To je bilo za eventove, ima i varijacija da smo samo partneri (čitaj u vezi, friends with benefits, etc.) BDSM aktivnosti su tu da nas zagreju, napale i sl, možeš biti u stanju ekstaze i satima bez svršavanja/sa svršavanjima - odgođen orgazam i sl. ako znaš par caka i ako poradiš na tome. Uglavnom sve ume da traje satima i da se završi penetrativnim seksom u raznim varijacijama i to uglavnom sa podosta orgazama. Fora je da se ubaciš u neku izabranu ulogu i da stvoriš atmosferu neke zajedničke fantazije.
Tipa neka moja najosnovnija ******* fantazija:
Devojka na stolici vezanih ruku iza leđa, prilazim joj i stavljam povez preko očiju, prstima prelazim preko njenog lica, grudi, niže, uzimam nož (zna da neću da je koljem!) i koristim ga da rastkopčam/pocepam njenu bluzu/donji veš. Prelazim (tupim) delom oštrice preko njem korsitim kockice leda ili vosak kao stimulans i sl. Sklanjam sve to, podižem je sa stolice i postavljam u meni odgovarajuću pozu i onda kreće akcija. Par promena pozam, smena lagano/grubo i tako dok oboje ne popadamo.
Suština priče jeste da se stvori veoma erotična scena sa dosta mini detalja aktivnosti koje nekog mogu da uzbude, jer više uzbuđenja = bolji i kvalitetniji seks. Kod žena je uglavnom fora da im treba vremna da ovlaže/opuste se dok mi možemo da svršimo i za 3-5 min. Celo ovo iskutvo mi traje satima/nekada danima.
Sve ovo što sam naveo spada pod termin "play".
Ljudi koji su malo dublje u priči su usvojili neki univerzali rečnik kako bi se sporazumeli sa osobama koje dele ovakva interesovanja iz celog sveta. Ako nešto treba malo bolje da se objasni pišite.