Bor: Ubila ga struja dok je krao bakar

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
Beta | 24. 04. 2014. - 10:52h | Foto: Reuters - Ilustracija |

Jednog meštanina Bora ubila je struja dok je danas pokušavao da iz flotacije RTB Bor ukrade bakar, potvrđeno je za agenciju Beta u policiji.

Prema istom izvoru, stradao je Emran A.(24). Policija je uhapsila saučesnike u pokušaju krađe, Emrana R. (25), Aladina S. (25), Dragana M. (28), Ferdija A. (26), Silvestera K. (21), i jednu osobu bez dokumenata.

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ево примера КАКО БљИЦ ФУЉА ПОДАТКЕ У ВЕСТИМА.

Да је којим случајем лопов био СРБИН - ПА ТО БИ БИЛО ОГРОМНИМ МАСНИМ СЛОВИМА НАПИСАНО И ТО СА АКЦЕНТОМ НА СРБИН....... али пошто није онда иде овако...:hahaha:

Beta | 24. 04. 2014. - 10:52h | Foto: Reuters - Ilustracija |

Jednog meštanina Bora ubila je struja dok je danas pokušavao da iz flotacije RTB Bor ukrade bakar, potvrđeno je za agenciju Beta u policiji.

Prema istom izvoru, stradao je Emran A.(24). Policija je uhapsila saučesnike u pokušaju krađe, Emrana R. (25), Aladina S. (25), Dragana M. (28), Ferdija A. (26), Silvestera K. (21), i jednu osobu bez dokumenata.

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ево примера КАКО БљИЦ ФУЉА ПОДАТКЕ У ВЕСТИМА.

Да је којим случајем лопов био СРБИН - ПА ТО БИ БИЛО ОГРОМНИМ МАСНИМ СЛОВИМА НАПИСАНО И ТО СА АКЦЕНТОМ НА СРБИН....... али пошто није онда иде овако...:hahaha:
Zasto bi bilo potencirano da je Srbin? Imas gomilu vesti u kojima se uopste ne navodi nacionalnost i ne znam zasto je to uopste bitno?

Једаред ми је рекао кумин ћале како су цигани поломили специјалан трафо за заваривање при великим снагама и почупали бакар из њега. Лепо да им се смејеш, колико су необразовани. Јесте да је глупо рећи, али кад су већ крали, више би зарадили на целом трафоу него на почупаном бакру...

Haha , Aladin u potrazi za bakarnom lampom :p

Ne bi me cudilo da uzmu neku odstetu od toga . Inace znam da zeleznica najvise trpi , pogotovo im je na meti signalna oprema , i posle ne prodje neko vreme cujes kako neko pogine na pruznom prelazu zbog neispravne signalizacije .

Рекла бих сада нешто, али се плашим - спржиће ме гром.

Од кога, бре, краду?

Неко је написао:од нечега мора да се живи.

Па, је ли то неко оправдање за крађу - гладан сам?

Знате ли колико гладних људи има у мом граду?

Да кренемо сви да обијамо продавнице јер смо гладни, или да крадемо кола, демолирамо оно што је остало од некадашњих фабрика, шта?

А после кад напунимо стомаке, кренемо да се светимо онима који нису чули наша црева.

Иди тим Циганима који су крали и кажи да им дајеш земљу под најам, да раде и обрађују и од тога живе, направили би будалу од тебе.

А да им је поклониш, одмах би је продали, па опет у крађу бакра.

Рекла бих сада нешто, али се плашим - спржиће ме гром.

Од кога, бре, краду?

Неко је написао:од нечега мора да се живи.

Па, је ли то неко оправдање за крађу - гладан сам?

Знате ли колико гладних људи има у мом граду?

Да кренемо сви да обијамо продавнице јер смо гладни, или да крадемо кола, демолирамо оно што је остало од некадашњих фабрика, шта?

А после кад напунимо стомаке, кренемо да се светимо онима који нису чули наша црева.

Иди тим Циганима који су крали и кажи да им дајеш земљу под најам, да раде и обрађују и од тога живе, направили би будалу од тебе.

А да им је поклониш, одмах би је продали, па опет у крађу бакра.

Tako je. Nikakav normalan i pošten rad ih ne zanima, čast izuzecima. Od kad je sveta i veka kradu, nekada su krali konje i živinu, danas kradu bakar i ne biraju, može bakarni oluk, može spomenik... Tako su pre par godina iz Dobračine ukrali spomenik Čukur česmu ili Dečak sa razbijenim krčagom! Ništa im nije sveto! :evil:
Koliko su naši preci uložili truda i rada i fizičkog i mentalnog i moralnog da postanu Ljudi, tako će i najumniji i najvredniji među njima, morati da objasne ostalim svojim sunarodnicima da će morati žestoko da se potrude da bi postali ljudi u pravom smislu te reči. Ne kaže se zabadava - RAD JE STVORIO ČOVEKA! :rtfm:

Back