Bolovi u stomaku

Pedja32

Početnik
Poruka
8
Pokusacu da budem kratak. Pre 4 dana sam otisao u hitnu na vma jer sam se probudio sa strasnim grcevima celog stomaka, ceo je boleo na dodir. Tome su prethodili grcevi i bol zeluca koji je uminuo u toku noci. Na vma me salju hirurgu, opipao, dam urin i krv. Urin tamaaaan, uzas. Bilo nesto leukocita i eritrocita, puno bakterija i td.. U krvi leukociti 12.7..oni su odmah posumnjali na slepo crevo i takvog me, sa bolovima posalju kuci da se sutra javim na Urgentni. A stomak bboli kao da imam najstrasniju upalu trbusnjaka, ne mogu u krevetu da se okrenem.. na UC dajem krv i mokracu (leukociti u krvi 16.2 od max 9.7), radim uz i rtg stomaka..nista spec..pipaju me dva hirurga od kojih jedan kaze da mi nije nista, drugi sumnja na pocetak upale s creva. Mere mi temp i dole i gore, razlika 0.4 stepena..salju me kuci pa da dodjem sutra..i tako evo vec 4 dana!!! Danas, sedmi hirurg koji me je pregledao rece da mi nije nista i da ne dolazim vise. Danas leukociti u krvi 9.6. Medjutim ja i dalje imam tu nelagodu donjeg stomaka, a pre dva dana priliko zavrsavljanje mokrenja bol u besici. Dok hodam to me muci, uglavnom sve na desnoj strani. Sada to nesto osecam i u dnu ledja..dakle nije bol vec nelagoda koja mi smeta..Ne znam sta da radim, niti sta da mislim. Sada sam u vecoj depresiji kada mi kazu da nije nista, a muci me nesto nego kada je sve pocelo..ima li ko kakvu ideju?

I d jeste s crevo sta ja sada tu mogu? Da kazem da njih sedmorica pojma nemaju? Da cekam da pukne? Bzvz..
Ma kakvo crno testiranje na helilobakter...tamo samo sto se mora..za sve ostalo te salju tvom lekaru pa se snalazi..ja jedino da odem privatno kod hirurga i da tamo kazem da sada on - osmi prelomi sta jeje..malo bezveze..

Back