south
Domaćin
- Poruka
- 4.278

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
south:@ples
ozbiljno,kad sam cuo rezultat
to sam prvo rekao.
i nikad nisam cuo da na nekoj slavljenickoj tekmi,
dodje gost i odvali slavljenika,
bezobzira na klasu i sve ostalo
pa ovde je chelsea bio pre mesec dana,
na slicnoj tekmi i izgubio od domacina,kulturno
a ovo ???
PLESsitnihDEMONA:![]()
![]()
![]()
![]()
Celzi je iz Engleske,a Zvezda iz Srbije...sa nama nema drkanja. A pozesbno ne sa ovim nasim crncima od kojekude. Oni su placeni da razvale svakoga. Ne biraju.![]()
PLESsitnihDEMONA:@Zarathustra
Drzi se ti Maribora.![]()
Odnosno drzite se BUNKERA protiv Mariobora.![]()
Ejjj...bunker protiv Maribora.![]()
![]()
![]()
Slobodno mozete Ailtonu odmah sada da trazite autogram,nije sramota.
![]()
![]()
reci za dvadesetak hiljada ljudi da je bolesno sta su skandirali ime zemlje,sta su normano drzali zastave srbije i svoje zemlje....i sta sad,sad vam je zao sta je neko vase diskusije krivo protumacio....da li ste vi mozda bili prisutni na stadionu i oko stadiona u banja luci kada sebi dozvoljavate takove uvredljive komentare....koliko me secanje sluzi vi ste na ovom podforumu urednik i placeni ste za sasvim drugi posao a ne da ovde istresate "svoje" uvredljive parole.....niko od ucesnika na ovoj temi nije niti jednom reci nekoga uvredio,to ste uradili vi....vi ako se necega sramite kad je u pitanju ova zemlja i njezin narod mozete slobodno pisati o tome ali onda nemozete biti urednik,barem da vas normalni korisnici uvazavaju...jomini:Ne šikaniram ja nikoga. Izrazio sam negodovanje prema nečemu što je loše. A kako to ti i neki tumačite, šta da radim... Žao mi je što je tako.
Zarathustra:Forza Milan !![]()
PLESsitnihDEMONA:![]()
![]()
![]()
![]()
. A pozesbno ne sa ovim nasim crncima od kojekude. Oni su placeni da razvale svakoga.
Pa ne znam gde si ti bio u Junu 99. da si bio budan mozda bi video kako se nasa vojska povlaci sa Kosova a za njom i narod a vracaju se gomile albanaca vojnika NATO i pripadnika OVK na svakom cosku imas ulice Bila Klintona i Adema Jasarija a Srbije nema ni u tragovima osim u par enklava.Tako da je to trbunjanbje samo zavaravnje i bezanje od realnosti kako ja mogu da vicem Kosovo je Srbija a da ne mogu ni da pricam srpski bezbedno dole.НиколаТ:Лијепо ја кажем у претходном посту... Пјеваш родољубиве пјесме, окачиш заставу своје земље и кажеш да је дио територије државе у којој живиш неотуђив и да га нико не може одузетим, само у главама ........ људи може бити нешто ненормално.
8)
Zarathustra:Делујеш као млада и неискварена особа, и поред тога што понављаш мантру највећиш демагога српске полтичке сцене.... Значи, према упрошћеној формули - ако певаш, рецимо "Марш на Дрину" - ти си за РАТ ?? (наравно, иако се та песма данас некад обилато користи у сврхе у које ни најмање не би требало...)
И да ли је рецимо нормално да просечан становник РС зна боље речи химне, њему де факто суседне државе од житеља исте ??
Према твојим постовима се да закључити следеће:
-Да си не старији/а од 22. г.
-Да си женског пола
Стога мислим да ниси баш најмеродавнија да причаш о рату.... остави то неком искуснијем...![]()
Ti si neki komedijas a sta ce biti kada udbasi i komunjare izadju iz fudbala ?onda cete vi i vase komsije sa druge strane brda odlazite na djubriste istorije kao i vasi tvorci mada i dalje vodite nesvrstanu politiku sto je lepo cuti vratili ste se putevima predaka i osnivaca.PLESsitnihDEMONA:![]()
![]()
![]()
![]()
Celzi je iz Engleske,a Zvezda iz Srbije...sa nama nema drkanja. A pozesbno ne sa ovim nasim crncima od kojekude. Oni su placeni da razvale svakoga. Ne biraju.![]()
...na sportskom terenu vikati ''Kosovo je Srbija'' i ''ne damo Kosovo'', hej!!!!!!veKsla:reci za dvadesetak hiljada ljudi da je bolesno sta su skandirali ime zemlje,sta su normano drzali zastave srbije i svoje zemlje....
Duh Sekire:Па кад немају где другде...
jomini:...na sportskom terenu vikati ''Kosovo je Srbija'' i ''ne damo Kosovo'', hej!!!!!!
svetolik trpkovic:Pa ne znam gde si ti bio u Junu 99. da si bio budan mozda bi video kako se nasa vojska povlaci sa Kosova a za njom i narod a vracaju se gomile albanaca vojnika NATO i pripadnika OVK na svakom cosku imas ulice Bila Klintona i Adema Jasarija a Srbije nema ni u tragovima osim u par enklava.Tako da je to trbunjanbje samo zavaravnje i bezanje od realnosti kako ja mogu da vicem Kosovo je Srbija a da ne mogu ni da pricam srpski bezbedno dole.
НиколаТ:Овакав кометар само можеш да прочиташ у Србији. У свакој другој нормалној земљи то не би било ништа чудно али у Србији... Не дао ти бог да имаш тробојку, знаш текст химне, пјеваш Марша на Дрину, поносиш се што си Србин и сл. јер ћеш одмах да будеш проглашен за ментални случај од стране бораца за Западне вриједности који наравно немају појма шта то подразумијева, јер једноставно прихватају оно што им се каже без разумног промишљања.
А да још додам да би посебну нормалност испољили када бисмо на свакој манифестацији, догађају, скупу испољили своје противљење отимању дијела територије, противно праву и правди. Али...
Па како неки људи немају снаге да виде даље од свог носа то мени никада неће бити јасно.
А онима који скандирања на утакмици Борац-ЦЗ посматрају са некаквом политичком конотацијом... Па књиге су ту да би се читале.
jomini:...na sportskom terenu vikati ''Kosovo je Srbija'' i ''ne damo Kosovo'', hej!!!!!!
Pa zato sto pre svake utakmice pukne u drustvu gajba piva.I tada nema jacih,nema lepsih od nas. 8)jomini:Evo ti samo jedno ''zašto''.
Zašto na utakmici?