Da !
Bas tako .
"BORBA NA ZIVOT I SMRT" !
Na cijoj ste strani ?
Bas tako .
Na cijoj ste strani ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogla sam izdvojiti još mnogo citata, ali mislim da je ovo dovoljno da se neko odluči da 15 minuta svog života provede slušajući govor devojke koja je preživela ovo. Ko neće da pogleda, njemu ne vredi i da sve ovde otkucam, neće ni to čitati."... ( priča o majci )... bila je 7,5 meseci trudna kada je odlučila da ode u kliniku "Planned Parenthood" u kojoj se radi najviše abortusa na svetu. Oni su savetovali abortus fiziološkim rastvorom, za kasnije stadijume trudnoće, pri kojem se fiziološki rastvor ubrizgava u majčinu utrobu. Dete guta taj rastvor koji ga spaljuje iznutra i spolja i majka onda mora da rodi mrtvo dete nakon 24 sata..."
"I tako, medicinska sestra je pozvala kola hitne pomoći, koja su me prebacila u bolnicu, i to je istinsko čudo! U to vreme, sve do 2002. godine, običaj u mojoj zemlji bio je dokrajčiti život onoga ko preživi abortus, bilo davljenjem, gušenjem, ostavljanjem deteta da umre ili bacanjem deteta!"
"Abortirao sam više od milion dece i to smatram svojom strašću!" - Izjava doktora koji je sprovodio proceduru abortusa, data u sasvim drugom kontekstru i mnogo godina kasnije ( pogledajte klip, nemojte da vam ja prepričavam )
...
...
...
Ne cudi me da se u "humanoj"Americi vrse ovakva monstruozna ubistva nerodjene dece!Ovo nije abortus,jer abortus se vrsi do 12.nedelje trudnoce dok je beba ustvari embrion,ovo je klasicno ubistvo!Narvno da ce svako normalan osuditi takav nacin prekida trudnoce i nadam se da se ovako nesto ne vrsi kod nas!
Mojoj drugarici je na redovnoj kontroli u 7.mesecu trudnoce utvrdjeno da je plod mrtav i da se mora izazvati nasilno porodjaj,da bi se spasao njen zivot,jer bi u suprotnom dobila sepsu.Nisam znala na koji nacin lekari to rade,a jedino sto je ona rekla da je sto puta bolnije od normalnog porodjaja!Inace ima zena dvoje dece.
Kakva je to drzava i kakvi su to lekari,ako se mogu tim imenom nazvati,koji uopste rade takav zahvat,znajuci da je dete zivo!?Na kraju krajeva,deca rodjena u 7.mesecu u velikom procentu prezive,mislim na prevremeno rodjenu decu,tako da je ovo klasicno ubistvo! U prilogu se moze cuti da doticna klinika zaradjuje basnoslovno mnogo novca,i nije mi jasno,sta su te zene cekale do 7.meseca da bi prekinule trudnocu?
Sto se tice ove mlade zene ciji je nagon za zivotom bio jaci i od hemije,sta reci,vec medecinski fenomen!Mada sam njen nastup mi vise lici na propoved,ali verovatno je tu pronasla svoj smisao zivota.
Nisam za abortus kao kontraceptivno sredstvo,a abortus smatram prekidom trudnoce do 12.nedelje,a sve ostalo je ubistvo i trebalo bi i majka i lekar da odgovaraju za takav cin!Ako ne zeli dete,ima dovoljno vremena u toku tih 12 nedelja da prekine trudnocu!
Da !
Bas tako .
Na cijoj ste strani ?
Prvi put čujem da je u ijednoj zemlji dozvoljen abortus u 8. mesecu, a da nema medicinskih razloga za to.
Ako je ovaj slučaj istinit, a nešto mi tu smrdi, onda je to pitanje kršenja medicinske procedure, kršenja zakona, a ne prilog za raspravu za i protiv abortusa. Tačnije, koristiti ga za tu priču je, onako, baš manipulacija neviđena.
Postoji u Rusiji klinika baš za to specijalizovana. Ima na Tube i klip o tome, ali ne mogu sada da ga tražim. Maloletnice uglavnom su pacijentkinje. Kao što je i majka ove žene, po njenoj priči, bila maloletna u to vreme.
I za Ameriku sam čula, još odavno, da se ovo radi. Ne znači, naravno, ako sam ja čula da je to istina. Ipak, pogledajte klip - negde u klipu ova devojka kaže da je u zgradi vlade, da u zgradi vlade drži ovaj govor. Ne znam koja je zemlja, ali spominje da je u zgradi vlade. Sigurno ima na Tube još klipova o ovome, samo što meni nije baš sad do toga da tražim i gledam takve stvari. Mislim, pogadja me uvek, a pogotovo sada, u 5. mesecu trudnoće. Ne mogu bre, odmah se rasplačem i posle danima nisam ni za šta.
Neću reći da verujem u priču sa ovog snimka, neću reći ni da ne verujem. U zapadnom svetu para može sve! A ovo nije prvi izvor iz koga čujem za ovu devojku, već sam za ovo čula. Tako da - moguće je, vrlo, čak i verovatno da je osnova istinita. A za abortuse u poodmakloj trudnoći, pa to se odavno zna, javna tajna i klinike koje legalno rade, ali u senci, svakako da se ne reklamiraju u dnevnoj štampi i u udarnim terminima na tv-u, pogotovo ne nedeljom popodne.
Neverovatno... Mislila sam da je svuda zabranjen abortus nakon 12-e nedelje...
Do 2002. su ih ubijali ako se rode zive..![]()
Oni koji su rodjeni , oni koji su rasli i odrastali uz roditelje , bracu i sestre i oni koji nisu imali svu tu i takvu srecu su , verovatno , sa sasvim razlicitim zivotnim predispozicijama i pogledima u zivotu .