Bolnica Narodni front

ociadjela

Početnik
Poruka
2
Dobro razmislite pre nego sto udjete u ovu bolnicu. Prvo ponesite dovoljno para da platite sve njihove prohteve ali ni to vam nece pomoci da vam dete ostane zivo. Najgora bolnica koja moze da postoji. Ponasaju se prema trudnicima kao na pokretnoj traci, niti vas saslusaju niti vas pogledaju vec predju na sledeci slucaj. Posle na vas svaljuju krivicu ako nesto krene po zlu. Da Bog da svakom od njihovih ginekologa sto rade na toj klinici da im se vrati ono sto su meni i mojoj porodici ucinili.

Dobro razmislite pre nego sto udjete u ovu bolnicu. Prvo ponesite dovoljno para da platite sve njihove prohteve ali ni to vam nece pomoci da vam dete ostane zivo. Najgora bolnica koja moze da postoji. Ponasaju se prema trudnicima kao na pokretnoj traci, niti vas saslusaju niti vas pogledaju vec predju na sledeci slucaj. Posle na vas svaljuju krivicu ako nesto krene po zlu. Da Bog da svakom od njihovih ginekologa sto rade na toj klinici da im se vrati ono sto su meni i mojoj porodici ucinili.

zao mi je kad cujem ovako nesto.tuga z:(

pre vise od 20g moja sestra se 2x porodila na carski rez u ovoj bolnici kod dr-a Sulovica,i tada je to sve normalno i posteno funkcionisalo.na zalost,zadnjih godina i sada price su uglavnom slicne vasim.
pitam se da li postoji uopste negde postena bolnica i posten odnos prema pacijentima.neka napise neko ako zna

Na žalost, i ja sam imala užasavajuće iskustvo sa dotičnom bolnicom.
Ali sam videla da ipak ima svega, i da nije sve tako crno. Dok me je jedna ekipa zavila u crno, druga mi je spasila život zmajski. I sve to u istoj bolnici.
Rekla bih da dosta zavisi od toga kakvu imate sreću, na koga naletite baš tad kad vam je hitno.

Back