,zato moraju okrenuti realnost
E, to je zeznuta igra. Izmanipulisati manipulatora. Najlakše ne sujetu, ali šta ako ipak nije toliko glupJao, što si ti dobar materijal! Sa takvima žene najlakše izađu na kraj. Samo ga ubede da je on glavni, pa rade šta hoće. To jest ON RADI šta ONE HOĆE. I još misli da ONA sluša NJEGA, pa srećno živi u svom virtuelnom svetu!
Slažem se sa ovim, partnerstvo je najvažnije.U pravu si. Kad se zezam uvek kažem da mi treba jedan manji od mene da mogu da ga bijem, i da treba da mu ja budem cilj i svrha života, ali kada bi stvarno naišla na takvog, mislim da bi pljunula i otišla; šta će mi čovek koji nema svoje ja i koji nema svoja interesovanja i ciljeve? Svako voli da bude u pravu, ali baš borba za dominacijom, to i pobedniku donosi gubitak, jer veza mora biti pravo partnestvo, odnos važniji od svih, a ako neko dominira, nema istinskog partnera, već nekakvog podređenog, i kakva vajda od tog odnosa?
KOntrolišu sitauciju zato što su pronašli preko čega će doći do moći.Dominantni muskarci nisu pickice koje se moraju da se trude da bi imali kontolu...tj da zele da dominiraju...oni jednostavno kontrolisu situaciju zato sto tacno znaju sta je najbolje sa njih i sta je najbolje za nju![]()
Па због своје несигурности и има потребу да контролише.
Агресивци најчешће и нису баш стабилне и зреле личности.
E da nisam pomenuo da zene ne kapiraju bas dobro
![]()
Naime u jednom filmu koji sam skoro gledao cuo jednu recenicu koja me je zaintrigirala a glasi...
"U vezama je najbitnija kontrola. Ko poseduje kontrolu sacuvan je od moguce patnje".
U nekom vidu zaista sam se slozio sa time. Ljudi se, ipak, najvishe plashe patnje a ta kontrola u vezi zaista predstavlja zastitu od istog.
Da li je to i kod nas zastupljeno?