Bora Đorđević najavio povratnički koncert Riblje čorbe u Zagrebu

Raoul Duke

Početnik
Poruka
27
Nekoliko puta je frontmen Riblje čorbe izjavio da nikada više neće nastupiti u Hrvatskoj, no čini se da bi iduće godine mogao promijeniti svoju odluku.

"Stvari se mijenjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika u Zagrebu. Za sada ne mogu definirati datum, ali u prvoj polovini sljedeće godine sigurno", izjavio je Bora Đorđević za portal MojZagreb.info.

Bora Đorđević je objasnio da namjerava promijeniti svoju odluku zbog velikog broja Hrvata koji dolaze na koncerte Riblje čorbe u susjednu Sloveniju.

http://www.index.hr/black/clanak/bora-djordjevic-planiram-veliki-povratnicki-koncert-u-zagrebu/625994.aspx

Tko pjeva zlo ne misli ili zafalilo za gudru i radžu ?

Realno, svojim glupiranjem je zaslužio da ga dobro izudaraju...
Mada, skoro nikad ne bude izudaran onaj ko je zaslužio nego neko sasvim sporedan, nebitan i nimalo kriv...

Pa koga bi izudarali u Zagrebu osim njega. :hahaha: Nema Srba u Zagrebu pa da nastradaju zato sto idu na njegov koncert.

Ma nema od toga nista ali mogu zamisliti kakva bi to provala bila. :mrgreen:

Ако он оде у Загреб Хрвати ће, наравно, протестовати, а у Србији када би дошао онај томпсон да пева "Јасеновац и Градишка Стара" сви би отишли да га гледају, све у циљу демократије и људских права :roll:
Хрвати су свакакви, али се можемо у неким стварима угледати на њих.

Zajebi me toga. To bi poremetilo brizljivo izgradjivano neprijateljstvo sa Kroatima. Dovelo bi do tektonskog poremecaja, koji bi nam za kaznu doveo ustasica Tompsona koji bi u najavi napunio arenu. Ne zaboravite da je smrdeljavi Dino prodao 60000 karata u BG-u. Prodao je bolesnom narodu(kako nas je nazvao u pre/post ratnom periodu), koji treba isterati puskama sa Balkana. Mi kao da imamo pamcenje koje se resetuje iz casa u cas. I treba da seru po nama.

Poslednja izmena:
Pa ne bi to bilo čiudno , lajao je Bora i protiv Janeza , sa se posledsnjih godina ne vadi iz Slovenije .

Ma nema sumnje da bi on pristao da peva tamo,bez obzira na sve što je kenjo kako neće,ali teško da će neko tamo da se upusti u avanturu oko organizacije tog koncerta,pa tamo su čak jednom Bajagi(?!)prekidali koncerte,bacali suzavac itd.šta bi tek bilo sa ovim...?))

Ако он оде у Загреб Хрвати ће, наравно, протестовати, а у Србији када би дошао онај томпсон да пева "Јасеновац и Градишка Стара" сви би отишли да га гледају, све у циљу демократије и људских права :roll:
Хрвати су свакакви, али се можемо у неким стварима угледати на њих.

Kontam šta si hteo da kažeš ali, hbg, baš ga pretera :mrgreen: .
Inače, znam da je bilo dosta svirki srpskih bendova po hrvatskoj a ne znam ni za jedan da je loše dočekan...
Ali, Bora je svakako zaslužio da ga dobro nalupaju, ako ni zbog čega drugog onda zbog nedoslednosti :mrgreen:

Kontam šta si hteo da kažeš ali, hbg, baš ga pretera :mrgreen: .
Inače, znam da je bilo dosta svirki srpskih bendova po hrvatskoj a ne znam ni za jedan da je loše dočekan...
Ali, Bora je svakako zaslužio da ga dobro nalupaju, ako ni zbog čega drugog onda zbog nedoslednosti :mrgreen:

Bora je odavno sinonim nedoslednosti i nedostatka integriteta. Ovo bi samo zabetoniralo tvrdnje.

Да није будала био би циција.Предлажем пребацивање теме на хронику.А да је нула што се карактера тиче то стоји.Паре су му попиле мозак а Хрвати му неће опростити све што је рекао и што је мање-више истина.

Back