Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Zanima me jedna stvar kada je u pitanju bonton. Naime po meni je sasvm u redu da je muškarac taj koji prvi ulazi u kafanu, restoran, lokal a da je žensko prvo kada se izlazi. To je tobož zato da muško proceni da li je situaciju u lokalu sigurna. Jer iebeš ga, šta ako ona sva ženski vesela utripuje da je baš ovo super lokalčić a za susednim stolom sedi neko sa kim treba da se raščiste računi. Pa sad ti njoj veseloj objasni zašto se tebi ne ulazi.
Medjutim pustimo mi veselo žensko, da se pozabavimo ozbiljnijim pitanjem - zašto žene imaju prednost?
Mislim ono, kao prednost u prolazu? Muško je jače i nema potrebe da pušta. Slučaj sa broda Konordije nas je podsetio
da će samo najjači mškarci ući u čamce za spasavanje a ostaviti iza sebe svu nejač u vidu ostalih muških pič..a,
žena sa decom, bolesne i stare u paketu... mislim prirodna selekcja. Šta će ti bolestan ili mator za budućnost?
Tako da je pitanje oko propuštanja ženske zaista čudno jer se zapravo tu ne radi ni o kakvoj kulturi već muškoj potrebi.
Volemo da gledamo u žensko dupe ispred nas pa to ti je.
Kakva su vaša ženska iskustva i da li koristite vaše pravo da vas baja propusti?
Medjutim pustimo mi veselo žensko, da se pozabavimo ozbiljnijim pitanjem - zašto žene imaju prednost?
Mislim ono, kao prednost u prolazu? Muško je jače i nema potrebe da pušta. Slučaj sa broda Konordije nas je podsetio
da će samo najjači mškarci ući u čamce za spasavanje a ostaviti iza sebe svu nejač u vidu ostalih muških pič..a,
žena sa decom, bolesne i stare u paketu... mislim prirodna selekcja. Šta će ti bolestan ili mator za budućnost?
Tako da je pitanje oko propuštanja ženske zaista čudno jer se zapravo tu ne radi ni o kakvoj kulturi već muškoj potrebi.
Volemo da gledamo u žensko dupe ispred nas pa to ti je.
Kakva su vaša ženska iskustva i da li koristite vaše pravo da vas baja propusti?
Poslednja izmena: