Bonton-Pitanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

.FiLoZoF.

Zainteresovan član
Poruka
182
Zanima me jedna stvar kada je u pitanju zenski bonton. Naime, meni je devojka rekla da je neki njen drug iz srednje pozvao da izadju, druzili su se ranije , kao.. Naravno, sve kul sa moje strane, rekao sam okej. E sad, ja sam mislio da ce to da bude izlazak u kafic na pice, a ispalo je da je on pitao da je izvede na veceru i ona je prihvatila. Da se odmah ogranicim pre nego sto me neko osudi za ljubomoru, ne, nisam ljubomoran jer taj decko..nije ni slika ni prilika. Mene, verovali ili ne, interesuje samo da li je to u redu sa njene strane, s obzirom da smo duze zajedno, a izlazak na veceru za dvoje sa nekim tipom je ipak nesto drugo.

pa ako je gladna u redu je

Pa pazi ovako, ja gledam sa muske strane, i mislim da ne bih nijednu drugaricu izvodio na veceru za dvoje jer je po meni to ipak nesto vise, a ne obican izlazak u kafic.
Makar trpeo gladan :D

- - - - - - - - - -

kako fin mladic koja rospija

He he , oduvek sam se pitao kako neko nakupi 126k poruka :hahaha:
Ja pricam ovde o zenskim manirima, bontonu, ponasanju, principima, kapiras? :D
Naravno da je ovo sto sam napisao daleko od toga da je ona 'Zgresila' :hahaha:

bon ton je da nema sta dide ni sa kim na pice,ni sa drugaricama, jer automatski postaju ljubomorne kucke koje ispituju kakav si i mogu samo da kljucaju nista pozitivno da uticu na vas odnos

Zanima me jedna stvar kada je u pitanju zenski bonton. Naime, meni je devojka rekla da je neki njen drug iz srednje pozvao da izadju, druzili su se ranije , kao.. Naravno, sve kul sa moje strane, rekao sam okej. E sad, ja sam mislio da ce to da bude izlazak u kafic na pice, a ispalo je da je on pitao da je izvede na veceru i ona je prihvatila. Da se odmah ogranicim pre nego sto me neko osudi za ljubomoru, ne, nisam ljubomoran jer taj decko..nije ni slika ni prilika. Mene, verovali ili ne, interesuje samo da li je to u redu sa njene strane, s obzirom da smo duze zajedno, a izlazak na veceru za dvoje sa nekim tipom je ipak nesto drugo.

sve je kul sa tvoje strane, samo što si otvorio temu...:D

Pa pazi ovako, ja gledam sa muske strane, i mislim da ne bih nijednu drugaricu izvodio na veceru za dvoje jer je po meni to ipak nesto vise, a ne obican izlazak u kafic.
Makar trpeo gladan :D

- - - - - - - - - -

He he , oduvek sam se pitao kako neko nakupi 126k poruka :hahaha:
Ja pricam ovde o zenskim manirima, bontonu, ponasanju, principima, kapiras? :D
Naravno da je ovo sto sam napisao daleko od toga da je ona 'Zgresila' :hahaha:

da li je ona promenila ponasanje prema tebi?
da li je ona promenila ponasanje prea njemu?
da li s vremena na vreme kad nesto pricate, ona spomene sta joj je on nekada rekao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back