Бомбардовање почетком априла?

bubobubo:
sta je najbolja taktika irana? sta bi ste uradili na njihovom mestu? da li ima ikoga ko misli da ameri nece napasti iran ove godine?
iranci bi mogli da napadnu prvi. da probaju svim sto imaju u jednom velikom napadu roknu nosace. i sve sto jos mogu. nemaju sta da izgube. imace mnogo manje gubitke nego da ih ameri prvi napadnu. to je sigurno.
Poslednji put kada je neko amere prvi napao popio je dve atomske bombe. Secam se jednog izvestaja u vestima tokom rata u Afganistanu kako je u americkim napadima na Talibane u nekom planinskom krsu bacena manja atomska bomba koja je napravila krater precnika 500m. Ta vest nikada nigde nije ponovljena.
Uzevsi u obzir agresivnost amera prilicno sam siguran da bi i na Iran pljusnula bar jedna.

Shade_:
Poslednji put kada je neko amere prvi napao popio je dve atomske bombe. Secam se jednog izvestaja u vestima tokom rata u Afganistanu kako je u americkim napadima na Talibane u nekom planinskom krsu bacena manja atomska bomba koja je napravila krater precnika 500m. Ta vest nikada nigde nije ponovljena.
Uzevsi u obzir agresivnost amera prilicno sam siguran da bi i na Iran pljusnula bar jedna.
i to bi zapalilo citav bliski istok.....
to iranci i zele. bar njihove klerikalne vodje. precica za raj.... jes da je bolesno.

Shade_:
...americkim napadima na Talibane u nekom planinskom krsu bacena manja atomska bomba koja je napravila krater precnika 500m. Ta vest nikada nigde nije ponovljena.

rucna atomska bomba? :shock:
a rusi kazu ''slobodno...mozete i veliku da bacite''? :lol:

sad ozbiljno...
normalno..to za atomske,
ako bude krajnji izbor, ...ameri ili muslimani...
....mi cemo morati nove globuse da kupujemo :roll:

ali ne verujem...
sad ce izbori u US..... i stara dosadna prica

Markelja:
Opet na snazi samobanovanje zbog Vaskolikog Vodje? Nema vitezovi duda, zaista ste jadni.....

"Не, не, пријатељу мој..."
Ја рекао шта сам имао, а што неће да ме санкционишу... па њихов проблем.
Пре сам имао те форе да одем театрално, као 1000-ти пост, доста је било...
Превазишао сам ја то.

Мислим, кад ми досадно, што не бих и овде свратио. А да има бољих форума, има.

bubobubo:
mislim da ce ameri uskoro ukapirati da su bili glupi sto su pustili da ubiju sadama.

У извесној мери то је тачно и показује несхватање проблема. Бушу антихристу најлакше да викне "исламофашизам" и све изједначи...
У суштини смакнућем Садама су учинили велику ствар за Иран. У Ирану су славили његову егзекуцију. Ја то не подржавам, и не разумем... Али што бих ја морао да разумем вредности других људи.

Back