Pokusacu da budem kratak. Pre 4 dana sam otisao u hitnu na vma jer sam se probudio sa strasnim grcevima celog stomaka, ceo je boleo na dodir. Tome su prethodili grcevi i bol zeluca koji je uminuo u toku noci. Na vma me salju hirurgu, opipao, dam urin i krv. Urin tamaaaan, uzas. Bilo nesto leukocita i eritrocita, puno bakterija i td.. U krvi leukociti 12.7..oni su odmah posumnjali na slepo crevo i takvog me, sa bolovima posalju kuci da se sutra javim na Urgentni. A stomak bboli kao da imam najstrasniju upalu trbusnjaka, ne mogu u krevetu da se okrenem.. na UC dajem krv i mokracu (leukociti u krvi 16.2 od max 9.7), radim uz i rtg stomaka..nista spec..pipaju me dva hirurga od kojih jedan kaze da mi nije nista, drugi sumnja na pocetak upale s creva. Mere mi temp i dole i gore, razlika 0.4 stepena..salju me kuci pa da dodjem sutra..i tako evo vec 4 dana!!! Danas, sedmi hirurg koji me je pregledao rece da mi nije nista i da ne dolazim vise. Danas leukociti u krvi 9.6. Medjutim ja i dalje imam tu nelagodu donjeg stomaka, a pre dva dana priliko zavrsavljanje mokrenja bol u besici. Dok hodam to me muci, uglavnom sve na desnoj strani. Sada to nesto osecam i u dnu ledja..dakle nije bol vec nelagoda koja mi smeta..Ne znam sta da radim, niti sta da mislim. Sada sam u vecoj depresiji kada mi kazu da nije nista, a muci me nesto nego kada je sve pocelo..ima li ko kakvu ideju?