Borac se uneredio u MMA oktagonu posle poraza !

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
"Sta ti je sta si se us*o ? "

"I am gonna beat the sh*it out of him ! "

:lol::hahaha::rotf: eto, nisu samo izreke, desava se stvarno.

Da bude jos smesnije, lik je pre meca jeo neke ljute paprike i pasulj.... Da ne poveruje covek i da se pita da li je ovo istina, ili neki prank i slicno...

Moral of the story: - Iskakite se dobro kuci pa tek onda na MMA mech.

Sve je to za ljude. Secam se pre da je u nekom "Velikom bratu" neki nas muzicar pricao kako se tako ukakio na sred koncerta, na bini, ono, hladovina, ni 5 ni 6, nego trt i teraj dalje hehe. Jos se i hvalio time i isticao to kao neki cool gaf. :hahaha:

Najinteresantnije kod ovoga je da se on usr.o izgleda jos dok je lezao na ledja, znaci nista se nije natezao, niti stezao pa eto izletelo, nego lezao na ledjima i tada krenulo, a on to nije ni primetio :dontunderstand: nego tek kada je stojao i koracao, pa pocelo da ispada.....

A i tada je smesan - pocne da ispada ono, a pre primetio onaj njegov protivnik nego on sam, a kada je primetio, onda - heeej odakle je ovo, wtf, odakle ovo izaslo...:rotf:

Da li je moguce da zaista nije primetio, sve dok nije zas.ro ceo oktagon lol. :lol:

Od prevelikog napora ljudi se ili useru ili ispovracaju

I ja mislim da je tako. Kazu u tekstu koji je prethodio klipu da je lik jeo neku "ala meksikansku zacinjenu hranu", a onda sto ti kazes - veliki napor i trbusni pritisak, i eto, misici sfinkteri creva su popustili od silnog abdominalnog pritiska i truda borca da se odbrani i sadrzaj je izleteo napolje.

A prolivi, povracanje, mucnine, mogu biti i pratioci raznih psiholoskih stanja, npr kada coveka uhvati panika.
Ne znam da li se secas one epizode Dva ipo muskarca, gde onog kiropraktika vezu za neki stub, banderu napolju a on boluje od panicnog poremecaja, i glavni simptom mu je - da se ukaki u gace kada mu otpocne napad. Gadno.....

Mada ovaj nije bio uplasen, nego ono sto ti kazes - Ko zna sta je i koliko jeo, digestivni sistem mu to mozda nije ni podneo kako treba + napor i natezanje i eto sracke....

Back