Bondag.e

Ima par varijacija kako se bdsm stvari praktikuju, navešću neke od njih:
Play Party - najčešće privatni/invite only eventovi za parove i grupice ljudi koji se dobro poznaju. Suštinski je na raspolaganju namštaj i oprema za kinky/bdsm aktivnosti, postoje dark room-ovi koji su odvoijeni od ostalih play prostorija gde ljudi mogu da praktikuju više seksualne aktivnosti ili da budu voajeri/egzibicionisti.
Party sa performansima - performansi su najčešće aseksualne forme, samo vezivanje, SM, roleplay i slično. Ovo je nešto lakši tip eventa otvoren za sve koji su zainteresovani da vide. Sami performasni idu jedan za drugim na bini pred uglavnom 30ak osoba. Performeni su egzibicionisti, a posmatrači voajeri.
Play Partner - e sada ovo je nešto komplikovanije za objasniti. Suštinski je to osoba sa kojom neko ima playeve. Sada playevi su širok pojam, može biti ali ne mora biti seksa (uglavnom bude). Pošto se potencijalno rade ekstremnije stvari partneri se trebaju poznavati dosta bolje kako bi se steklo i izgradilo neko poverenje. Razlog zašto bi ovo u idealnom slučaju trebalo biti ovako jeste što može da se ode prilično daleko u playevima. Bukvalno mozak "zablokira" tj. osoba može izgubiti kontakt sa realnošću i upasti u stanje gde može biti iskorišćena/povređena a da to ne primeti. Konkretno ovo stanje se zove sub frenzy, jednom sam upao u njega - držalo me je nekoliko dana, više sranja je izbilo usled toga...
Pa zapravo nije loše planirati u startu, vremenom se to sve razradi i postane spontanije/iznenadno/prirodno. Smanji se filozofija oko svega na neki minimum jer se poznajete. Ako zaboli glava ili nešto slično otkazuje se sve, idealno je da nema playeva u situacijama gde su svest i/ili zdravlje pomućeni.
Stvarno i ti si jedva rekao nešto seksualno, uglavnom je bilo o čvorovima

Stvarno i ti si jedva rekao nešto seksualno, uglavnom je bilo o čvorovima
To je bilo za eventove, ima i varijacija da smo samo partneri (čitaj u vezi, friends with benefits, etc.) BDSM aktivnosti su tu da nas zagreju, napale i sl, možeš biti u stanju ekstaze i satima bez svršavanja/sa svršavanjima - odgođen orgazam i sl. ako znaš par caka i ako poradiš na tome. Uglavnom sve ume da traje satima i da se završi penetrativnim seksom u raznim varijacijama i to uglavnom sa podosta orgazama. Fora je da se ubaciš u neku izabranu ulogu i da stvoriš atmosferu neke zajedničke fantazije.
Tipa neka moja najosnovnija ******* fantazija:
Devojka na stolici vezanih ruku iza leđa, prilazim joj i stavljam povez preko očiju, prstima prelazim preko njenog lica, grudi, niže, uzimam nož (zna da neću da je koljem!) i koristim ga da rastkopčam/pocepam njenu bluzu/donji veš. Prelazim (tupim) delom oštrice preko njem korsitim kockice leda ili vosak kao stimulans i sl. Sklanjam sve to, podižem je sa stolice i postavljam u meni odgovarajuću pozu i onda kreće akcija. Par promena pozam, smena lagano/grubo i tako dok oboje ne popadamo.
Suština priče jeste da se stvori veoma erotična scena sa dosta mini detalja aktivnosti koje nekog mogu da uzbude, jer više uzbuđenja = bolji i kvalitetniji seks. Kod žena je uglavnom fora da im treba vremna da ovlaže/opuste se dok mi možemo da svršimo i za 3-5 min. Celo ovo iskutvo mi traje satima/nekada danima.
Sve ovo što sam naveo spada pod termin "play".
Ljudi koji su malo dublje u priči su usvojili neki univerzali rečnik kako bi se sporazumeli sa osobama koje dele ovakva interesovanja iz celog sveta. Ako nešto treba malo bolje da se objasni pišite.

To je bilo za eventove, ima i varijacija da smo samo partneri (čitaj u vezi, friends with benefits, etc.) BDSM aktivnosti su tu da nas zagreju, napale i sl, možeš biti u stanju ekstaze i satima bez svršavanja/sa svršavanjima - odgođen orgazam i sl. ako znaš par caka i ako poradiš na tome. Uglavnom sve ume da traje satima i da se završi penetrativnim seksom u raznim varijacijama i to uglavnom sa podosta orgazama. Fora je da se ubaciš u neku izabranu ulogu i da stvoriš atmosferu neke zajedničke fantazije.
Tipa neka moja najosnovnija ******* fantazija:
Devojka na stolici vezanih ruku iza leđa, prilazim joj i stavljam povez preko očiju, prstima prelazim preko njenog lica, grudi, niže, uzimam nož (zna da neću da je koljem!) i koristim ga da rastkopčam/pocepam njenu bluzu/donji veš. Prelazim (tupim) delom oštrice preko njem korsitim kockice leda ili vosak kao stimulans i sl. Sklanjam sve to, podižem je sa stolice i postavljam u meni odgovarajuću pozu i onda kreće akcija. Par promena pozam, smena lagano/grubo i tako dok oboje ne popadamo.
Suština priče jeste da se stvori veoma erotična scena sa dosta mini detalja aktivnosti koje nekog mogu da uzbude, jer više uzbuđenja = bolji i kvalitetniji seks. Kod žena je uglavnom fora da im treba vremna da ovlaže/opuste se dok mi možemo da svršimo i za 3-5 min. Celo ovo iskutvo mi traje satima/nekada danima.
Sve ovo što sam naveo spada pod termin "play".
Ljudi koji su malo dublje u priči su usvojili neki univerzali rečnik kako bi se sporazumeli sa osobama koje dele ovakva interesovanja iz celog sveta. Ako nešto treba malo bolje da se objasni pišite.
Da ali opet nešto tupiš o svećnjacima, a nisi napisao neki čin o Felaciju

Bondag.e se definiše kao praksa koja uključuje vezivanje ili ograničavanje jednog ili više partnera radi fizičkog, emocionalnog ili seksualnog zadovoljstva. Može biti izuzetno intimna i emocionalno ispunjavajuća aktivnost za sve uključene strane, stvarajući siguran prostor za istraživanje i ispunjenje različitih fantazija.
Iako je nekima možda nepoznata ili kontroverzna, ova je praksa koja seže unazad hiljadama godina i ima korene u raznim kulturama i istorijskim periodima. Kroz vekove, bondag.e je evoluirao i postao sveprisutan u erotskim i seksualnim scenama.
Ova tema je o raznim aspektima ove prakse, kao što su različite tehnike vezivanja, upotreba rekvizita, sigurnost i poverenje među partnerima, emocionalna i psihološka strana bondag.e-a, kao i izazovi i predrasude s kojima se možete suočiti.
Da li ste se sretali sa ovim, da li ste praktikovali ovakve aktivnosti, ako jeste kako je to izgledalo? Da li imate pitanja vezanih za ovu temu?
Sretala se jesam.
Praktikovala jesam (po nekada, vrlo retko).
Kako je izgledalo?
Pa u principu nekako bih rekla soft varijanta. Sputani pokreti. Nemogućnost pomeranja. I izazivanje seksualne uzbuđenosti.
Prvi put me je jedan bivši vezao, nešto inprovizovano. Razapeo me na krevet( i vezao ruke i noge na sve četri strane, kravata, kaiš, neka traka...) Igrao se samnom, mazio golicao, štipkao, dražio...
Posle nekog vremena slično sam uradila i ja njemu....
Nisam se nešto oduševila, bilo je zanimljivo kao i svaka druga igrica.
Sada sa mojim dragim ponekad vezujemo jedno drugo ili tako za krevet ili u neku pozu ono kao ruke za noge i slicno. Imamo satenske trake za to.
U principu bude zanimljivo ali nismo odmakli dalje od soft varijante.

Bondag.e se definiše kao praksa koja uključuje vezivanje ili ograničavanje jednog ili više partnera radi fizičkog, emocionalnog ili seksualnog zadovoljstva. Može biti izuzetno intimna i emocionalno ispunjavajuća aktivnost za sve uključene strane, stvarajući siguran prostor za istraživanje i ispunjenje različitih fantazija.
Iako je nekima možda nepoznata ili kontroverzna, ova je praksa koja seže unazad hiljadama godina i ima korene u raznim kulturama i istorijskim periodima. Kroz vekove, bondag.e je evoluirao i postao sveprisutan u erotskim i seksualnim scenama.
Ova tema je o raznim aspektima ove prakse, kao što su različite tehnike vezivanja, upotreba rekvizita, sigurnost i poverenje među partnerima, emocionalna i psihološka strana bondag.e-a, kao i izazovi i predrasude s kojima se možete suočiti.
Da li ste se sretali sa ovim, da li ste praktikovali ovakve aktivnosti, ako jeste kako je to izgledalo? Da li imate pitanja vezanih za ovu temu?
To vezivanje pogotovo lisicama zna da bude bas zajebano. Otkud znas sta onom drugom moze da padne na pamet.

To vezivanje pogotovo lisicama zna da bude bas zajebano. Otkud znas sta onom drugom moze da padne na pamet.
Mislim da u većini slučajeva ne bi trebalo da bude problematično - ako ima neke sumnje stane se sa svim, ako nešto krene po zlu koristi se sigurna reč kako bi se sve prekininulo i to je to. Zavisi od prakse kako se kreće sa ovakvim stvarima, kao i od nivoa samopouzdanja i sl. Primera radi, ne bih praktikovao ovako nešto sa osobom koju ne smatram "sane" (tj. da nije pri čistoj svesti ili da prolazi kroz neki žešći period života).

Sada neko moje iskustvo kada je bondag.e u pitanju. Ako je neka nova osoba u pitanju nisam mešao bondag.e i seks, potencijalno može da bude previše, pogotovu ako je osoba neiskusna. Sada ovo što jesam kombinovao seks i bondag.e jeste bilo sa devojkama koje sam dosta dobro poznavao (seks nije ispadao baš naj naj u tim situacijama, pogubi se čovek u previše detalja... mada vremenom dođe na svoje). A i sada mi je suludo da ulazim u tako nešto van partija sa nekim nepoznatim. Fora je da se obe osobe dobro zabave i da iz celog iskustva izađu raspoložene i zadovoljne.

Back