iz jednog predmeta nemam predavanja uopste, ovdje na drzavnom.... pojavila se zena na prvo predavanje, rekla da je gradivo prelako za nas i da nema smisla da se drze predavanja..... tako da samo izlazimo na ispite....
Svasta. Na kom to predmetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iz jednog predmeta nemam predavanja uopste, ovdje na drzavnom.... pojavila se zena na prvo predavanje, rekla da je gradivo prelako za nas i da nema smisla da se drze predavanja..... tako da samo izlazimo na ispite....
Ima li neka olakšavajuća okolnost za studente koji su zaposleni (jer inače ne bi imali čime da se školuju, i od čega da žive...), po pitanju obaveznog prisustvovanja predavanjima?
OK. Ja ti obecavam da neces imati problema (s obzirom da ni ne znam tvoj identitet), ali ako ti je sigurnije mozes poslati na private. Sve ovo pod uslovom da sam dobro skontao da si student na psihologiji u Novom Sadu. Ako sam nesto pomesao, ondak zaboravi pitanje. A mislim da je jako vazno takve stvari saseci u korenu da se profesori ne bi previse razmahali...Bas cu da dizem prasinu dok sam jos u polozaju da me moze ugroziti neko. Svasta.![]()
Svakako da ima. Potrebno je dostaviti glavnom profesoru struke dokument koji je overen od strane, kako kazu u mojoj skoli, visoke administracije odnosno direktora ili osobe zaduzene za odnose sa javnoscu, da ste zaposleni odnosno rasporedjeni na tim i tim poslovima.
Oslobadjate se nastave odnosno dalje dolazite na kolokvijume i ispite naravno !