Boooring

Dajte predlog nezaposlenom, mlađem muškarcu kako da ispuni slobodne dane, tj. kako da ''ubije'' dosadu. Volim knjige i filmove, tako da ih sada još više konzumiram al i to ume s vremena na vreme da dosadi. Drogiranje me ne interesuje, kao ni neozbiljni predlozi. :)

Gledao sam reportažu, branje malina u Portugaliji ove god se plaćalo oko 1.300€ neto.

Dajte predlog nezaposlenom, mlađem muškarcu kako da ispuni slobodne dane, tj. kako da ''ubije'' dosadu. Volim knjige i filmove, tako da ih sada još više konzumiram al i to ume s vremena na vreme da dosadi. Drogiranje me ne interesuje, kao ni neozbiljni predlozi. :)

Financijski si zbrinut ili nećeš da radiš?

postani zigolo opsluzuj babe sa neta za pare
dve muve jednim udarcem

Imas knjige filmove druzi se uzivo i online kako mozes...

Proucavaj Bibliju

sta drugo :aha:

Ako je zdrav i prav nek traži posla, ženu, sklepa decu, uvali se u renoviranje doma, ne obavezno tim redom... Mslm, samo bolestan nek traži prvo sebi leka il blesav nek se upušta u savetovanje drugima, al ko me pita.

Donekle si u pravu. Mada,mene živo kopka gde ti to možeš da nadjes i posao od 20-30k,mislim u toj meri da ga ima na svakom koraku? Evo meni ističe letnji raspust,i radio sam u autoperionici,za dnevnicu od 700 do 1100 dinara(15% od ukupnog dnevnog profita),oko mesec i po dana.

Reci,pa da znam za sledece leto.

1000 dinara puta 25 radnih dana i eto ti 25 000

bez jake matematike ;)

- - - - - - - - - -

Financijski si zbrinut ili nećeš da radiš?

genijalno pitanje :D

Sinko, mojne tracis dragoceno vreme, ako nemas posao uci nesto, studiraj makar vanredno, mozda ti bude zanimljivije od povremenog sljakerisanja ili blejanja a isplatice ti se mnogo vise.

Sinko, fakultet sam završio. A idem na dva kursa jezika tako da tema više nije toliko aktuelna.

Pa u tome je fora. Imas fax i sta sad, cekas da ti uleti nesto da imas pristojnu platicu koja ti sledi posto imas diplomu. Nije tako jbg. Cekaces dugo. Treba uvek da se kreces i napredujes ako stvarno zelis da uspes.

Imam i ja diplomu i jezike i cak posao, ali kad bih ostao bez posla ne bih blejao, ucio bih jos nesto ili probao da radim samostalno (honorarno) nesto sto me zanima i sto ce mi pomoci u karijeri.

Sta ces da stavis u CV? 5 godina faxa i 10 godina cekanja na posao (blejanja)?

Sport, hobi. Treniraj nešto, Kung Fu, boćanje, ragbi, fudbal ... nađi neki hobi, sviraj pravi makete, origami, idi na pecanje ... Nađi ribu, one obično traže dosta vremena.

Back